Referral Exchange PTC Di Sini

hyid

freshman
Joined
Jan 10, 2012
Messages
50
Likes
1
Points
8
Offline
#1
Mohon Maaf... terdouble :D

Mod tolong kasi delete ini thread;)
 
Last edited:

hyid

freshman
Joined
Jan 10, 2012
Messages
50
Likes
1
Points
8
Offline
#3
thread yg lepas suspended :( uh
mujurlah ada backup :))
 
Last edited:

hyid

freshman
Joined
Jan 10, 2012
Messages
50
Likes
1
Points
8
Offline
#4
senklik :-q vs hyid :-bd



Nordbux cashout race... siapa2pun boleh join :D
 
Joined
Oct 29, 2011
Messages
19
Likes
0
Points
0
Offline
#5
haha..
apsal kena suspended??

bos aja sy cara nk buat thread sendiri cam mn??
sbb nk tolong member jual brang dia...

newbie
 

hyid

freshman
Joined
Jan 10, 2012
Messages
50
Likes
1
Points
8
Offline
#6
klik bebutang/link +Post New Thread di atas tu
bebutang/link tu ada disetiap Sub-forums
post thread bro di sub-forums yg sesuai

harap dpt membantu
kalau salah tolong suspendedkan :))
 
Joined
Oct 29, 2011
Messages
19
Likes
0
Points
0
Offline
#7
kat mn bos??
xnmpk pon..
newbie tahap teruk ni..
lg stu ajaq sat mcm tt bt "free unlimet hits"
mcm mn nk bt dia kuaq kat post kita..

huhuuhu
 

senklik

freshman
Joined
Apr 25, 2012
Messages
7
Likes
0
Points
0
Offline
#8
uhh..xleh post link dh
sal trid lama saspen bro :-O
banyak mende ngarut kt dlm tu ek? ehehe
 

hyid

freshman
Joined
Jan 10, 2012
Messages
50
Likes
1
Points
8
Offline
#9
kat mn bos??
xnmpk pon..
newbie tahap teruk ni..
lg stu ajaq sat mcm tt bt "free unlimet hits"
mcm mn nk bt dia kuaq kat post kita..

huhuuhu
barang apa yg nak sgt diniagakan tu bos :))

ok kita buat satu2... buka thread baru
sebagai cth nak buka thread baru program PTC...skyzamptc.com :D
mula2 klik link Get Paid To... di atas tu
selepas itu ko akan dpt tetingkap mcm di bawah ni
klik bebutang/link +Post New Thread


klu dah dpt baru buat signature pula
selamat mencuba bos :D
 

hyid

freshman
Joined
Jan 10, 2012
Messages
50
Likes
1
Points
8
Offline
#10
uhh..xleh post link dh
sal trid lama saspen bro :-O
banyak mende ngarut kt dlm tu ek? ehehe
aik apsal ko 0.12$... semlm beza baru 0.03$ :think:

ntah la bro... akupun tak pasti
agak2nya dah lari dari topic
dari referral exchange ke PTSU :))
 

senklik

freshman
Joined
Apr 25, 2012
Messages
7
Likes
0
Points
0
Offline
#11
aik apsal ko 0.12$... semlm beza baru 0.03$ :think:

ntah la bro... akupun tak pasti
agak2nya dah lari dari topic
dari referral exchange ke PTSU :))
nordbux aku ade 3 DR..leh lawan ka..hahaha

exchange PTSU RCB sama la last2 jd 'get paid to' gak :D
trid lama ilang, post aku ilang gk..adehh
aku join thread ko je la nk cari DR..huhuu
 
Joined
Oct 29, 2011
Messages
19
Likes
0
Points
0
Offline
#12
barang apa yg nak sgt diniagakan tu bos :))

ok kita buat satu2... buka thread baru
sebagai cth nak buka thread baru program PTC...skyzamptc.com :D
mula2 klik link Get Paid To... di atas tu
selepas itu ko akan dpt tetingkap mcm di bawah ni
klik bebutang/link +Post New Thread


klu dah dpt baru buat signature pula
selamat mencuba bos :D
VPN je tt.. tapi nk iklan kena bayar la plak..
ingt free... xbrpa nk pham sngt la...
buka topik kena rm6..
kekal ke x ek??
 

senklik

freshman
Joined
Apr 25, 2012
Messages
7
Likes
0
Points
0
Offline
#13
skyzam31: aik..buka thread kene bayar kah?
-----------------------------------------
hyid:
ptc-investigation.com/pages/youcubez.aspx
klo nk try kt cashnhits ade ptsu 0.3
nanti aku jd DR ko :D
tp cm serabut je aku tgk..ehe
 
Top