Rawanaz Studioz - 50 Days Madness Start! | 20Gb Storage RM90/y

baem

Senior
Joined
Mar 14, 2007
Messages
1,103
Likes
2
Points
38
Offline
#89
Hurm.. Ader gak yang aku amik malam nih kang.. :D

Rawanaz, takde prob lagi harapnyer?? :) server kat denver kan???
 
Joined
Sep 2, 2008
Messages
443
Likes
0
Points
16
Offline
#90
Hurm.. Ader gak yang aku amik malam nih kang.. :D
Rawanaz, takde prob lagi harapnyer?? :) server kat denver kan???
yah.. server kat denver..
Alhamdulillah, we maintain :D..
doakan semua berjalan lancar..
amik la satu baem
 

baem

Senior
Joined
Mar 14, 2007
Messages
1,103
Likes
2
Points
38
Offline
#91
yah.. server kat denver..
Alhamdulillah, we maintain :D..
doakan semua berjalan lancar..
amik la satu baem
tuhla.. teringin gak tapi since ada 13 hari lagi kan? hehe..

manalah tahu ko buat offer best ker kat aku hujung2 hari tuh.. bleh la aku sambar satu.

ker ko ader offer tapi segan nak bagitau? hehehe... :D
 
Joined
Sep 2, 2008
Messages
443
Likes
0
Points
16
Offline
#92
tuhla.. teringin gak tapi since ada 13 hari lagi kan? hehe..

manalah tahu ko buat offer best ker kat aku hujung2 hari tuh.. bleh la aku sambar satu.

ker ko ader offer tapi segan nak bagitau? hehehe... :D
haha.. segak lak :p
tu di rahsiakn, mungkin takde, mungkin ada..
takleh nk jangka, sbb harga dah amat giler gak tu .. haha
 
Joined
Sep 2, 2008
Messages
443
Likes
0
Points
16
Offline
#96
ne bro rawanaz ni..byk soklan nk tnye ni..
salam..
boleh add ym jika ada > rawanaz_studioz
boleh tanya kat sini pun takpe.. :)

pss: maaf kepada mereka yg pm sya or email lewat reply..
dalam 2 minggu lepas agak bz sangat, jadi kadang terleka..
 
Joined
Sep 2, 2008
Messages
443
Likes
0
Points
16
Offline
#97
2 Hari 19 Jam
sahaja lagi

ayooo.. tak lama dah.. kurang dari 72 hours dah ni..
 
Joined
Sep 2, 2008
Messages
443
Likes
0
Points
16
Offline
#99
30 Hours left

Lastday Promotion
RM70 only.. limited for 10 account

promotion code: D8493MADNESS
 
Joined
Sep 2, 2008
Messages
443
Likes
0
Points
16
Offline
28 Hours left

Lastday Promotion
RM70 only.. limited for 10 account

promotion code: D8493MADNESS
 
Top