RaHsiA dan ReSepI JuS SemPoY DiboNgkAr~~SEHARI BOLEH JUAL SAMPAI 700+ BUNGKUS!!

bertong

freshman
Joined
May 30, 2010
Messages
3,387
Points
36
hehe resepi sama ngan thread satu lagi ka ni..
 

pyan_sempoy

freshman
Joined
Nov 9, 2010
Messages
85
Points
0
hehe resepi sama ngan thread satu lagi ka ni..

sy pon dah beli ebook yg satu lg tu, memang berbaloi sbb dpt belajar resepi jus mata kucing yg sy blom pernah try lg...

resepi hampir sama tp x serupa :D konsep dia niaga jus dlm balang tp sy pulak ala2 ice blended...live demo depan pelanggan ;)
 

fuhhh™

Newbie
Joined
Dec 5, 2009
Messages
3,441
Points
0
Hehe bro. Sorry, tak dapat bg testi kawkaw lagi sebab terlupa masuk gulaaa.
hahaha. rasa macam buah epal ja semalam :D

Apa pun, teknik kurangkan modal mmg sempoi ;)
 

pyan_sempoy

freshman
Joined
Nov 9, 2010
Messages
85
Points
0
fuhhh™;767521 said:
Hehe bro. Sorry, tak dapat bg testi kawkaw lagi sebab terlupa masuk gulaaa.
hahaha. rasa macam buah epal ja semalam :D

Apa pun, teknik kurangkan modal mmg sempoi ;)

hahaa bleh terlupa gula pulak :D xpa2..nnti try lg..dh rasa buah epal bila minum tu maknanya menjadi ler bro ikut resepi :)

btw klau amalkan hari2 minum jus tanpa gula pon sgt bagus utk kesihatan :) awet mudaa lg :))
 

fuhhh™

Newbie
Joined
Dec 5, 2009
Messages
3,441
Points
0
hahaa bleh terlupa gula pulak :D xpa2..nnti try lg..dh rasa buah epal bila minum tu maknanya menjadi ler bro ikut resepi :)

btw klau amalkan hari2 minum jus tanpa gula pon sgt bagus utk kesihatan :) awet mudaa lg :))
eh silap, rasa macam MAKAN buah epal ja, hahaha. tapi still fresh walaupun pakai 1 setengah biji untuk satu jug ;)
 

pyan_sempoy

freshman
Joined
Nov 9, 2010
Messages
85
Points
0
fuhhh™;767552 said:
eh silap, rasa macam MAKAN buah epal ja, hahaha. tapi still fresh walaupun pakai 1 setengah biji untuk satu jug ;)

kesimpulannya kat sini, bro mmg dah berjaya buat spt yg diajar wpon terlupa campor gula :D dpt rasa jus tu seolah olah kita makan buah yg sebenar !! ni ler special nyer kaedah yg sy dedahkaan :) tahniah bro...klau bukan utk berniaga pon nnti leh wat hidangan utk jamuan raya dll
 

fuhhh™

Newbie
Joined
Dec 5, 2009
Messages
3,441
Points
0
kesimpulannya kat sini, bro mmg dah berjaya buat spt yg diajar wpon terlupa campor gula :D dpt rasa jus tu seolah olah kita makan buah yg sebenar !! ni ler special nyer kaedah yg sy dedahkaan :) tahniah bro...klau bukan utk berniaga pon nnti leh wat hidangan utk jamuan raya dll
act, beli ebook ni nak buat air utk buka puasa nanti, nk bg suprise sikit kt family, hahaha :))
all the best ;)
 

bertong

freshman
Joined
May 30, 2010
Messages
3,387
Points
36
oowh yang tu aku dah beli..yang sempoi ni..tak beli lagi..nak beli ke tak ni..tak tau lagi..

pk dulu sat..
 

rossy09

freshman
Joined
Apr 13, 2011
Messages
70
Points
0
sy pon dah beli ebook yg satu lg tu, memang berbaloi sbb dpt belajar resepi jus mata kucing yg sy blom pernah try lg...

resepi hampir sama tp x serupa :D konsep dia niaga jus dlm balang tp sy pulak ala2 ice blended...live demo depan pelanggan ;)


Tumpang lalu jap,

tq tuan pyan ...ebook tersebut sekadar berkongsi pengalaman..Tapi tuan pasti lebih banyak pengalaman.

Fakta tuan pyan betul dan sahih..saya jual jus dalam balang..Tak pernah buat live demo macam tuan pyan ni..

Harap-harap tak ada lagi yang konfius lepas ni..>:D< Peace yo!
 

hakimk

freshman
Joined
Jul 17, 2011
Messages
2
Points
0
Salam Tuan tanah....harga promotion untuk e-book x der lg ker..
 
Top