Rawanaz Studioz - 50 Days Madness Start! | 20Gb Storage RM90/y

rawanaz

Newbie
Joined
Sep 2, 2008
Messages
446
Points
16
Alhamdulillah,
stock dah berkurangan, sape2 nk subscribe, boleh lah ambil sebelum terlambat k..
jangan nanti dah tamat tempoh baru nak mencari..
peace!! :D
 

rawanaz

Newbie
Joined
Sep 2, 2008
Messages
446
Points
16
alan boleh terus YM saya atau PM saya,
cara lain, alan boleh open ticket.

insyAllah, kami di Rawanaz support boleh menjawab dengan secepat mungkin. :)
yap.. betul2..
insyaAllah kite akan beri yg terbaik kepada semua... :D
 

rawanaz

Newbie
Joined
Sep 2, 2008
Messages
446
Points
16
happy hour
pay via paypal.. dapatkan dengan harga $24 USD sahaja!
nak promotion code? haa... pm saya di WANGCYBER!
 

rawanaz

Newbie
Joined
Sep 2, 2008
Messages
446
Points
16
Alhamdulillah, stok sudah berkurangan,
sape nak bek cepat2 ambil, sebelum habis melepas lah yek.
 

rawanaz

Newbie
Joined
Sep 2, 2008
Messages
446
Points
16
huk3.. agak bz.. maaf sume..
ok. sape nak rase dapat harga best skit.. pm sye di ym: rawanaz_studioz :D

stock semakin berkurang!!.. rugi sape tak ambill...
sesiapa yg langgan pakej basic.. then nak upgrade ke pakej madness.. boleh! pm sye di ym..
 

rawanaz

Newbie
Joined
Sep 2, 2008
Messages
446
Points
16
hmm, bro boleh ke guna hosting ni untuk upload file such as ebook yg legal punya?
untuk kegunaan download orang ramai?
boleh, takde masalah buat permulaan.. asalkn legal..
tapi kalau akaun tu dah dasyat sangat gune apache prosesing.. tak dapat nak buat ape la.. :D
 

rawanaz

Newbie
Joined
Sep 2, 2008
Messages
446
Points
16
macam mana tu yang "dasyat sangat gune apache prosesing" ??
Contohnya? Orang download file tu sampai bandwith habis ke?
tak..
apache prosesing (port 80) .. connection terlalu banyk untuk ambil data
dari server yg mane boleh menyebabkn apache (port 80) boleh crash atau memberi gangguan kepada web server
 

rawanaz

Newbie
Joined
Sep 2, 2008
Messages
446
Points
16
oh, baguslah. nak ambil satu lah kalau macam ni.
20GB memang bear woo. hehe.
Mm, macam mana nak dapat $24 punya tu utk yg 20GB punya pakej tu?
Im interested :)
hehe.. meh pm saye kat ym :)
id: rawanaz_studioz
 

rawanaz

Newbie
Joined
Sep 2, 2008
Messages
446
Points
16

rawanaz

Newbie
Joined
Sep 2, 2008
Messages
446
Points
16
terima kasih kepade mereka yg membeli..
korang bile lagi :D sebarang pertanyaan boleh post sini terus okay :D
 
Top