Rawanaz Studioz - 50 Days Madness Start! | 20Gb Storage RM90/y

Joined
Sep 2, 2008
Messages
443
Likes
0
Points
16
Offline
#1
Hi warga WC, salam sejahtera,
kini rawanaz kembali dengan promosi baru "50 Days Madness"
promosi ini hanya untuk 50 hari sahaja bermula dari 1 Julai hingga 20 Ogos 2009

server ini kami gunakan khas untuk promosi ini sahaja
dan kami beri jaminan 100% kepada anda 99% uptime garenti!

server ni di tempatkan di Denver USA, yang mana server kami di lengkapi dengan "guarantee uptime architecture"

kami hanya akan muatkan sebanyak 150 akaun sahaja dalam server ini

server spec:
xeon 3.0 (2 CPU)
8Gb RAM
100mbps backbone connection (test download speed CLICK)




test speed: Download 6mb Test Speed
Sebarang pertanyaan boleh post kat sini..
 

alan

Senior
Joined
Aug 20, 2008
Messages
7,493
Likes
9
Points
38
Offline
#3
Apa maksud sebenar "guarantee uptime architecture"?

kalau Down, dpt wang pampasan balik?
 
Joined
Jun 9, 2009
Messages
120
Likes
1
Points
0
Offline
#5
adakah dalam server ini ader 3TB hdd?
sebab kalo 150 orang x 20 gb = 3TB

adakah anda oversell hosting?
 
Joined
Jul 31, 2008
Messages
3,347
Likes
5
Points
38
Offline
#6
wah, best ni.
kalau guna paypal berapa pulak harganya?
 
Joined
Sep 2, 2008
Messages
443
Likes
0
Points
16
Offline
#7
2 pakej berbeza dengan harga yang sama ? Kenapa ?
kenapa? kenapa yeh?
kami cube buat kelainan dari segi pakej kami..
bagi pembaharuan skit.. cece

Apa maksud sebenar "guarantee uptime architecture"? kalau Down, dpt wang pampasan balik?
disini kami beri jaminan untuk server ini.. 99% uptime untuk server ni di mane, sya berasa yakin :D dengan uptime svr ni..
kami ada gunakn 1 system server untuk memastikan uptime server ni, dan kami dah pasang ke semua server yg ada sekarang.. insyaAllah, selagi mampu kite kekalkan uptime.. kite rancang, Yg Atas menentukan.

p/s: sape2 langgar TOS siap leerr!! haha :p

adakah dalam server ini ader 3TB hdd?
sebab kalo 150 orang x 20 gb = 3TB
adakah anda oversell hosting?
satu soalan yang bijak.. sya tanya anda balik.. kenapa ada company letak unlimited space? adakah mereka punya HDD tu boleh sumbat seberapa yang nak sumbat? ade ke hdd macam tu? dalam pakej yg kami sediakan, kami rangka, kami tidak meletakkan papan takda di depan kami "dah ovelsell ni" kami rasa kami mampu, dan kami akan teruskan sedaya upaya kami..

ni jugak adalah salah astu prokej research yg rawanaz lakukan..
insyaAllah dalam planning rawanaz selama 2 tahun.. research, research and research


wah, best ni.
kalau guna paypal berapa pulak harganya?
kalau paypal dalam lingkungan 27 usd lebih kurang la..
sape2 nak, kan, kalau rase cam betul ke provide ni, cam scam je ni (rawanaz pernah di cop).. nah amik no fon ni: 0129797580

ym: rawanaz_studioz
skype: rawanazstudioz (spe ada boleh add sya di skype)


sya kat sini nak hidupkan kembali,
di mana rawanaz yg sebenar, kite sedang mencari identiti kite,
seperti dulu rawanaz penah naik, tibe2 kite jatuh melambung..
we try do da best!
tanpa anda yg support rawanaz, tiada la kami :p (ayat susun)


haa, di samping tu, rawanaz juga ada sediakan kerja2 freelance untuk anda yang mempunya kebolehan atau kemahiran dalam technical2 hosting.. dan ada lagi beberapa planing menarik untuk IM rakan2 yg bakal sya sediakn..
 
Joined
Nov 20, 2006
Messages
1,766
Likes
2
Points
38
Offline
#9
ada tulis atas tu kan...denver...

bro... kalau aku nak upgrade plan lama aku ke pakej ni... boleh tak?
dah nak dekat abes dah nih...hehee
 
Joined
Sep 2, 2008
Messages
443
Likes
0
Points
16
Offline
#11
upss, lupa pulak nak tanya. server us or local ni?
hehehe.. atas tu USA.. kat denver.. den serik gune datacenter lain.. Alhamdulillah, kite ada buat testing server sebelum ni dngan system monitoring yg kite dah pasang kat server testing tu.. then kite sumbat lebih kurang *** akaun international clients, Alhamdulillah, stabil..


ada tulis atas tu kan...denver...
bro... kalau aku nak upgrade plan lama aku ke pakej ni... boleh tak?
dah nak dekat abes dah nih...hehee
ok, maaf yek, terlupa letak tos tup upgrade,
untuk upgrade, kite hanya benarkan pakej basic sahaja, palek lain, kite tak benarkan upgrade..
jadi, sesiape yg dah ade pakej basic sebelum ni, boleh upgrade.. apa2 pon contact sya untuk upgrade 0129797580 :)
 

alan

Senior
Joined
Aug 20, 2008
Messages
7,493
Likes
9
Points
38
Offline
#12
Support macam mana?

Saya cuba Live support=Online

tapi asyik Currently 1 users waiting for Live Help.
 
Joined
Sep 2, 2008
Messages
443
Likes
0
Points
16
Offline
#13
Support macam mana?
Saya cuba Live support=Online
tapi asyik Currently 1 users waiting for Live Help.
live support kite ada, maybe time anda request live support tu, time operator away, cuba lagi, nk cepat p buka support ticket, ada altenetif lain kan :)
 
Joined
Jun 9, 2009
Messages
120
Likes
1
Points
0
Offline
#14
kenapa? kenapa yeh?
haa, di samping tu, rawanaz juga ada sediakan kerja2 freelance untuk anda yang mempunya kebolehan atau kemahiran dalam technical2 hosting.. dan ada lagi beberapa planing menarik untuk IM rakan2 yg bakal sya sediakn..
keje freelance cmni ni? hehehe
boleh godek2 linux ke?
 
Top