Rahsia Bisnes Printing - Jual Murah Jer

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
ni legal kan? tengok web harga 1k lebih >< , kalau beli n dapat group support sebenar pm saya

mesti la legal...
saya reseller produk tuan haszoor... dan akan dapat join grup fb tuan haszoor...
harga kat website tak la RM1000, RM149 jer...

kat sini saya offer RM100...
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
masih ada yg tak berapa clear ttg panduan ini...
kami ceritakan potensi biz printing...
cara nak market online dan offline
dan kami akan dedahkan supplier yg boleh beri harga rendah...

kalau kedai print kat kedai biasa tu diaorg offer rega biasa jer sbb diaorg pun order dari supplier...
lagi satu kertas utk print ini ada macam2 jenis dan kategori...
so rega bergantung pada kualiti kertas...
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
bro, inbox anda full... tak dapat reply PM anda...


ni legal kan? tengok web harga 1k lebih >< , kalau beli n dapat group support sebenar pm saya
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
Siapa lagi berani mengubah hidup anda...
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
Panduan Bisnes Printing

RM100 sahaja...

Print Business Card, Flyer, Kad Kahwin dan apa jua cetakan pada kertas...


Panduan ini tak termasuk bisnes cetak baju...

ada panduan lain yang sesuai utk bisnes cetak baju, harap maklum...
 

David589

freshman
Joined
Mar 21, 2013
Messages
14
Points
0
Pergh! Masyuk jugak
1.jpg
28.jpg
3.jpg
5.jpg
4.jpg
29.jpg
 
Last edited:

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
Salam Jumaat,

Jom laburkan wang anda untuk buka mata anda kepada dunia bisnes printing ini...
ingatkan susah sangat, tapi bila dah tahu rahsianya, senang jer...
sangat lumayan...
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
Panduan ni utk cetakan pada kertas jer tuan...

Maksud tuan nak mulakan bisnes printing baju ker?
saya ada kawan buat bisnes print silkscreen, dia ada buat kursus dan jual barang2 seperi meja, bancuhan warna dan lain2...
kalau minat boleh join kelas dia di sungai buloh...


kalo tshirt printing agak agak modal dalam brape ye? yang kualiti bagus sikit
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
Siapa minat cebur biz printing dgn kos minima dari rumah boleh beli panduan ini...
buat full time bleh, part time boleh...

RM100 sahaja sekarang... harga asal RM298
 

blue generation

freshman
Joined
Mar 21, 2013
Messages
65
Points
0
nice promotion, Keep it up bro
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38

blue generation

freshman
Joined
Mar 21, 2013
Messages
65
Points
0
TQ bro...

nak tau best tak best biz printing ni bro ni bleh jawab kan...
hehehe
insyaAllah ape2 yang kami boleh share pasti nya kami share :)
takde hal la:D
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
Seharian semalam WC down... kembali seperti biasa hari ni...

Panduan bisnes printing masih RM100, jom jadi usahawan berjaya...
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
Ada orang kata, tak mudah nak senang... dan tak mudah juga nak susah...
Dengan sedikit usaha dan doa, pasti ada peluang untuk kita berjaya...
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
Bisnes paling hangat masa kini...

Permintaan melebihi penawaran...

Siapa yang dah buat bisnes ni diaorg akan tahu betapa lumayannya biz ni...

Yang paling best, return customer, tiap bulan ada jer benda yang nak dicetak...
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
Top