Rahsia Pemasaran Facebook 2017 (TERBARU)

arie-tpg

junior
Joined
Jan 22, 2015
Messages
148
Points
18


Ada sesiapa pernah rugi duit beribu-riban sebab guna FB Ads ?

atau..... Anda dah buat iklan kat profile sendiri dan group tapi TAK PERNAH ada respon dan sale ?

Upphsss....saya bukan nak ajar anda buat FB Ads TAPI nak bongkarkan Rahsia Pemasaran Facebook terbaru bagi tahun 2017 ni.

Banyak idea "diluar kotak" bakal dibongkar kepada anda. Masalah anda bakal selesai dan anda TAK PERLU lagi "BAKAR" duit bayar kepada Mat Zuki.

Boleh saya katakan Ebook ni mengajar ilmu pemasaran Facebook yang telah di godam oleh pakar dan anda cuma ikut sahaja idea yang diajar kelak.

Kalau anda nak tahu....saya ada ceritakan secara detail di blog saya - DI SINI


3 KEUNIKAN YANG ADA PADA EBOOK INI


1) Cara TERPANTAS Untuk Anda Jadi Lain Dari Yang Lain (UNIK)

Ebook-ebook ini akan bantu anda untuk meningkatkan kredibiliti dan personal branding di Facebook. Dengan cara ini, anda akan dilihat sebagai orang yang unik dan mudah untuk didekati. Jangan abaikan bahagian ini. Kerana, pelanggan membeli selepas mereka percaya dengan anda.


2) Status Facebook Yang Dapat Meningkatkan Engagement

Gunakan sekurang-kurangnya 6-9 jenis posting yang berbeza dan dapat meningkatkan engagement (Like, Share, Comment) dari masa ke semasa. Engagement ini penting! Kerana, pihak Facebook akan menilai adakah posting itu sangat-sangat bernilai di mata pengguna Facebook yang lain ataupun sekadar sampah.

Jika mahu pelanggan kita melihat posting status kita setiap hari, naikkan engagement di Facebook!


3) Trick Yang Membantu Meningkatkan Jualan Anda

Percaya atau tidak, kesemua fungsi Facebook yang bakal ebook-ebook ini kongsikan kepada anda sangat membantu dalam menambah prospek yang berkualiti. Kualiti di sini bermaksud bakal pelanggan yang sanggup membeli produk anda dalam niche pasaran yang anda jual.

Jangan add sebarangan orang. Mereka tidak akan membeli. Sebaliknya, add mereka yang betul-betul mahu membeli produk/servis anda sahaja.


Jika anda betul-betul nak ubah cara pemasaran Facebook anda dan mula menjana duit, anda perlu miliki Pakej Ebook Pemasaran Facebook ini sekarang sebab harganya memang TAK MASUK akal.

Tawaran diskaun sebanyak 60% (RM20) daripada harga yang sepatutnya iaitu RM50 ketika thread ni saya tulis. Ini bermakna anda hanya modalkan RM30 sahaja untuk ketiga-tiga ebook nie. Tapi anda kena bertindak cepat lah !

Oh yer....lagi satu...

....ada BONUS menarik bakal diberikan kepada anda dan bagi padangan saya bonus ni pun dah kira power dah. Kalau tak percaya cuba singgah ke website nie.... www.niagafb.com


P/S : Jika anda peniaga tegar di Facebook, inilah masanya anda meningkatkan lagi sale produk anda.
P/S : Saya tak jamin harga yang ditawarkan di atas akan bertahan lama. Anda perlu bertindak seberapa segera yang boleh dari sekarang !
 

ajen

freshman
Joined
Nov 5, 2008
Messages
21
Points
3


Ada sesiapa pernah rugi duit beribu-riban sebab guna FB Ads ?

atau..... Anda dah buat iklan kat profile sendiri dan group tapi TAK PERNAH ada respon dan sale ?

Upphsss....saya bukan nak ajar anda buat FB Ads TAPI nak bongkarkan Rahsia Pemasaran Facebook terbaru bagi tahun 2017 ni.

Banyak idea "diluar kotak" bakal dibongkar kepada anda. Masalah anda bakal selesai dan anda TAK PERLU lagi "BAKAR" duit bayar kepada Mat Zuki.

Boleh saya katakan Ebook ni mengajar ilmu pemasaran Facebook yang telah di godam oleh pakar dan anda cuma ikut sahaja idea yang diajar kelak.

Kalau anda nak tahu....saya ada ceritakan secara detail di blog saya - DI SINI


3 KEUNIKAN YANG ADA PADA EBOOK INI


1) Cara TERPANTAS Untuk Anda Jadi Lain Dari Yang Lain (UNIK)

Ebook-ebook ini akan bantu anda untuk meningkatkan kredibiliti dan personal branding di Facebook. Dengan cara ini, anda akan dilihat sebagai orang yang unik dan mudah untuk didekati. Jangan abaikan bahagian ini. Kerana, pelanggan membeli selepas mereka percaya dengan anda.


2) Status Facebook Yang Dapat Meningkatkan Engagement

Gunakan sekurang-kurangnya 6-9 jenis posting yang berbeza dan dapat meningkatkan engagement (Like, Share, Comment) dari masa ke semasa. Engagement ini penting! Kerana, pihak Facebook akan menilai adakah posting itu sangat-sangat bernilai di mata pengguna Facebook yang lain ataupun sekadar sampah.

Jika mahu pelanggan kita melihat posting status kita setiap hari, naikkan engagement di Facebook!


3) Trick Yang Membantu Meningkatkan Jualan Anda

Percaya atau tidak, kesemua fungsi Facebook yang bakal ebook-ebook ini kongsikan kepada anda sangat membantu dalam menambah prospek yang berkualiti. Kualiti di sini bermaksud bakal pelanggan yang sanggup membeli produk anda dalam niche pasaran yang anda jual.

Jangan add sebarangan orang. Mereka tidak akan membeli. Sebaliknya, add mereka yang betul-betul mahu membeli produk/servis anda sahaja.


Jika anda betul-betul nak ubah cara pemasaran Facebook anda dan mula menjana duit, anda perlu miliki Pakej Ebook Pemasaran Facebook ini sekarang sebab harganya memang TAK MASUK akal.

Tawaran diskaun sebanyak 60% (RM20) daripada harga yang sepatutnya iaitu RM50 ketika thread ni saya tulis. Ini bermakna anda hanya modalkan RM30 sahaja untuk ketiga-tiga ebook nie. Tapi anda kena bertindak cepat lah !

Oh yer....lagi satu...

....ada BONUS menarik bakal diberikan kepada anda dan bagi padangan saya bonus ni pun dah kira power dah. Kalau tak percaya cuba singgah ke website nie.... www.niagafb.com


P/S : Jika anda peniaga tegar di Facebook, inilah masanya anda meningkatkan lagi sale produk anda.
P/S : Saya tak jamin harga yang ditawarkan di atas akan bertahan lama. Anda perlu bertindak seberapa segera yang boleh dari sekarang !
Menarik
ada lagi ka boss ebook ni..mcm berminat
 

arie-tpg

junior
Joined
Jan 22, 2015
Messages
148
Points
18
Menarik
ada lagi ka boss ebook ni..mcm berminat
Tawaran masih dibuka nie.
Kalau tuan berminat boleh grab & praktikkan.
 
Top