REBET 70% - Program Perkongsian Rebet Instaforex

anoone

freshman
Joined
Jun 2, 2010
Messages
42
Likes
0
Points
0
Offline
#1
assalamualaikum dan selamat sejahtera...

saya menawarkan perkongsian rebet (komisyen) forex sekiranya anda register acc INSTAFOREX bersama saya

untuk makluman instaforex memberikan komisyen 1 setengah pips utk setiap
order yang anda tutup...bayangkan berpuluh-puluh order yg anda close
setiap hari...setiap order tersebut akan kembali semula kepada anda
secara tunai dan menjadi sumber kewangan baru anda tak
kira order anda untung atau rugi..rebet tetap dapat.

jumlah komisyen yg saya terima akan diserahkan semula kepada anda sebanyak 70%.....anda dapat lebih dari lot yg anda buka...

contoh pengiraan sekiranya anda trade satu pip usd1 (1 lot)...dan andaikan anda trade 20 post sehari = 100 post closed seminggu (5 hari trade)...total lot yg anda trade adalah 100lot :

100lot x 1.5 pip = 150(usd)
70% drpd usd150 = usd105
usd105 x 3.5 = rm367.50 seminggu

rebet 70% (contoh mengikut anggaran purata trade anda) :

300lot = rm1102.50 seminggu
100lot = rm367.50 seminggu
50lot = rm183.75 seminggu
30lot = rm110.25 seminggu
10lot = rm36.75 seminggu

*satu lot instaforex = usd1

isnin hingga jumaat trade....
sabtu/ahad saya ngadap acc untuk kira rebet
isnin request widraw...
selasa insyaallah rebet akan masuk ke dalam acc bank anda
(max transfer m2u sehari rm5k..kalau cecah max limit,sambung hari
esoknya pulak..ngee )

sila pm no acc insta,no acc bank dan no phone selepas
register....selepas sah berada dalam affiliate saya (saya akan check)
barulah buat deposit anda

bayaran adalah seminggu sekali...4 kali sebulan..

click siggy saya untuk register acc insta...

affiliate code saya = 'QQ'
pm sekiranya anda perlukan maklumat dan penerangan lanjut..


id YM saya : sirnoon79
pesbuk saya : Mohd Syahnoon Ahmad
phone saya : 0199454433

kepada yg memerlukan bantuan utk buka acc, depo atau widraw boleh pm
saya...saya bantu anda

tq wangcyber...:)
 

anoone

freshman
Joined
Jun 2, 2010
Messages
42
Likes
0
Points
0
Offline
#2
baru siap sorting rebet...huhuhuhu...sms pemberitahuan akan dihantar sebentar nanti...tungguuuuuu....:)
 

anoone

freshman
Joined
Jun 2, 2010
Messages
42
Likes
0
Points
0
Offline
#5
bleh ajar aku cara2 nak main forex???
di internet sekarang banyak web/blog yg explain basic dan berkongsi teknik dan strategi trade..:)...antaranya sureheboh.com(BM), atlantisforex.blogspot.com(BM), babypip.com(BI) dan seangkatan dgnnya..:)

boleh saja nk coaching basic tapi saudara di kawasan mana ya?..kalau dekat leh jumpa...kalau jauh boleh guna ym sebagai perantara...dalam beberapa forum forex tempatan banyak ilmu yg dikongsi ttg perbagai teknik dan strategi...semua free..tingal google jer...hehehe
 

anoone

freshman
Joined
Jun 2, 2010
Messages
42
Likes
0
Points
0
Offline
#6
proses sorting rebates sedang dijalankan...sms akan dihantar kepada semua clients rebates sebentar nanti...
 

anoone

freshman
Joined
Jun 2, 2010
Messages
42
Likes
0
Points
0
Offline
#9
Broker Elektronik Asing Dibenarkan Menawarkan Perkhidmatan Di Malaysia
KUALA LUMPUR, 25 Jun (Bernama) -- Broker elektronik asing dibenarkan menawarkan platform pembrokeran secara elektronik untuk urus niaga borong antara bank dalam pasaran pertukaran asing Malaysia mulai 1 Julai 2010, kata Bank Negara Malaysia (BNM).

Ia berkata inisiatif ini bertujuan menambah penyertaan peserta baharu dalam pasaran pertukaran asing bagi meningkatkan lagi kedinamikan dan daya saing pasaran tersebut.

"Fleksibiliti ini akan menggalakkan aktiviti urus niaga yang lebih pesat kerana platform pembrokeran secara elektronik dapat meningkatkan ketelusan, menambah baik kecekapan pasaran dan mengurangkan kos urus niaga peserta pasaran," kata BNM dalam kenyataan pada Jumaat.

Broker elektronik asing yang berminat untuk menyediakan perkhidmatan tersebut di Malaysia boleh mengemukakan permohonan kepada Bank Negara Malaysia selaras dengan peruntukan dalam Akta Bank dan Institusi-Institusi Kewangan 1989, kata bank pusat itu.

Dalam menilai permohonan, kriteria yang akan diambil kira ialah: pemohon mestilah syarikat yang diperbadankan di Malaysia; mempunyai rekod prestasi yang kukuh di peringkat antarabangsa; mempunyai cadangan perniagaan yang boleh laksana bagi menyumbang kepada pembangunan pasaran pertukaran asing di Malaysia; dan mempunyai keupayaan sistem serta infrastruktur bagi menyokong perniagaannya, termasuk menangani sebarang keadaan luar jangkaan dan mempunyai prosedur pemulihan bencana.
 
Joined
Sep 6, 2006
Messages
1
Likes
0
Points
1
Offline
#10
Broker elektronik......... tak paham la...leh terangkan tak TT .....lama dah tak jeling-jeling kat sini......... agak-agak apa sebenarnya BNM ni nak buat??
 

anoone

freshman
Joined
Jun 2, 2010
Messages
42
Likes
0
Points
0
Offline
#11
Broker elektronik......... tak paham la...leh terangkan tak TT .....lama dah tak jeling-jeling kat sini......... agak-agak apa sebenarnya BNM ni nak buat??
agak kurang jelas berita tuh...kita sama2 tunggu 1st july...:)
 

anoone

freshman
Joined
Jun 2, 2010
Messages
42
Likes
0
Points
0
Offline
#20
antara payments...:)

3rdPartyTransfer (MAxxx) - 114132593439 156141315496 80.00 Successful 1415130583 03 AUG 2010, TUE,21:22 3rdPartyTransfer
3rdPartyTransfer (MOHD xxx) - 114132593439 162348398028 93.00 Successful 1415131577 03 AUG 2010, TUE,21:25 3rdPartyTransfer
3rdPartyTransfer (MOHAMAD xxx) - 114132593439 103016014971 17.00 Successful 1415132400 03 AUG 2010, TUE,21:27 3rdPartyTransfer
3rdPartyTransfer (xxx) - 114132593439 110117019747 20.00 Successful 1415133105 03 AUG 2010, TUE,21:29 3rdPartyTransfer
3rdPartyTransfer (xxxI) - 114132593439 161042150650 56.00 Successful 1415133676 03 AUG 2010, TUE,21:30 3rdPartyTransfer
3rdPartyTransfer (MR xxxI @) - 114132593439 111047177770 20.00 Successful 1415133975 03 AUG 2010, TUE,21:31 3rdPartyTransfer
 
Top