Rawanaz Studioz - 50 Days Madness Start! | 20Gb Storage RM90/y

Joined
Sep 2, 2008
Messages
443
Likes
0
Points
16
Offline
#21
Alhamdulillah,
stock dah berkurangan, sape2 nk subscribe, boleh lah ambil sebelum terlambat k..
jangan nanti dah tamat tempoh baru nak mencari..
peace!! :D
 
Joined
Dec 11, 2007
Messages
1,819
Likes
0
Points
38
Age
29
Offline
#22
Support macam mana?

Saya cuba Live support=Online

tapi asyik Currently 1 users waiting for Live Help.
alan boleh terus YM saya atau PM saya,
cara lain, alan boleh open ticket.

insyAllah, kami di Rawanaz support boleh menjawab dengan secepat mungkin. :)
 
Joined
Sep 2, 2008
Messages
443
Likes
0
Points
16
Offline
#24
happy hour
pay via paypal.. dapatkan dengan harga $24 USD sahaja!
nak promotion code? haa... pm saya di WANGCYBER!
 
Joined
Sep 2, 2008
Messages
443
Likes
0
Points
16
Offline
#25
Alhamdulillah, stok sudah berkurangan,
sape nak bek cepat2 ambil, sebelum habis melepas lah yek.
 
Joined
Sep 2, 2008
Messages
443
Likes
0
Points
16
Offline
#26
huk3.. agak bz.. maaf sume..
ok. sape nak rase dapat harga best skit.. pm sye di ym: rawanaz_studioz :D

stock semakin berkurang!!.. rugi sape tak ambill...
sesiapa yg langgan pakej basic.. then nak upgrade ke pakej madness.. boleh! pm sye di ym..
 
Joined
Jul 31, 2008
Messages
3,347
Likes
5
Points
38
Offline
#27
hmm, bro boleh ke guna hosting ni untuk upload file such as ebook yg legal punya?
untuk kegunaan download orang ramai?
 
Joined
Sep 2, 2008
Messages
443
Likes
0
Points
16
Offline
#28
hmm, bro boleh ke guna hosting ni untuk upload file such as ebook yg legal punya?
untuk kegunaan download orang ramai?
boleh, takde masalah buat permulaan.. asalkn legal..
tapi kalau akaun tu dah dasyat sangat gune apache prosesing.. tak dapat nak buat ape la.. :D
 
Joined
Jul 31, 2008
Messages
3,347
Likes
5
Points
38
Offline
#29
macam mana tu yang "dasyat sangat gune apache prosesing" ??
Contohnya? Orang download file tu sampai bandwith habis ke?
 
Joined
Sep 2, 2008
Messages
443
Likes
0
Points
16
Offline
#30
macam mana tu yang "dasyat sangat gune apache prosesing" ??
Contohnya? Orang download file tu sampai bandwith habis ke?
tak..
apache prosesing (port 80) .. connection terlalu banyk untuk ambil data
dari server yg mane boleh menyebabkn apache (port 80) boleh crash atau memberi gangguan kepada web server
 
Joined
Jul 31, 2008
Messages
3,347
Likes
5
Points
38
Offline
#31
maksudnya misal kata kalau ada 20 orang yang download file yang sama secara serentak boleh menyebabkan crash jugak ke?
contohnya kalau file tu besar size dia dan banyak.
possible ke tak untuk crash?
 
Joined
Jul 31, 2008
Messages
3,347
Likes
5
Points
38
Offline
#33
oh, baguslah. nak ambil satu lah kalau macam ni.
20GB memang bear woo. hehe.
Mm, macam mana nak dapat $24 punya tu utk yg 20GB punya pakej tu?
Im interested :)
 
Joined
Sep 2, 2008
Messages
443
Likes
0
Points
16
Offline
#34
oh, baguslah. nak ambil satu lah kalau macam ni.
20GB memang bear woo. hehe.
Mm, macam mana nak dapat $24 punya tu utk yg 20GB punya pakej tu?
Im interested :)
hehe.. meh pm saye kat ym :)
id: rawanaz_studioz
 
Joined
May 21, 2007
Messages
2,519
Likes
7
Points
38
Offline
#36
saya berminat untuk ambil satu yang pakej unlimited bandwith
tapi saya nak upgrade dari basic one boleh tak?
kalau boleh berapa bayaranya?
Boleh PM saya berapa bayaranya dan saya akan bayar secepat mungkin..
 
Joined
Sep 2, 2008
Messages
443
Likes
0
Points
16
Offline
#37
Joined
Sep 2, 2008
Messages
443
Likes
0
Points
16
Offline
#38
terima kasih kepade mereka yg membeli..
korang bile lagi :D sebarang pertanyaan boleh post sini terus okay :D
 
Top