RaHsiA dan ReSepI JuS SemPoY DiboNgkAr~~SEHARI BOLEH JUAL SAMPAI 700+ BUNGKUS!!

pyan_sempoy

freshman
Joined
Nov 9, 2010
Messages
85
Points
0
tq brader john atas perkongsian tips....mmg btol bg yg br nk mula berniaga kena survey tapak niaga awal2..klau lmbat bertindak mmg akan habis ditempah
 

fuhhh™

Newbie
Joined
Dec 5, 2009
Messages
3,441
Points
0
Dah baca ebook ni, tp belum apply lagi.
InsyaAllah lepas balik futsal japgi saya pegi beli buah.

Pastu saya kasi review kt sini.


Teknik yg sempoi :D
Modal lebih kurg seringgit, untung berkali-kali ganda, hehe ;)


Rate:
mlpStar4.5.gif
 

pyan_sempoy

freshman
Joined
Nov 9, 2010
Messages
85
Points
0
fuhhh™;763521 said:
Dah baca ebook ni, tp belum apply lagi.
InsyaAllah lepas balik futsal japgi saya pegi beli buah.

Pastu saya kasi review kt sini.


Teknik yg sempoi :D
Modal lebih kurg seringgit, untung berkali-kali ganda, hehe ;)


Rate:
mlpStar4.5.gif

tq bro...paling senang n simple bleh try jus tembikai merah..beli setengah biji pastu apply resepi sy insyaAllah 1 team futsal pon dah lebih dr cukup utk ngetest :D
 

pyan_sempoy

freshman
Joined
Nov 9, 2010
Messages
85
Points
0
Produk lain daripada yang lain nie. Memang sempoi la! :D

tq bro..terus terang sy bgtau sebenarnya teknik sy ni xde special mana pon cuma mungkin dgn pendedahan sy ni br org 'sedar' cara yg sebetolnya mendapatkan jus yg btol2 fresh dan original...mcmana kita makan buah, mcm tu juga rasanya kita minum jus dr buah tersebut ;) kecuali utk yg jns campor susu
 

pyan_sempoy

freshman
Joined
Nov 9, 2010
Messages
85
Points
0
minat nak beli ebook ni dah ada. cuma nak tunggu review ja dulu :)
nak jual jus buah kat oversea la nanti..hehe

kita tunggu apa hasil percubaan bro fuhhh kejap lg :D insyaAllah menjadi klau bleh ikut step by step
 

bertong

freshman
Joined
May 30, 2010
Messages
3,387
Points
36
ramai gak orang torai jus sempoi ni ya
 

bertong

freshman
Joined
May 30, 2010
Messages
3,387
Points
36
hehe...rasa cam nak gak try untuk hidangan ni..
 

pyan_sempoy

freshman
Joined
Nov 9, 2010
Messages
85
Points
0
sy free sepanjang mlm ni..saper2 nk chitchat bleh add ym/gtalk terutama pd yg dh membeli :) tq
 

pyan_sempoy

freshman
Joined
Nov 9, 2010
Messages
85
Points
0
utk lebih byk testimoni ' rasa ' hasil percubaan resepi jus sempoy boleh di baca di sini

> > > testimoni < < <
 

AlimAriff

Newbie
Joined
Jul 2, 2011
Messages
124
Points
0
Macam best jer ni...

Dulu kawan saya punya pakcik berniaga air sahaja dalam bulan ramadhan
boleh menjana pendapatan RM13,000.00...

Saya macam tak percaya pada mulanya... :D

:-O terbaek la bro...
itu lah dia namanya BIZ....
 
Top