Rahsia Mengenali Peribadi Melalui Tarikh Lahir

abanglong

Newbie
Joined
Oct 9, 2008
Messages
252
Points
16
Salam semua.

Apakah anda benar-benar mengenali diri anda ?

Apakah kekuatan anda dan kelemahan anda?

Apakah potensi dan kapasiti anda yang sebenarnya ?

Kenapa anda selalu kehabisan duit dan tiada simpanan langsung ?

Kenapa selalu gagal dalam bermacam-macam perniagaan ?

Anda sudah lakukan macam-macam cara, tetapi masih belum Berjaya ?

Apakah kerjaya atau bisnes yang sesuai yang sebenarnya ?

Bagaimana ingin merancang pelajaran dan karier anak anda?

Bagaimana anda hendak mengenali rahsia orang lain seperti isteri/suami anda, anak anda, bakal mertua anda, bakal menantu anda, bakal rakan niaga anda, bakal pekerja anda ataupun sesiapa sahaja?

Dan pelbagai persoalan lain yang timbul di minda kita ………………..

Jika anda dapat menjawab soalan-soalan diatas, anda bolehlah tinggalkan thread ini dan tak perlu akses lagi !

Sekiranya anda gagal menjawab soalan-soalan di atas, teruskan kekal bersama saya di thread ini.

Nota 1: Kaedah Yang DiGunakan Ini Mempunyai Ketepatan - 75% ke 95%

Nota 2: Ini bukannya menilik nasib, meramal nasib ataupun horoskop. Kaedah ini digunakan sebagai panduan, sistem atau cara untuk memahami peribadi dan potensi setiap individu bagi membuat strategi dan perancangan peningkatan diri. Ianya telah dipermudahkan untuk kita gunakan dalam kehidupan seharian, pekerjaan atau perniagaan kita.

Esok kita akan huraikan tarikh lahir seorang ahli WC ini.
 

abanglong

Newbie
Joined
Oct 9, 2008
Messages
252
Points
16
Nak huraikan boleh. Tolong beri tarikh lahir.

Saya akan huraikan di thread ini dan saya minta bagi feedback berapa peratus ketepatan. Biasanya dalam 75% ke 95%. Itu sudah cukup memadai untuk kita membuat perancangan untuk kehidupan kita.

Sekarang ni pun dah hampir habis tahun 2008. Jadi untuk perancangan tahun 2009 ke 2012, elok jika kita analisa siapa kita dan membuat strategi untuk mencapai cita-cita.

Harga barang makin naik, gaji stuck kat situ je, bonus tahun ni entah ada atau tidak, inflasi nampaknya akan tiba, jadi kena buat perancangan SEKARANG

Tiba masanya untuk berubah dan berhijrah.

p/s pagi esok lepas bangun tido, ucapkan terimakasih pada Allah swt kerana kita masih hidup lagi, ucapkan terimakasih kerana telah memberikan kekayaan semalam dan hari-hari sebelumnya dan pohon agar kekayaan akan bertambah hari ini dan hari-hari seterusnya.

Salam hormat
 

titaniumhijau

Senior
Joined
Aug 19, 2006
Messages
2,595
Points
38
Age
35
Ini plak apa yang abanglong huraikan setelah aku PM beliau.

Individu ini adalah seorang yang serba-boleh atau dalam english – ”all-rounder”. Nombor tiga adalah nombor segitiga, iaitu simbol kepada manusia yang mempunyai anggota badan, jiwa dan roh. jadi, anda lebih kepada kerohanian, kekuatan pegangan adat kekeluargaan, peraturan turun temurun atau agamanya.
Leh baca kat blog aku gak : Rahsia Mengenali Diri Titan Melalui Tarikh Lahir | EarnCent.com
 

PonTianaK Degil

freshman
Joined
Sep 24, 2008
Messages
652
Points
16
Nak huraikan boleh. Tolong beri tarikh lahir.

Saya akan huraikan di thread ini dan saya minta bagi feedback berapa peratus ketepatan. Biasanya dalam 75% ke 95%. Itu sudah cukup memadai untuk kita membuat perancangan untuk kehidupan kita.

Sekarang ni pun dah hampir habis tahun 2008. Jadi untuk perancangan tahun 2009 ke 2012, elok jika kita analisa siapa kita dan membuat strategi untuk mencapai cita-cita.

Harga barang makin naik, gaji stuck kat situ je, bonus tahun ni entah ada atau tidak, inflasi nampaknya akan tiba, jadi kena buat perancangan SEKARANG

Tiba masanya untuk berubah dan berhijrah.

p/s pagi esok lepas bangun tido, ucapkan terimakasih pada Allah swt kerana kita masih hidup lagi, ucapkan terimakasih kerana telah memberikan kekayaan semalam dan hari-hari sebelumnya dan pohon agar kekayaan akan bertambah hari ini dan hari-hari seterusnya.

Salam hormat
Abanglong, tarikh lahir saya 28/03/1988.
boleh abanglong huraikan kelemahan, kekurangan and kekuatan yang ada dalam diri saya.
InsyaAllah, saya akan tolong abanglong huraikan ketepatannya.
dan, boleh tak abanglong huraikan dari segi saya ngan agama?
sebab kdg2 rasa mcm ade split personaliti..:confused:
syukron jaziila, ya abanglong...
 

farahaznil

freshman
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11
Points
1
hahhaa..apa kata test tgk utk tarikh lahir yg ni plak..22/12/91...hi hi hi
 

abanglong

Newbie
Joined
Oct 9, 2008
Messages
252
Points
16
Abanglong, tarikh lahir saya 28/03/1988.
boleh abanglong huraikan kelemahan, kekurangan and kekuatan yang ada dalam diri saya.
InsyaAllah, saya akan tolong abanglong huraikan ketepatannya.
dan, boleh tak abanglong huraikan dari segi saya ngan agama?
sebab kdg2 rasa mcm ade split personaliti..:confused:
syukron jaziila, ya abanglong...
Begini Huraiannya:

Individu ini adalah seorang yang serba-boleh atau dalam english – ”all-rounder”. Nombor tiga adalah nombor segitiga, iaitu simbol kepada manusia yang mempunyai anggota badan, jiwa dan roh. jadi, anda lebih kepada kerohanian, kekuatan pegangan adat kekeluargaan, peraturan turun temurun atau agamanya.

Individu ini dilihat sebagai agresif, sangat kreatif, mudah mesra, pandai berjenaka, romantik, ceria selalu dan mudah bergaul. Juga, berkebolehan untuk berfikir dengan baik dan mudah dibawa berunding.

Mempunyai kelebihan lisan/bercakap, yang boleh digunakan dalam bidang penulisan, percakapan dan lakonan. Mudah mengekspresi pandangan dan perasaan anda terhadap sesuatu.

Sangat popular dan idealistik. Suka membuat orang lain gembira dan sanggup melakukan apa saja untuk mencapainya.

Yang tak bestnya, suka memulakan sesuatu, tetapi jarang dapat menghabiskan atau menyudahkannya. Juga anda suka cakap lepas tanpa berfikir dan boleh menyebabkan orang lain terganggu atau berkecil hati.

Perkara yang perlu dipelajari:
1) Perlu belajar untuk melihat sesuatu dengan lebih realistik.
2) Cuba menghabiskan sesuatu yang telah anda mulakan.
3) Fikir dahulu sebelum meluahkan sesuatu


Golongan terkenal yang mempunyai nombor lahir 3:
Anwar Ibrahim, Christiano Ronaldo, Alan Alda, Ann Landers, Bill Cosby, Melanie Griffith, Salvador Dali, Jodie Foster

Analisa Pola Nombor Kombinasi:

966 - Seorang yang mudah dan senang nak untung dalam perniagaan.

729 - Seorang yang sangat menawan. Mudah untuk menyakinkan orang. Menjadi “tarikan” orang. Berkemungkinan mempunyai hubungan sulit. Jika wanita, anda minat ataupun diminati oleh suami orang atau duda

573 - Seorang yang mudah bergaul dengan orang-orang kenamaan. Juga bergaul dengan orang atasan. Berkemungkinan terlibat dalam men”sabotaj” orang ataupun di “sabotaj”

----------------------------------------------------

Pola Nombor Kombinasi ni macam piramid nombor dalam logo saya.

Diatas tu huraian tentang kekuatan, kelemahan dan potensi anda.

Saya tengah proofread e-buku bertajuk "Rahsia Mengenali Peribadi Melalui Tarikh Lahir Untuk Kebahagiaan, Kekayaan dan Kepuasan Hidup.

Bila mula dijual nanti, harganya adalah RM 50.

Jika anda ingin dapatkan sekarang dalam bentuk "raw", anda boleh bank-in ke akaun Maybank - 514011718706 (rozzani baharuddin). Harganya cuma RM 30. Lepas bank-in sila PM saya. Cuma ada 10 naskah utk dijual.

Diskaun RM 20 ini hanya akan kekal sehingga habis 10 naskah dijual. Pastu kena tunggu launching la.

Jadi, boleh lah adik-adik semua order sekarang dan mulakan strategi untuk mendapatkan kekayaan mulai sekarang.

Jumpa lagi. Next one kita huraikan Dr Irfan Khairi pulak.
 
Last edited:

PonTianaK Degil

freshman
Joined
Sep 24, 2008
Messages
652
Points
16
Terima kasih byk2 abanglong sebab sudi huraikan mengenai tarikh lahir sy. Ok,, sekarang saya akan huraikan satu persatu ketepatannya

Individu ini adalah seorang yang serba-boleh atau dalam english – ”all-rounder”. Nombor tiga adalah nombor segitiga, iaitu simbol kepada manusia yang mempunyai anggota badan, jiwa dan roh. jadi, anda lebih kepada kerohanian, kekuatan pegangan adat kekeluargaan, peraturan turun temurun atau agamanya.
Quote 100% tepat. Sy pernah digelar seorang yang versatil. Kerohanian, kekuatan pegangan adat juga tepat dan disebabkan keadaan keluarga saya yg kebanyakkannya sangat ambil berat sal keagamaan.

Individu ini dilihat sebagai agresif, sangat kreatif, mudah mesra, pandai berjenaka, romantik, ceria selalu dan mudah bergaul. Juga, berkebolehan untuk berfikir dengan baik dan mudah dibawa berunding.
Kreatif dari segi hasil tangan, mungkin tak. Tapi, mungkin dari segi idea. Sy slalu di jadikan org tengah dalam menyelesaikan hal yg rumit. Quote ni sangat tepat!

Mempunyai kelebihan lisan/bercakap, yang boleh digunakan dalam bidang penulisan, percakapan dan lakonan. Mudah mengekspresi pandangan dan perasaan anda terhadap sesuatu.
Yes! Sy sgt suka dalam bab memberi penerangan mengenai sesuatu. Tetapi, dalam bahagian penulisan, saya tak pasti sy mempunyai kelebihan dlm bidang tu sb sy sngt tak suke tulis artikel tp kalau tulis poem as mengekpresi perasaan sy, itu sy suke.

Sangat popular dan idealistik. Suka membuat orang lain gembira dan sanggup melakukan apa saja untuk mencapainya.
Sy tak tahu sy ni popular ke tak. :D Tapi, mmg tepat yg saya suke buat org lain gembira. semata2 nak org lain gembira, sy snggup ssh pyh. sy puas hati bile mereka gembira bile sy tlg mereka.

Yang tak bestnya, suka memulakan sesuatu, tetapi jarang dapat menghabiskan atau menyudahkannya. Juga anda suka cakap lepas tanpa berfikir dan boleh menyebabkan orang lain terganggu atau berkecil hati.
Haha. Ni seratus peratus tepat! sy pernah tbaca, golongan berzodiak aries, mmg suke tak abiskan kerja. mmg sy suka ckp lepas suatu ms dahulu dan da byk sktkan ati org. tp, perkara ni, sy da berjaya ubah ngn kurangkn berckp bnde yg tak perlu. dan, Alhamdulillah, sy da dpt atasinya lepas 2 tahun yg lalu.

Perkara yang perlu dipelajari:
1) Perlu belajar untuk melihat sesuatu dengan lebih realistik.
2) Cuba menghabiskan sesuatu yang telah anda mulakan.
3) Fikir dahulu sebelum meluahkan sesuatu
perkara 1) saya tak berapa faham psl realitsitik. InsyaAllah, saya akan cube mengatasi kelemahan2 tu. Bg sy, manusia mungkin tak dpt sempurna melalui fizikal, ttp manusia leh jd sempurna melalui personaliti.


Analisa Pola Nombor Kombinasi:

966 - Seorang yang mudah dan senang nak untung dalam perniagaan.
Ape itu "POLA NOMBOR KOMBINASI"??Huhu..Ni betul. Mungkin sebab leh promote kot. huhu.

729 - Seorang yang sangat menawan. Mudah untuk menyakinkan orang. Menjadi “tarikan” orang. Berkemungkinan mempunyai hubungan sulit. Jika wanita, anda minat ataupun diminati oleh suami orang atau duda
sy tak pasti la sy ni menawan ke x..hihi :D Tetapi, mengenai diminati oleh suami org or duda tu, sy ngaku tepat. Wlaupun sy baru je berumur 20, tp sy byk terlibat cinta ngn llki umo 28 and above. Pernah terlibat cinta ngn suami org tnpa mengetahuinya, so, sebab tu sy single je skunk. Takut terkena camtu lg..hihi

573 - Seorang yang mudah bergaul dengan orang-orang kenamaan. Juga bergaul dengan orang atasan. Berkemungkinan terlibat dalam men”sabotaj” orang ataupun di “sabotaj”
Yup, sy mudah bergaul dengan org kenamaan. Bak kate, sy tak ramai kwn yg umo sebaya, sume kwn sy kebanyakkannya umo yg jauh lebih tua dr sy. Sebab saya sukakan kematangan. Pasal sabotaj tu, saya tak pasti. herm..

----------------------------------------------------

Jika anda ingin dapatkan sekarang dalam bentuk "raw", anda boleh bank-in ke akaun Maybank - 514011718706 (rozzani baharuddin). Harganya cuma RM 30. Lepas bank-in sila PM saya.
Sya berminat! huhu. sya bagi cadangan kat abanglong, kalau abanglong boleh membuat huraian mengenai peribadi orang melalui fizikal anggota badannya, saya cadangkan abanglong buat ebook sal tu. selama ni saya banyak cari source psychology melalui anggota badan but first time jumpe yg thru tarikh lahir. Kalau abanglong leh terbitkan ebook yg saya cadangkan tu, sy la first customer yg akan beli. hehe :D

Thanks abang long sebab sudi huraikan mengenai saya. Syukron.
 
Last edited:

mumtahanah

Senior
Joined
Sep 12, 2008
Messages
678
Points
18
waaa..panjang sungguh huraian mu,pontianak degil..

..seronok kan bila kita leh mgetahui kelebihan dan kekurangan kita..

mungkin selama ini kita kurg mgetahui tentang kekuatan sebnar kita..so,skrg bile dh tahu gunakan gunakan ia dgn semaksima mgkin..:)

bila mgetahui kekurangan kita pulak,kita patut bsyukur..bsyukur yg amat sgt..bsyukur sbb masih dberi peluang utk mbetulkan diri..:)

mungkin sblm nie kita asyik2 ttanya2 nape org nie tak suka kt aku,tp org tue suka plak kt aku..so,ini la jwpn yg tsembunyi..

bila kita tgh patah smgt,asas2 begini la yg akan mbuatkan kita bangkit semula,kerana kita yakin setiap manusia itu pasti ada kelebihan yg tsendiri..

btul tak..?

:)
 

mumtahanah

Senior
Joined
Sep 12, 2008
Messages
678
Points
18
Quote 100% tepat. Sy pernah digelar seorang yang versatil. Kerohanian, kekuatan pegangan adat juga tepat dan disebabkan keadaan keluarga saya yg kebanyakkannya sangat ambil berat sal keagamaan
bagus utk dijadikan calon menantu nie..hehehe..
gurau gurau ek..:)


Bg sy, manusia mungkin tak dpt sempurna melalui fizikal, ttp manusia leh jd sempurna melalui personaliti.
sy setuju yg amat sgt..penah dgr qoute mcm nie jugak dulu..

Ape itu "POLA NOMBOR KOMBINASI
kalo pontianak degil dh beli ebook abanglong akan tahu dgn selanjutnya,tak pon kita tggu abanglong reply..


sy tak pasti la sy ni menawan ke x..hihi :D Tetapi, mengenai diminati oleh suami org or duda tu, sy ngaku tepat. Wlaupun sy baru je berumur 20, tp sy byk terlibat cinta ngn llki umo 28 and above. Pernah terlibat cinta ngn suami org tnpa mengetahuinya, so, sebab tu sy single je skunk. Takut terkena camtu lg..hihi
bahaya nie..jaga jaga..hehehehe..tp bagus gak..ada can dpt dpt DATUK nie..datuk mana..?:) DATUK Y..?hehhee

sy tak ramai kwn yg umo sebaya, sume kwn sy kebanyakkannya umo yg jauh lebih tua dr sy.
seriously,baru skrg sy tahu awk 20thn..masa kita chat aritu,tak mnunjukkan lgsung awk nie lebih muda dr saya..bagus..!
 

abanglong

Newbie
Joined
Oct 9, 2008
Messages
252
Points
16
Sya berminat! huhu. sya bagi cadangan kat abanglong, kalau abanglong boleh membuat huraian mengenai peribadi orang melalui fizikal anggota badannya, saya cadangkan abanglong buat ebook sal tu. selama ni saya banyak cari source psychology melalui anggota badan but first time jumpe yg thru tarikh lahir. Kalau abanglong leh terbitkan ebook yg saya cadangkan tu, sy la first customer yg akan beli. hehe :D

Thanks abang long sebab sudi huraikan mengenai saya. Syukron.
Boleh saya katakan analisa ini 95% betul mengenai anda? Or maybe 90%?

For info: Huraian mengenai peribadi melalui fizikal anggota badan takde. Becoz "don't judge book with its cover". Kita tak boleh judge orang secara fizikal. Hati orang kita tak tahu. kadang2 rupa je baik, tapi, wanauzibillah.

Saya tak kenal siapa pontianak ni, tapi saya boleh kenal karektor beliau hanya dengan tarikh lahir.

Begitu juga saya tak kenal Mumtahanah, Din Beramboi, Smartusaha, Copeniscus, dilemma, titaniumhijau, RK,dll. Tetapi, saya boleh mengenali mereka bila saya tahu tarikh lahir mereka. Menarik bukan ??

Jadi, jangan tangguh-tangguh lagi. Beli sekarang.

Ebuku "raw" tinggal 3 je lagi. 7 dah habis dibeli. Harga RM 30 masih kekal hingga 10 naskah habis dijual.

Tkasih
 
Last edited:

abanglong

Newbie
Joined
Oct 9, 2008
Messages
252
Points
16
Seperti yang dijanjikan, lihatlah huraiannya di bawah. Saya tak letak keburukan ye, sebab tak elok, kecuali kalau di minta sendiri oleh yang empunya diri

Tarikh beliau adalah pada 17-12-1976

Nombor 7 - Intelektual

Individu yang bernombor 7 (tujuh) ini adalah ”Pencari” . Seorang yang terlampau suka berfikir dan cenderung untuk mengkaji diri sendiri. Anda akan menyelidik sesuatu perkara dengan mendalam untuk mengetahui sebab musabab ianya berlaku.

Individu ini mempunyai kekuatan “6th Sense” dan sukakan “originality”. Merupakan pemikir, sukakan kedamaian, sukakan ketenangan, sukakan kesempurnaan dan penganalisa yang hanya akan menerima sesuatu berdasarkan fakta. Sukar untuk menerima sesuatu dengan mudah. Perasaan mereka tidak mempengaruhi keputusan mereka.

Penuh dengan belas kasihan, penuh dengan sifat membantu, punya minda yang baik dan mampu untuk mengumpulkan pengetahuan dari semua bidang.

Selalu menyelesaikan sesuatu yang tersembunyi. Suka mempersoalkan apa yang ada disekeliling mereka, tetapi tak suka dipersoalkan. Sangat berpengetahuan, gemarkan perkara yang berteknikal dan kadangkala bersendirian. Kerap dikenali sebagai ahli falsafah dan penyelidik yang baik dalam menyelesaikan sesuatu perkara.

Golongan terkenal yang mempunyai nombor lahir 7:
Dr. Irfan Khairi, Mawi, Saddam Hussein, William Shakespeare, John F. Kennedy, Lucille Ball, Micheal Jackson, Joan Baez, Princess Diana

Elemen untuk Nombor 7 adalah Air

Analisa pola nombor kombinasi dalam piramid nombor:

123 - Memiliki kekuatan pada suara. Pandai buat sales dan memang beliau ni seorang usahawan

966 - Senang untung dalam perniagaan.

933 - Seorang yang cepat berjaya.

Nak tambah satu lagi, iaitu bila di analisa industri yang sesuai, memang tepat beliau memilih Internet

Satu lagi analisa : Anda tentu tahu bahawa beliau banyak menggunakan warna putih dan merah kan?

Warna putih adalah warna elemen besi yang merupakan sokongan untuk elemen air

Dalam e-buku tu nanti ada juga memberikan strategi seperti: bila nak jumpa boss utk kenaikan gaji, nak pakai baju apa. Bila nak gi interview, pakai baju apa, dan sebagainya.

Yang lain-lain tu saya huraikan nanti ye. Ada sesiapa tahu tarikh lahir Nabil, Raja Lawak musim kedua? Tolong share.

Terimakasih
 
Last edited:

mumtahanah

Senior
Joined
Sep 12, 2008
Messages
678
Points
18
bila di analisa industri yang sesuai, memang tepat beliau memilih Internet
amat pnting..kdg2 buat ini tak jd,tp org lain buat jd pulak..bila dipikir2kan semula kisah2 lalu,mungkin bidang itu mmg tidak sesuai buat diriku.diri ini redha.:rolleyes:

Satu lagi analisa : Anda tentu tahu bahawa beliau banyak menggunakan warna putih dan merah kan?
rupanya selama ini sy suka mggunakan warna yg silap..huhuhu..patutla kdg kdg.......? biarla rahsia..:)

eh,tp kan abanglong,sometimes org lain kata sy lebih tserlah bila mmakai warna elemen pemusnah tue..chewwahh..:)

byk benda lg bleh di explore nie..:rolleyes:
 

apes

Senior
Joined
Apr 7, 2008
Messages
290
Points
18
Kalau analisa kat aku boleh tak abg long..

Ni tarikh lahir aku: 16/08/1988
 

abanglong

Newbie
Joined
Oct 9, 2008
Messages
252
Points
16
Tengah tunggu analisis dari abanglong. :)

Selebriti yang sama tarikh lahir ngan aku= Natasha Hudson huhuhuhu.... (tapi bukan tahun)
Huraiannya:

Nombor 7 - Intelektual
Individu yang bernombor 7 (tujuh) ini adalah ”Pencari” . Seorang yang terlampau suka berfikir dan cenderung untuk mengkaji diri sendiri. Anda akan menyelidik sesuatu perkara dengan mendalam untuk mengetahui sebab musabab ianya berlaku.

Individu ini mempunyai kekuatan “6th Sense” dan sukakan “originality”. Merupakan pemikir, sukakan kedamaian, sukakan ketenangan, sukakan kesempurnaan dan penganalisa yang hanya akan menerima sesuatu berdasarkan fakta. Sukar untuk menerima sesuatu dengan mudah. Perasaan mereka tidak mempengaruhi keputusan mereka.

Penuh dengan belas kasihan, penuh dengan sifat membantu, punya minda yang baik dan mampu untuk mengumpulkan pengetahuan dari semua bidang.

Yang tak bestnya, anda adalah seorang yang “sensitif”dan “berangin”. Sangat suka “berahsia” yang tidak membantu imej anda secara luaran. Orang menganggap anda adalah seorang yang tidak mempunyai perasaan (cold) dan ini menyebabkan anda tidak mudah untuk menjalinkan perhubungan taupun persahabatan. Anda boleh bertindak kejam jika anda berada dalam mood yang salah.

Selalu menyelesaikan sesuatu yang tersembunyi. Suka mempersoalkan apa yang ada disekeliling mereka, tetapi tak suka dipersoalkan. Sangat berpengetahuan, gemarkan perkara yang berteknikal dan kadangkala bersendirian. Kerap dikenali sebagai ahli falsafah dan penyelidik yang baik dalam menyelesaikan sesuatu perkara.

Perkara yang harus dipelajari:
1) Belajar untuk menerima kenyataan dunia sebenar.
2) Jangan hidup dalam dunia sendiri, bercampur dengan dunia luar

Golongan terkenal yang mempunyai nombor lahir 7:
Dr. Irfan Khairi, Mawi, Saddam Hussein, William Shakespeare, John F. Kennedy, Lucille Ball, Micheal Jackson, Joan Baez, Princess Diana

Elemen untuk Nombor 7 adalah Air

Analisa Pola Nombor Kombinasi Anda:

999 - Mempunyai banyak peluang untuk dapat keuntungan

573 - Mudah bergaul dengan pegawai atasan dan orang kenamaam.

---------------------------------------------------

Dari nombor kombinasi tu, banyak lg potensi diri anda yang perlu diketahui.

Apa lagi, booklah e-buku hari ini.

Terimakasih
 
Top