PTC yang paling lama Bertahan

siv5515

freshman
Joined
Oct 23, 2008
Messages
143
Points
16

Salam 1 Malaysia,

- Saya ingin mendedahkan salah satu ptc yang paling lama bertahan dan benar2 membayar.

- Saya hairan mengapa PTC ini amat kurang di promote dikalangan kita padahal ia benar2 membayar malah lebih baik dari Neobux kerana PTC ini bukan sahaja Bersifat BUX tetapi kita juga mampu jana wang dari sistem Matrix yang diagihkan.

Payment Pertama dari PTC tersebut

- Kita memperolehi pendapatan sehingga $ 0.01 per klik dan $ 0,005 bagi setiap klik rujukan. Mereka menawarkan kita statistik terperinci pendapatan kita.

- Semua orang boleh melihat iklan mereka, tetapi hanya pengguna klik berdaftar mereka termasuk dalam harga. Jadi, kita akan mendapat apa yang kita bayar untuk dan lebih lagi sejak klik dari pengunjung di luar completly percuma.

Jika Mahu Join Ini dia link tersebut
 
Last edited by a moderator:

siv5515

freshman
Joined
Oct 23, 2008
Messages
143
Points
16
Yeap, sebab itu lah disebut sbg PTC (Paid to Click) Namun Bux-Matrix ini meneydiakan system Matrix. Spatutnya anda fhm mcmana ia berfungsi. Sama spt MLM namun ia lebih kepada PTC.
 

adibhaha

freshman
Joined
Apr 6, 2012
Messages
125
Points
16
aku pun nak share jugak... aku da cashout 20$ ke alertpay.. paling best tentang ptc ni dia punye rental ref dia berdasarkan revenue share...dimana 5 individu di kumpulkan...dan di share kn... senang cerita rental ref yang di provide kn akan beri kita earning setiap hari... click kt sggy sy bawah ni..
 

putera izman

freshman
Joined
Jan 1, 2012
Messages
315
Points
0
huhu pening2 x fhm sgt
 

adibhaha

freshman
Joined
Apr 6, 2012
Messages
125
Points
16
huhu..jap2.. ni yang copy paste punye

"Renting 1 Referral at a time is luck of the draw, sometimes you rent a good referral, othertimes you rent one that does nothing. Unless you have lots of money to buy up tons of referrals you probably won't be happy with just 1 or 2 referrals.

We used to sell referrals for $1-$2 and what happened was we would get lots of people who just bought 1 expecting to make them money.

We reminded them renting referrals is a numbers game, the best we could do for them was to assign them a refferal who has recently logged in or had some account activity.

To make it more complex there's some people who don't browse everyday, they may only browse or complete offers a few days a week. On the flip side there were some people who happened to get a lot of great referrals for whatever reason which would lopsided those earnings, so there were people who made money from them and then there were people who made nothing"
 

adibhaha

freshman
Joined
Apr 6, 2012
Messages
125
Points
16
We've Created a System Where Everyone Wins!

By renting referrals for a duration of time, and assigning "Blocks" of 5 referrals to people who rent referrals we've created a much better way to earn from Renting Referrals.

For $5.50 you rent (1) block of 5 referrals for 75 days. The duration is also important as well, when you have some people only browsing on certain days we can evenly distribute the entire users value over a 75 day duration back to you.

Since the System "Owns" these referrals we have many ways of receiving revenue from them including but not limited to Ad Income (Our own ad Network, Partnered Network Feeds ( PPC, PPV, CPM, CPA ads, Banner Ads, Text Ads and others), Subscriptions, Upgrades, Associated Fees, Ad Distribution of our feeds and others) and share this revenue with you!
Renting VS Buying

Why do we Rent referrals instead of selling them. Several reasons, first because some people would get someone who upgrades, browses a lot while others would get little to no income from some referrals. Secondly because we can then reuse those referrals after they expire. This allows us to have a lot more referrals for rent then we could sell as the previously rented referrals become available for re-rental.

This improves not only our cash flow but yours because we can now take a pool of money and distribute it to everyone who rents referrals!

Our Unique Rental System Is Based On System Revenue - NOT "Future Money"...


ni dari copy paste penerangan tentang rental referal yang dia orang sediakan... senang cerita RENTAL ref yang dia orang sediakan mmg terbaik..sesuai untuk member yang tak reti cari orang bawah mcm saya... =]
 

adibhaha

freshman
Joined
Apr 6, 2012
Messages
125
Points
16
baru nampak.jpg
ni proof payment yang saya terima..saya.. apa lg jom la join..ada free gift dari sy... $1 percuma pd yang berminat akan di transfer ke alertpay anda..=]
 

Attachments

Last edited:

adibhaha

freshman
Joined
Apr 6, 2012
Messages
125
Points
16
bump sikit..siapa2 yang register under saya sila PM ye..nak beri gift sikit.. tak bnyak pun $1 je...:D
 

M.Arif

freshman
Joined
Dec 26, 2011
Messages
252
Points
0
xtau pulak pasal ni..blh join ni
 

adibhaha

freshman
Joined
Apr 6, 2012
Messages
125
Points
16
dah join under awak.. username:powerbay88 :D:D:D
thanks2..:D mybrowsercash ni lambt sikit earning nye.. bila da ade bnyk rental referral lepas tu da sedap da...

pm sy email awak ,email account payza/alertpay
kalau earning consistence sy bg 1$ kt awak..free gift..:)
 

Syedz

Senior
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,444
Points
38
Age
34
thanks2..:D mybrowsercash ni lambt sikit earning nye.. bila da ade bnyk rental referral lepas tu da sedap da...

pm sy email awak ,email account payza/alertpay
kalau earning consistence sy bg 1$ kt awak..free gift..:)
bro, tukar2 nak?
saya join mybrowsercash under bro,
bro join clixsense under saya, ok?
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
kenapa tak guna jek software autoclicker kat thread saya ?( dah 3 minggu tak update) dah auto tu .. dan sya dah pernah payout . baru jek join says semalam . dpat RM10 dlam sejam . sebab iklan
kpop + vempire = ? tu HOT !! hhe
 
Top