PTC yang terhangat sekarang, bukti ada...

ruq49

freshman
Joined
Jan 4, 2011
Messages
38
Likes
0
Points
0
Offline
#1
Nama: Vilvin
Disahkan oleh: Starfield Technologies, Inc


PTC ni baru saya join dalam bulan lepas. Harap-harap PTC dapat bertahan lama seperti PTC yang lain. Kalau nak tunjuk ajar tentang PTC ni boleh saya ajarkan atau joinlah saya dengan click banner di signature saya di post kedua saya.
PM kalau nak tanya tentang ni.


Inilah bukti yang saya dapat daripada Vilvin

Bukti #1 - $2.11

Bukti #2 - $4.00

Bukti #3 - $8.06

Bukti #4 - $10.00
 
Last edited:

ruq49

freshman
Joined
Jan 4, 2011
Messages
38
Likes
0
Points
0
Offline
#4
berapa konfem boleh dapat sehari?
perlu wang pendahuluan?
Sistem dia sama mcm neobux. Senang cite website ni tiru neobux.
Boleh dapat sehari dalam $0.02 daripada click sendiri. Kalau byk downline byklah income dia.

Wang pendahuluan tak payah. Sama mcm neobux
 
Last edited:
Joined
Jul 28, 2012
Messages
30
Likes
0
Points
0
Offline
#9
Jom join PTC sites yg beru ditubuhkan ni..admin dari malaysia ..support our local !!hehe..jom join ...long life villeBUX!!

Dan untuk pengetahuan satu group ditubuhkan untuk membernya ..jumpa anda disana =) *admin juga ada kat group tu..nti bleh dah register anda dpt mcj dari admin..dan salah satunya adalink ke group tersebut..assalam =)

http://www.villebux.com/?ref=akifazfar

 

ruq49

freshman
Joined
Jan 4, 2011
Messages
38
Likes
0
Points
0
Offline
#11
Jom join PTC sites yg beru ditubuhkan ni..admin dari malaysia ..support our local !!hehe..jom join ...long life villeBUX!!

Dan untuk pengetahuan satu group ditubuhkan untuk membernya ..jumpa anda disana =) *admin juga ada kat group tu..nti bleh dah register anda dpt mcj dari admin..dan salah satunya adalink ke group tersebut..assalam =)

http://www.villebux.com/?ref=akifazfar

Ya, admin ni kawan cyber saya juga. Selalu juga contact dia.
 
Top