Real Translator Jobs

daleela rahim

freshman
Joined
Aug 31, 2010
Messages
7
Points
0
Salam semua...

Saya tertarik dgn website realtranslatorjobs.com ni...mcmana kita nk tahu ttg service sykt ni, legal atau tidak? dan adakah betul seperti yg diwar-warkan? Harap sesiapa dpt bantu. Sekiranya semua ok, sy mmg berminat dgn kerja2 online translating ni...:) Maaf andai menyusahkan anda semua. Terima kasih sgt2.
 

lampardterry14

freshman
Joined
Mar 17, 2009
Messages
195
Points
0
100% scam...kene pk gak...kalo anda bayar $68 tu pastu iklan adwords die baru $0.50 kalo dia dapat tipu sorang untuk join....dia boleh buat iklan 136 kali di adwords :)

macam tu lah nk kenal scam
 

rouke

freshman
Joined
Jan 17, 2010
Messages
701
Points
16
Salam semua...

Saya tertarik dgn website realtranslatorjobs.com ni...mcmana kita nk tahu ttg service sykt ni, legal atau tidak? dan adakah betul seperti yg diwar-warkan? Harap sesiapa dpt bantu. Sekiranya semua ok, sy mmg berminat dgn kerja2 online translating ni...:) Maaf andai menyusahkan anda semua. Terima kasih sgt2.
ni scam..jgn join..

bro minat nak translate2 ek..sy cadangkan bro boleh try offer servis kat marketplace cam odesk.com, elance.com, xpon kat fiverr.com ke, lau nak try kat site sy pon bleh..kat siggy sy tu..:D
 
Last edited:
Top