Realiti orang dah bekerja

Joined
Sep 5, 2019
Messages
26
Likes
0
Points
1
Age
27
Offline
#22
Dulu pon aku fikir mcm ni jugak. Skrg hah baru tau payahnya kerja ni smpai masa pon tak cukup. Tapi tak apa skrg dunia teknologi. Nak buat payment apa-apa pon pakai apps ja. Tak payah nak keluar beratur panjang semata nak bayar itu ini. Laa ni pon petronas dh ada Apps utk mudah kita nak isi minyak. Tak payah beratoq panjang p kaunter. Jimat la masa dri tunggu org kaunter tu klik lambat bebeno
Makin bertambah tahun, aku rasa makin maju teknologi skrg ni.. Dgn app mcm ni memang senang lah nak settle isi minyak semua.. Lagi2 utk ibu ke ayah yg bawa anak2
 
Joined
Sep 5, 2019
Messages
26
Likes
0
Points
1
Age
27
Offline
#24
mereka x nak berubah, malas atau x tau ade setel apps..duit x senang cari, bagi aku cash back rm5 tu dah byk
Cashback utk 3 kali yg pertama je kan, pastu dpt cashback.. Maybe nanti diorang upgrade utk bagi lebih bnyak cashback ke, lagi syok hehe..
 
Top