RAHSIA BISNES SHOPEE JANA WANG 5 ANGKA SEBULAN DENGAN MUDAH

fid

Senior
Joined
Mar 18, 2008
Messages
875
Likes
2
Points
18
Age
34
Offline
#1
shopee-logo.jpg

sh3.jpg

EXTRA INCOME 5 ANGKA SETIAP BULAN YANG LUMAYAN DENGAN SHOPEE

KENAPA PILIH SHOPEE?? APA KELEBIHAN DIA??

- Pelawat yang sangat ramai, kini shopee malaysia merupakan website no 12 yang paling banyak dilawati..

- Mesra pengguna, nak daftar senang nak jual senang tanpa sebarang peraturan yang terlalu ketat.. percuma pulak tuh..

- Ada rebate pos laju (sb jv) ... bawah 5kg free!!

- Sistem shopee ala2 media social.. boleh follow, boleh pm/chat.. boleh follow up..

- Boleh Sync dengan Instagram, kalau anda jual barang kat instagram, tak perlu reupload dah... connect terus dengan shopee

Banyak lagi lah kelebihan dia macam offer2 yang dia bagi... ni pun dah cukup buat anda tertarik nak jual kat shopee...

Shopee juga sesuai untuk anda yang baru nak masuk dalam bidang ecomeerce ni sebelum menjual di platform yang lain

 
Top