Rahsia Bisnes Printing - Jual Murah Jer

jiwapeniaga83

freshman
Joined
Dec 23, 2008
Messages
890
Points
16
Age
39
Bisnes printing adalah bisnes yang boleh dikatakan simple.

Ia adalah bisnes servis memberi perkhidmatan printing seperti kad kahwin, business card dan banyak produk lain.

Sebelum ini anda mencari orang yang boleh beri perkhidmatan ini...

bro,tlg pm detail pembayaran,tq

Apa kata kali ini anda pula yang memberi servis ini kepada orang lain...

Sangat Mudah - Modal Sangat Rendah - Sangat Lumayan

bro,tolong pm detail pembayran,tq
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
Noted bro,
Please check your PM
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
Terima kasih kepada semua sebab still support produk ni walaupun dah berusia 2 tahun...
Macam yang saya kata... panduan ini terus releven utk jangkamasa yg panjang...

mudah - sempoi - lumayan
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
Berani, Yakin, Usaha, Doa...

Insyallah Anda Berjaya...
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
Buat bisnes printing secara part time atau full time...

Mudah dan lumayan

Dapatkan panduan video ini sekarang...
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
musim pilihanraya ni musim buat duit untuk bisnes printing...
 

Amy611

freshman
Joined
Apr 23, 2013
Messages
16
Points
0
Harga 3 kotak business card color double-sided + laminate = RM17
Harga jualan = RM50
Margin = RM33
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
 
Last edited:

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
bot spammer mana lak terlepas nih

Harga 3 kotak business card color double-sided + laminate = RM17
Harga jualan = RM50
Margin = RM33
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
salam buat semua...
jom buat bisnes printing....
insyallah anda boleh lakukan....
tiada apa yg mustahil...
sedangkan Barcelona bleh kalah 4-0, hehehe....
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
terima kasih kepada semua yang masih menyokong...
saya pasti panduan ini akan mencetuskan kejayaan pada anda dalam bidang printing dan berkaitan dengannya...
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
yang bakal balik mengundi dikampung, jgn lupa amik cuti siap2 hari isnin...
layan dulu result PRU13 kat kampung... hehehe
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
strategi marketing sgt penting utk pasarkan produk atau servis kita...
samada secara offline atau online....

kalau dapat customer yg best, kita beri layanan terbaik...
pasti dia akan datang balik pada kita samada utk servis yg sama atau servis kita yang lain...

tapi kalau ada customer cerewet sangat sangat...
pendapat sy rasa tk yah buang masa dgn mereka...
cari je customer lain... tk yah nak pening kepala...
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
mari mari mari... panduan terbaik pada yg nak buat full time ataupun part time...
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
test... apasal page ni reload banyak kali...
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
salam Ahad...
moga ceria2 selalu..
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
Jom UBAH....

Dari makan gaji ke kerja sendiri...

hehehe....

berhati2 dijalan raya ketika balik mengundi....
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
Anda kurang modal, tapi nak start bisnes?

mungkin panduan bisnes printing ini jawapan yang anda cari selama ini...
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
buat pilihan yang tepat...
 
Top