Rahsia Buat Duit Dengan Social Networking Terbongkar!

nabieel

Newbie
Joined
Jul 8, 2007
Messages
290
Points
16
UPDATE TERKINI 16/06/09 11:00PM



Assalammualaikum,

Penantian untuk saya melancarkan ebook pertama semakin hampir. Sebelum melancarkan ebook sebenar, ingin saya berikan eBook Preview Rahsia Buat Duit Dengan Social Networking Terbongkar.

Saya ceritakan sedikit berkenaan Social Network yang bakal saya bongkarkan ini. Social Network yang terdapat di dalam ebook ini, bukan mengajar anda mencari duit yang begitu mewah seperti Social Network yang lain dan bukan mencari traffik untuk ke web anda.

Ia memberi panduan bagaimana seorang newbie atau kepada sesiapa yang ingin menambahkan pendapatan sampingan setelah mencuba pelbagai program di internet.

Program ini begitu mudah di sertai, malahan budak umur 12 tahun juga boleh melakukannya :)

Saya akan tunjukkan earning selama 15 hari menyertai Social Network ini dengan melakukannya pada masa lapang.


11 June 2009 (11:12 PM) - USD 20.24

Mula menyertai program ini pada 27 May 2009.

Untuk mengetahui lebih lanjut. Jangan lupa dapatkan eBook Preview Rahsia Dapat Duit Dari Social Network Terbongkar disini:)

Dapatkan ebook preview ini segera untuk mendapatkan tawaran hebat dari saya sebelum pelancaran bermula 25/06/09.


PS : Bakal pembeli ebook ini akan mendapat bonus No Sales System dan 7 Day Profit System


PEMBELI

5 orang pembeli awal bolehlah membuat pembayaran dan mencubanya dahulu sebelum pelancaran.

Maklumat bayaran

Nama : Nabieel Bin Syed Retos
Bank : Maybank
No. Akaun : 1640-5236-4857
Email : Nabieelsr[a]gmail.com

5 orang terawal mendapat RM20.00

1)mohdhilmi - paid
2)ilhamputra - paid
3)wsbucks - paid
4)telly070607 - paid
5)Kasyidi - paid

10 orang terawal mendapat RM30.00

1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)

Tawaran ini sah untuk waktu yang singkat sahaja. Dapatkan segera sebelum harganya meningkat ke RM 47.00

REVIEW DARI sayyidbest

Fuh.Satu perkataan jer yang saya nak sebut "mantop"Nak kata susah tak susah.Nak kata senang tak senang.Mula2 Upload Gambar pun dah dapat income dah.Upload Gambar pun dapat duit.Bukan senang nak carik program macam gini.Senang jer.Macam myspace.Comment sini komen sana.Tapi yang ini memang best.Upload gambor dan layan awek2.Keh5.
 
Last edited:

alan

Senior
Joined
Aug 20, 2008
Messages
7,630
Points
38
apa maksud bukan cari duit?

dpt duit ciput je? :D



Saya ceritakan sedikit berkenaan Social Network yang bakal saya bongkarkan ini. Social Network yang terdapat di dalam ebook ini, [B][U]bukan mengajar anda mencari duit[/U][/B] yang begitu mewah seperti Social Network yang lain dan [B]bukan mencari traffik untuk ke web anda.[/B]

Ia memberi panduan bagaimana seorang newbie atau kepada sesiapa yang ingin menambahkan pendapatan sampingan setelah mencuba pelbagai program di internet.

[/QUOTE]
 

nabieel

Newbie
Joined
Jul 8, 2007
Messages
290
Points
16
apa maksud bukan cari duit? dpt duit ciput je?
em..cukuplah saya beritahu ebook ni boleh mencari duit sampingan sahaja :D


malam ni ye? akan sy tunggu..PM saya kalau ada tawaran terbaik..
Dalam ebook preview ini ada tawaran menarik, kat page belakang sekali, siapa cepat dia dapat :D
 

wsbucks

freshman
Joined
Jan 28, 2009
Messages
428
Points
16
Hopefully eBook ini, budak 12 tahun pun mampu mndapatkanye yerp :)
 

Kasyidi

Newbie
Joined
Oct 18, 2007
Messages
1,877
Points
38
Age
36
Salam. wah bagus ni... InsyaAllah saya pon nak jugak 1. :)
 

ilhamputra

Newbie
Joined
Nov 29, 2007
Messages
1,764
Points
36
nabieel. saya berminat nak dapatkan 1. kalo ada offer best bagitau ya
 

nabieel

Newbie
Joined
Jul 8, 2007
Messages
290
Points
16
Dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim eBook Preview Rahsia Dapat Duit Dengan Social Networking Terbongkar dilancarkan :)

Rebutlah peluang keemasan ini sebelum terlambat :)

PS : Sila layari muka hadapan untuk maklumat lanjut
 
Last edited:

sayyidbest

Senior
Joined
Apr 20, 2009
Messages
1,353
Points
38
Disebabkan Nabieel telah memberi saya peluang untuk review ebook ni saya nak kasi testimonial skit.

Fuh.Satu perkataan jer yang saya nak sebut "mantop"
Nak kata susah tak susah.Nak kata senang tak senang.Mula2 Upload Gambar pun dah dapat income dah.Upload Gambar pun dapat duit.Bukan senang nak carik program macam gini.Senang jer.Macam myspace.Comment sini komen sana.Tapi yang ini memang best.Upload gambor dan layan awek2.Keh5.
 
Top