Rahsia Bisnes Printing - Jual Murah Jer

Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,028
Likes
3
Points
38
Offline
Panduan Bisnes Printing

RM100 sahaja...

Print Business Card, Flyer, Kad Kahwin dan apa jua cetakan pada kertas...


Panduan ini tak termasuk bisnes cetak baju...

ada panduan lain yang sesuai utk bisnes cetak baju, harap maklum...
 
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,028
Likes
3
Points
38
Offline
Salam Jumaat,

Jom laburkan wang anda untuk buka mata anda kepada dunia bisnes printing ini...
ingatkan susah sangat, tapi bila dah tahu rahsianya, senang jer...
sangat lumayan...
 
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,028
Likes
3
Points
38
Offline
Panduan ni utk cetakan pada kertas jer tuan...

Maksud tuan nak mulakan bisnes printing baju ker?
saya ada kawan buat bisnes print silkscreen, dia ada buat kursus dan jual barang2 seperi meja, bancuhan warna dan lain2...
kalau minat boleh join kelas dia di sungai buloh...


kalo tshirt printing agak agak modal dalam brape ye? yang kualiti bagus sikit
 
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,028
Likes
3
Points
38
Offline
Siapa minat cebur biz printing dgn kos minima dari rumah boleh beli panduan ini...
buat full time bleh, part time boleh...

RM100 sahaja sekarang... harga asal RM298
 
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,028
Likes
3
Points
38
Offline
Seharian semalam WC down... kembali seperti biasa hari ni...

Panduan bisnes printing masih RM100, jom jadi usahawan berjaya...
 
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,028
Likes
3
Points
38
Offline
Ada orang kata, tak mudah nak senang... dan tak mudah juga nak susah...
Dengan sedikit usaha dan doa, pasti ada peluang untuk kita berjaya...
 
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,028
Likes
3
Points
38
Offline
Bisnes paling hangat masa kini...

Permintaan melebihi penawaran...

Siapa yang dah buat bisnes ni diaorg akan tahu betapa lumayannya biz ni...

Yang paling best, return customer, tiap bulan ada jer benda yang nak dicetak...
 
Joined
Dec 23, 2008
Messages
884
Likes
0
Points
16
Age
36
Offline
Bisnes paling hangat masa kini...

Permintaan melebihi penawaran...

Siapa yang dah buat bisnes ni diaorg akan tahu betapa lumayannya biz ni...

Yang paling best, return customer, tiap bulan ada jer benda yang nak dicetak...
brpa ye modal yg perlu keluar selepas beli panduan ini?
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,028
Likes
3
Points
38
Offline
Bisnes printing adalah perniagaan paling sesuai bagi mereka yg lebih suka bekerja sendiri dari kerja dgn orang lain..

dimana ada usaha, disitu ALLAH tunjukkan jalan...
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,028
Likes
3
Points
38
Offline
Panduan Bisnes Printing, membongkar rahsia memulakan bisnes printing dengan modal sangat minima, tanpa mesin dan tanpa pekerja...

mulakan bisnes mencetak business card, flyer, brochure, kad kahwin dan pelbagai jenis cetakan pada kertas...
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,028
Likes
3
Points
38
Offline
Hari ni Jumaat, jgn lupa bawa sedikit peruntukan untuk kita sedekah kat masjid nanti...

Insyallah keikhlasan kita akan mendapat keberkatan Allah dan bercambah2 rezeki....
 
Top