Pulau digital pertama dunia ada kt malaysia?

Nur Sulehah

freshman
Joined
Aug 28, 2017
Messages
55
Points
6
tm collab dengan lembaga pembangunan langkawi kan? lepasni laju la internet orang langkawi
yalah, mereka dh tandatangani memorandum pada 12hb Jan yg lalu utk menerokai potensi perkembangan penggunaan infrastruktur 5G yg lebih cekap di Langkawi
 

Nur Sulehah

freshman
Joined
Aug 28, 2017
Messages
55
Points
6
line tm mmg laju dan stabil, x sama dgn telco lain semuanya lambat
Setuju ni, lagipon xlama lagi TM dh nak launchkan network 5G, kelajuan internet nanti akan lebih cepat dan stabil, xperlu lah sentiasa complain2
 

Puspawati

freshman
Joined
Jul 25, 2018
Messages
51
Points
6
yalah, mereka dh tandatangani memorandum pada 12hb Jan yg lalu utk menerokai potensi perkembangan penggunaan infrastruktur 5G yg lebih cekap di Langkawi

Tau x tu, byk benefits yg dpt memanfaatkan kita org... mcm ada smart traffic light, smart parking dan sbgnya...byk memudahkan kehidupan kita la
 

andaman

freshman
Joined
May 13, 2019
Messages
65
Points
6
Age
27
yalah, mereka dh tandatangani memorandum pada 12hb Jan yg lalu utk menerokai potensi perkembangan penggunaan infrastruktur 5G yg lebih cekap di Langkawi

yela langkawi kan tempat tourism. Memang berbaloi la buat dekat sana dulu
 

coocootan

freshman
Joined
Jan 12, 2018
Messages
15
Points
1
Age
31
Tau x tu, byk benefits yg dpt memanfaatkan kita org... mcm ada smart traffic light, smart parking dan sbgnya...byk memudahkan kehidupan kita la
semua dlam proses nak jadikan malaysia ni negara digital. tapi dapat ke kejar mcm negara jepun tu
 
Top