PuteraDesign.com Untuk Dijual - Page 1 di Google dan Yahoo

HamidSalim

Newbie
Joined
Jul 25, 2007
Messages
668
Points
16



Salam

saya ingin menjual website, domain dan semua skl yg ada dalam
website tersebut..jd senang kalau anda berminat menjadi sorang
designer..

http://puteradesign.com

skrng sy nak fokus pada adsense jd sy dah tak ambik servis design
lg oleh itu skrng sy nak buat keputusan untuk menjualnya..

Pendapatan yg sy perolehi sepanjang sy menjadi designer ialah antara
RM800 - RM2000 sebulan, ni pon buat part time je..

Domain PuteraDesign.com mempunyai PR 1 dan mendapat ranking pertama
di Google dan Yahoo dengan menggunakan keyword

servis design - Google & Yahoo
servis design grafik - Google & Yahoo
servis design ecover - Google & Yahoo
servis design banner - Google & Yahoo
servis design minisite - Yahoo

blh tengok semua screenshort kat sini
http://puteradesign.com/for-sale/


Harga blh bid bg sesiapa yg berminat.
 
Last edited:

FADZRI

Newbie
Joined
Oct 26, 2008
Messages
927
Points
18
Age
32
Wah... PUTERA DESIGN mmg da establish lama kan? ..
mcm sayang je kalau jualkan :p

lgpun design cantik2...
 

HamidSalim

Newbie
Joined
Jul 25, 2007
Messages
668
Points
16
Wah... PUTERA DESIGN mmg da establish lama kan? ..
mcm sayang je kalau jualkan :p

lgpun design cantik2...

mmg syg nak jual.. nak wat cam ne dah syok ngan adsense
ni mls nak design lg sbb ada projek besar tuk adsense dan
bisnes susu kambing hehe :D
 

FADZRI

Newbie
Joined
Oct 26, 2008
Messages
927
Points
18
Age
32
Oh i see...

Gud luck untuk bis baru tu ! :)

*psst.. nama PUTERA DESIGN mmg gah.. rugi kalau siapa2 x beli :) .. nasib baik sy dah ada FADZRIDESIGN :)
 

Tengku Faris

Newbie
Joined
Oct 8, 2009
Messages
2,796
Points
36
Bro.. Bila tamat bid ni? Ok, saya angkat ckit..

Saya nak ambik projek ini untuk diberikan
kepada sahabat designer saya.. RM360..

Ok?
 

miera_ebooks

freshman
Joined
Apr 27, 2010
Messages
24
Points
0
kalaulah saya designer8-> ..
 

shueqry

freshman
Joined
Aug 25, 2006
Messages
440
Points
18
ya, saya juga setuju. Nama PuteraDesign.com tu ada commercial value, maybe andai kata ada members yang beli pastu jual balik, pasti akan ada orang sanggup beli..kira long term profitable business model ni.
 
Top