Ramai ke Fiverr Seller yang aktif dan merupakan Members Forum WC ? Jom lah Undi :)

Adakah anda Fiverr seller ?


  • Total voters
    16

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
dah vote :) .. baru level 1 ...
tt top rated seller kan ?? :D
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
takpe..kalau kurang hebat ...
boleh buat perlan - perlan..
yg penting apa yg kita tawarkan..adalah produk/servis
yang ramai org cari....
betul tu :)
Servis sy pun xlah hebat . org order sy hantar . x buat apa2 keja pun :p . 1 gig tu jek yg buat sy naik level 1 .
 

Nesh

freshman
Joined
Jan 31, 2013
Messages
204
Points
16
Okay, dah vote.

Sedikit info menarik untuk korang, saya baru terjumpa fiverr ala Malaysia dalam English version selain dari I Will. Saya dah semak, website ini based kat Malaysia. Apa lagi, peluang dah ada. Saya sendiri terus menapak kat sini. Simple saja, saya cuma offers servis yang saya buat kat fiverr pada website ni. Kita boleh main harga lebih tinggi dari fiverr. Kalau fiverr cuma USD5 shj. Website benarkan kita offer sampai USD70.

Pandangan saya, website ini memang menarik sebab jual beli dalam USD. Jadi, keuntungan lebih tinggi berbanding Ringgit Malaysia. Pasaran untuk produk/servis lebih luas sebab website adalah worldwide spt juga fiverr. Website ni baru lagi. Kalau korang letak apa-apa servis buat masa ni, peluang untuk berada dalam page 1 tinggi sebab tak ramai lagi yang tahu.

Kalau nak promote setiap servis yang kita tawarkan pun mudah sebab banyak share button termasuklah FB, twitter, delicious, linkedln dan sebagainya. Website juga dah diintergrate dengan FB dan twitter. Maksudnya kalau nak register pun terus guna akaun FB atau twitter. Support sistem pun power.

K la, malas nak cerita panjang, korang jenguklah sendiri kat:

>>>> http://www.mybisnesonline.com/

Jom kita pakat-pakat buat duit kat sini. Memang menarik.
 

KOPIAHJO

freshman
Joined
Jan 25, 2013
Messages
20
Points
0
Dah vote TT.
 

Anna4ba6xter

freshman
Joined
May 17, 2013
Messages
14
Points
0
Saya nak survey berapa ramai fiverr sellers yang aktif dan merupakan Members WC Forum.



 
Last edited:
Top