Rahsia Kejayaan Pancutkanisteri Terbongkar!!!

zyan

Senior
Joined
Jun 6, 2008
Messages
2,336
Points
38
asalnya saya nak tanya pasal komisen affiliate ,last2 jadi satu perbualan yang saya rasa patut dikongsikan disini terutama untuk newbie2 yang macam sy. sy dah cuba pendekkan perbualan ini..hehe

zyan_14: sy tau bro dah jajah youtube awal2 lagi
khairulkaya: hehehehe
zyan_14: bro punya vid lagi banyak kat youtube
zyan_14:
khairulkaya: hehehe... kantoi ler plak..
zyan_14: mmg banyak giler
khairulkaya: mmg mula2 saya test buat market sendiri...
khairulkaya: ok gak la jualannya...
khairulkaya: tapi ada member saya suggest letak affiliate...
khairulkaya: perghhh... sekali sales macam roket...
khairulkaya: Alhamdulillah...
zyan_14: owh..patutlah bukan main banyak vid yang bro upload
zyan_14:
khairulkaya: hehehehe...
khairulkaya: boleh gak ar...
khairulkaya: kiranya top 10 gak la kalau orr search "melayu boleh"
zyan_14: huhu
zyan_14: lagi satu video berkaitan seks ni mudah tersebar kat web lain.. jadi viral.. hehe.. sy tengok bro punya rank alexa sekarang 200k gempak tu
zyan_14: ada peluang buat duit lebih lagi nih
zyan_14: huhuhuhu
khairulkaya: insyaALLAH...
khairulkaya: pelan2 kayuh...
khairulkaya: sebenarnya saya join IM nih sbb nak buat google adsense...
khairulkaya: bila godeh2 WC jumpa lak pasal jual eBook...
khairulkaya: so... saya beli pakej lengkap perniagaan internet... monakas.com encik najib punya...
khairulkaya: tetiba lak datang idea buat pancutkan isteri tuh...
zyan_14: pergh.. dasat2
khairulkaya: padahal saya dah beli eBook encik munawar JWA 2.0 tuh...
khairulkaya: mmg dah abis baca...
khairulkaya: tapi x sempat praktik lagi...
khairulkaya: skrang nih sales pancutkan isteri pun dah stabil... website pun dah x banyak masalah...
khairulkaya: dah boleh konsentrate buat adsense balik rasanya...
khairulkaya: target saya... USD100 sehari... <--- berangan je lebih nih..
zyan_14: tapi jualan ebook bro lebih dari usd100 sehari kan??
zyan_14: hehe
khairulkaya:
khairulkaya: ada la skit...
zyan_14: saya rasa bro patut ditemu ramah la
zyan_14:
zyan_14: kat majalah im ker
zyan_14: mhi ker
khairulkaya: isk... segan ar...
zyan_14:
khairulkaya: baru sgt dalam IM nih...
khairulkaya: x sampai setengah tahun pun lagi...
khairulkaya: ilmu ciput sgt...
zyan_14: pergh.. sale meletop kata ilmu ciput..hahaha
khairulkaya: buat website jualan tuh pun 100% dari ilmu encik najib tuh...
khairulkaya: saya just applykan ajer...
zyan_14: owh
khairulkaya: yg penting... saya amik tindakan...
khairulkaya: banyak gak buat try and error sebenarnya.. sampai x cukup tido ngan makan...
khairulkaya: so far... bulan nih baru rasa rilex skit...
khairulkaya: sebenarnya yang terbaik adalah kita carik produk kita sendiri...
khairulkaya: create "BRAND" kita sendiri...
khairulkaya: sbb tu saya cuba keluar dari mindset... asal ebook je buat duit... ebook jer buat duit...
khairulkaya: kira salah sorang saya punya pencetus atau role model kitanya founder WC bro syuk...
khairulkaya: yela... saya respect sbb eBook Mas Kahwin Yang Hilang walaupun dah 2 tahun lebih rasanya kat pasaran tapi masih terjual lagi sampai sekarang...
zyan_14:
zyan_14: kagum say
zyan_14: terima kasih
zyan_14: sebab bagi sy ilmu free
khairulkaya: cuba tetiap hari amik masa sejam tulis kat buku... apa2 idea jer...
khairulkaya: asal dapat conteng jer...
khairulkaya: saya masa dapat idea buat eBook pancutkan isteri tuh tgh lepak makan ngan member... citer2 lucah la skit...
khairulkaya: tetiba datang idea tuh... terus tulis kat tisu...
khairulkaya: pastuh tanya lak bro2 yg dah kahwin... buat research skit...
khairulkaya: kumpul material...
khairulkaya: dah cukup... terus jalankan projek pertama saya tuh...
zyan_14: hehe..
zyan_14: bro kalau saya copy perbualan ni pastu paste kat wc boleh??
zyan_14: kalau bro bagi lah
khairulkaya: boleh2...
khairulkaya: nvm...
khairulkaya: sharing is caring...


<TAMAT> apa kata anda...
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,833
Points
48
Age
34
khairulkaya: yg penting... saya amik tindakan...
yang penting kita amik tindakan, buat apa yg kita tahu je dulu
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,833
Points
48
Age
34
khairulkaya: sebenarnya yang terbaik adalah kita carik produk kita sendiri...
khairulkaya: create "BRAND" kita sendiri...
khairulkaya: sbb tu saya cuba keluar dari mindset... asal ebook je buat duit... ebook jer buat duit...
khairulkaya: kira salah sorang saya punya pencetus atau role model kitanya founder WC bro syuk...
khairulkaya: yela... saya respect sbb eBook Mas Kahwin Yang Hilang walaupun dah 2 tahun lebih rasanya kat pasaran tapi masih terjual lagi sampai sekarang...
Tukar mind set, cari ler niche lain :D

Nantikan ebook saya yang takde kaitan dengan eBiz ;)
 

highlander

Senior
Joined
Sep 25, 2008
Messages
1,670
Points
38
Ada bakat jadik reporter tu...Zyan. Sesuai ker msuk dalam ruangan motivasi nie. Ermmm...quiet bit r:D
 

zyan

Senior
Joined
Jun 6, 2008
Messages
2,336
Points
38
hehe.. sy ingat nak paste kat thread perniagaan internet tapi ada unsur2 motivasi sikit.. :)

ada main point yang penting kat atas tu..

antaranya researh, idea , action ,profit :D
 

inspiration

Senior
Joined
Nov 20, 2007
Messages
1,200
Points
38
zyan_14: owh..patutlah bukan main banyak vid yang bro upload
zyan_14:
khairulkaya: hehehehe...
khairulkaya: boleh gak ar...
khairulkaya: kiranya top 10 gak la kalau orr search "melayu boleh"
<TAMAT> apa kata anda...
:) keyword "melayu boleh" kat youtube memang banyak mengasyikan.. saya pernah buat satu post video melayu boleh di youtube, tapi saya cuba mengubah mindset dengan menjadikan video tersebut ke arah yang lain.. anda cuba type "melayu boleh" di youtube dan lihat video saya dengan mengunakan nickid "melayuboleh1" yang ada description mengenai "inspiration"

anyway tahniah kepada penulis ebook pancutkan isteri kerana berjaya menguasai niche tersebut.
 

Mursyid

freshman
Joined
Nov 21, 2008
Messages
89
Points
6
Age
40
Nak juga r wat satu video....video per yg sesuai....??? MMMg teknik marketing yg membunuh:D
 

nuarx

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
441
Points
18
Terima kasih zyan atas perkongsian. Perkongsian ni menunjukkan video marketing memang gempak kalau kita pandai aplikasikan. Fuh... Dasat... setengah tahun jer. Rezeki orang... :)
 

haly2B

freshman
Joined
Nov 17, 2008
Messages
23
Points
1
wah, baru tau ade teknik ni...lebih ramai org tengok, pluang tuk membeli jugak makin beso
 

Brother`mon

freshman
Joined
Oct 13, 2008
Messages
97
Points
6
be kreatif...itu yang saya nampak...come on...eheh
 
Top