Rawanaz Studioz - 50 Days Madness Start! | 20Gb Storage RM90/y

baem

Senior
Joined
Mar 14, 2007
Messages
1,123
Points
38
Hurm.. Ader gak yang aku amik malam nih kang.. :D

Rawanaz, takde prob lagi harapnyer?? :) server kat denver kan???
 

rawanaz

Newbie
Joined
Sep 2, 2008
Messages
446
Points
16
Hurm.. Ader gak yang aku amik malam nih kang.. :D
Rawanaz, takde prob lagi harapnyer?? :) server kat denver kan???
yah.. server kat denver..
Alhamdulillah, we maintain :D..
doakan semua berjalan lancar..
amik la satu baem
 

baem

Senior
Joined
Mar 14, 2007
Messages
1,123
Points
38
yah.. server kat denver..
Alhamdulillah, we maintain :D..
doakan semua berjalan lancar..
amik la satu baem
tuhla.. teringin gak tapi since ada 13 hari lagi kan? hehe..

manalah tahu ko buat offer best ker kat aku hujung2 hari tuh.. bleh la aku sambar satu.

ker ko ader offer tapi segan nak bagitau? hehehe... :D
 

rawanaz

Newbie
Joined
Sep 2, 2008
Messages
446
Points
16
tuhla.. teringin gak tapi since ada 13 hari lagi kan? hehe..

manalah tahu ko buat offer best ker kat aku hujung2 hari tuh.. bleh la aku sambar satu.

ker ko ader offer tapi segan nak bagitau? hehehe... :D
haha.. segak lak :p
tu di rahsiakn, mungkin takde, mungkin ada..
takleh nk jangka, sbb harga dah amat giler gak tu .. haha
 

rawanaz

Newbie
Joined
Sep 2, 2008
Messages
446
Points
16
ne bro rawanaz ni..byk soklan nk tnye ni..
salam..
boleh add ym jika ada > rawanaz_studioz
boleh tanya kat sini pun takpe.. :)

pss: maaf kepada mereka yg pm sya or email lewat reply..
dalam 2 minggu lepas agak bz sangat, jadi kadang terleka..
 

rawanaz

Newbie
Joined
Sep 2, 2008
Messages
446
Points
16
2 Hari 19 Jam
sahaja lagi

ayooo.. tak lama dah.. kurang dari 72 hours dah ni..
 

rawanaz

Newbie
Joined
Sep 2, 2008
Messages
446
Points
16
30 Hours left

Lastday Promotion
RM70 only.. limited for 10 account

promotion code: D8493MADNESS
 

rawanaz

Newbie
Joined
Sep 2, 2008
Messages
446
Points
16
28 Hours left

Lastday Promotion
RM70 only.. limited for 10 account

promotion code: D8493MADNESS
 
Top