Rakyat Malaysia Perlu Berjaya Dlm Bisnes & Tukar Mentaliti Kita

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
terima kasih otai2 WC...
kepada geng2 WC yg lain, sentiasa la kita berfikiran +ve...
 

nsdder

freshman
Joined
Jun 23, 2011
Messages
156
Points
0
Rakyat Malaysia ni semuanya nak kaya dan berjaya tapi tak tahu cara. Memang semangat nak kaya tu meruap-ruap tapi buat semua benda tak menjadi.
 

Maslinda Wahid

freshman
Joined
Jul 5, 2011
Messages
87
Points
0
Ya, kejayaan adalah milik masing-masing. Persoalannya, mahu atau tidak. Jadi, pilihlah yang terbaik.

Dan, kita adalah apa yang kita fikirkan.
 

getrm10free

freshman
Joined
Jul 16, 2011
Messages
37
Points
0
betul2..jgn salah guna forum...tmpt cari ilmu..bukan cari gaduh..jgn kaitkn isu2 yg x spatutnye k..
 

Hazli Khalim

freshman
Joined
Jul 20, 2011
Messages
22
Points
0
Salam! Pagi!

Apa yang saya tahu forum ni tempat kita menolong dan membantu. Bila kita menolong dan membantu kita akan dapat rewards. "What we give, we get back" - "To give is better than to receive"

Apa yang saya di beritahu forum adalah tempat yang EXCELLENT untuk buat marketing. :D -- Only if use correctly... Jadi gunakan lah forum ini sebaik-baik yang mungkin, always provide VALUE to others =)
 

abutalib

Senior
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,058
Points
0
Saya setuju bro
 

AMIN413

freshman
Joined
Jul 7, 2011
Messages
112
Points
16
mantap dan pedas. Tapi itulah realiti sikap kita sekarang tak jauh beza dari zaman 50 tahun dulu. Moga kenyataan tadi mampu menyentap sedikit pemikiran dan sikap kita. sekian
 

hornbarbara42

freshman
Joined
Nov 3, 2011
Messages
15
Points
0
Luahan hati yg ikhlas dari Saifulsham (SS)
2.jpg
3.jpg
 
Last edited:

Fahami Takaful

freshman
Joined
Jan 9, 2012
Messages
10
Points
0
Kalau bukan kita sokong orang kita, siapa lagi? semoga semua dapat sepakat memberi komen yang membina sahaja...
 

saufik1

freshman
Joined
Apr 30, 2012
Messages
50
Points
0
betul dan SK sokong sepenuhnya. sebab itu SK nak kongsi bagaimana SK buat duit dlm pelaburan hartanah. bukan skim cepat kaya. kita kena ada mindset jutawan.

dapatkan free ebook di laman web SK dibawah ya!
kit bincang bincang hartanah
 

Mobar

freshman
Joined
Apr 25, 2009
Messages
47
Points
0
Yup, attitude is the difference between success or failure (of course dengan izinNya)
Tapi tahu dan buat tu dua benda yang berbeza, dan yang membuatkan saya xgerak2 lagi until now haha
tapi saya skarang amek one baby step at a time towards goal saya (mainly forced by life circumstances hehe)

Alhamdulillah...bergerak akhirnya..:D
 

mustaffa

freshman
Joined
Oct 9, 2012
Messages
9
Points
0
Assalamulaikom, kepada bakal usahawan atau usahawan bumiputera, yang memerlukan ********, banyak agensi telah sedia ada memberikan ********. berbagai-bagai pakej. Ada ******** untuk usahawan muda dari umur 18 tahun ke atas, ada ******** nak meluaskan perniagaan. Diharap usahawan jangan lepaskan peluang ini.
 

stckhj90

freshman
Joined
Dec 26, 2012
Messages
22
Points
0
byk boleh belajar di sini. ilmu bukan murah!!!
1.jpg

2.jpg
 
Last edited:
Top