Rawanaz Studioz - 50 Days Madness Start! | 20Gb Storage RM90/y

Joined
Sep 2, 2008
Messages
443
Likes
0
Points
16
Offline
3 Hours left

Lastday Promotion
RM70 only.. limited for 10 account

promotion code: D8493MADNESS
 
Joined
Sep 2, 2008
Messages
443
Likes
0
Points
16
Offline
1 Hours left

Lastday Promotion
RM70 only.. limited for 10 account

promotion code: D8493MADNESS
 
Joined
Sep 2, 2008
Messages
443
Likes
0
Points
16
Offline
30 minutes left

Lastday Promotion
RM70 only.. limited for 10 account

promotion code: D8493MADNESS
 
Joined
Oct 6, 2008
Messages
413
Likes
2
Points
18
Age
32
Offline
Hi warga WC, salam sejahtera,
kini rawanaz kembali dengan promosi baru "50 Days Madness"
promosi ini hanya untuk 50 hari sahaja bermula dari 1 Julai hingga 20 Ogos 2009

server ini kami gunakan khas untuk promosi ini sahaja
dan kami beri jaminan 100% kepada anda 99% uptime garenti!

server ni di tempatkan di Denver USA, yang mana server kami di lengkapi dengan "guarantee uptime architecture"

kami hanya akan muatkan sebanyak 150 akaun sahaja dalam server ini

server spec:
xeon 3.0 (2 CPU)
8Gb RAM
100mbps backbone connection (test download speed CLICK)




test speed: Download 6mb Test Speed
Sebarang pertanyaan boleh post kat sini..
lau diikutkan dalam iklan ini ada dinyatakan bahawa unlimit domain host. sy tlah upgrade dari pakej 1, bolehkah host byk2 domain? ini krana itu adalah tjuan utama sy sambar hosting ni..;p
 
Joined
May 3, 2008
Messages
702
Likes
3
Points
18
Offline
Sedikit perkongsian..
Saya memang cadangkan guna Rawanaz Studio ni.
Customer support mmg terbukti 24/7. Friendly plak tu. :)

So far saya guna 3 hosting n 2 domain through Rawanaz

Keep up the good work guys! :)
 

thrill

freshman
Joined
Jul 19, 2009
Messages
23
Likes
0
Points
0
Offline
update terbaru tahun 2010... rawanaz sudah tidak relevan lagi dalam industri web hosting tempatan kerana servis yang sangat teruk dan pelanggan ditinggalkan begitu sahaja... kepada yg nak renew acc tu, baik la bertukar ke tempat lain... jgn jadi mangsa mcm saya... keluhan pengguna tidak pernah diambil peduli... mcm ni ke melayu berniaga.. tolong la...
 
Joined
Mar 16, 2009
Messages
2,886
Likes
2
Points
38
Offline
da byk da orang komplain ni.. ade baiknyer rawanaz buat satu post penjelasan drp duduk bace komen2 negatif pelanggan...

update terbaru tahun 2010... rawanaz sudah tidak relevan lagi dalam industri web hosting tempatan kerana servis yang sangat teruk dan pelanggan ditinggalkan begitu sahaja... kepada yg nak renew acc tu, baik la bertukar ke tempat lain... jgn jadi mangsa mcm saya... keluhan pengguna tidak pernah diambil peduli... mcm ni ke melayu berniaga.. tolong la...
 
Joined
Nov 20, 2006
Messages
1,766
Likes
2
Points
38
Offline
abis semua thread rawanaz di korek mamat thrill ni.... tak puas hati sungguh nampak... hoho...

aku dah pindah jomhosting...
 
Joined
Sep 26, 2007
Messages
395
Likes
1
Points
18
Offline
Terlalu banyak maklumat negatif yang diterima mengenai Rawanaz. Bagi aku ini berpunca dari Rawanaz sendiri. Para pelanggan dah cuba beri peluang dan sokongan tetapi mereka tidak menghargai...

Kalau sudah lebih seminggu masih tidak menjawab persoalan pelanggan nampaknya.. elok tutup kedai.. bukan kita tak menyokong orang kita berniaga tetapi setelah menyokong kita menjadi mangsa..

Bukan kita tak faham hosting atau apa jua perkhidmatan akan ada masalah tetapi meninggalkan pelanggan tertanya-tanya tanpa penjelasan memang anda mencari masalah..

Penyelesaiannya sepertimana yang pernah dikatakan oleh Rawanaz sendiri.. cari hosting lain.. tetapi sebelum tu pihak Rawanaz tak boleh terus lepas tangan.. kene juga selesaikan permasalahan yang ada.

Untuk pelanggan mencari hosting lain ke hapa.. itu adalah hak dan keputusan mereka selepas itu.
 
Last edited:
Top