PTC Member. Penting Nie :)

are_yan13

freshman
Joined
Mar 8, 2010
Messages
180
Points
0
Kepada bro2 or sape yang bergiat dalam PTC nie, aku nak mintak komen dan cadangan korang tentang blog yang aku wat skang nie tentang program PTC nie :D

Komen la kat thread nie k ;)
Segala komen dan cadangan daripada korang amat dihargai n hope bagi la y membina ckit k :p

Ni Blog Aku
http://www.mudah2010.co.cc

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
PTC TERBAIK



++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 

Lamanutama

freshman
Joined
Dec 5, 2009
Messages
682
Points
16
Kepada bro2 or sape yang bergiat dalam PTC nie, aku nak mintak komen dan cadangan korang tentang blog yang aku wat skang nie tentang program PTC nie :D

Komen la kat thread nie k ;)
Segala komen dan cadangan daripada korang amat dihargai n hope bagi la y membina ckit k :p

Ni Blog Aku
http://www.mudah2010.co.cc

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
PTC TERBAIK



++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

off topic ni.. apa motif ko?
 

sicx

freshman
Joined
Apr 9, 2010
Messages
46
Points
0
Dah G Tgk Site Tu. Ble La Ntuk Permulaan. Tp Byk Lg Cara Cari Duit Tnpa Modal Ni. Pa Pe Hal Teruskan Usaha Bro. Yg Penting Jgn Pla Boring. Hehe. [ Slalu Jadi Cmni Ntuk Newbie ]
 

aceaxe

freshman
Joined
Jul 31, 2010
Messages
28
Points
0
yup...viewed your sites..kalau daily updated lg bgos bro..daily news about ptc world..sbb dlm ptc ni 1 hari pun main peranan besar...smlm legit harini boleh turn to scam...really...
 

are_yan13

freshman
Joined
Mar 8, 2010
Messages
180
Points
0
yup...viewed your sites..kalau daily updated lg bgos bro..daily news about ptc world..sbb dlm ptc ni 1 hari pun main peranan besar...smlm legit harini boleh turn to scam...really...
ok.. tq bro.. papehal... aku akan updated lbih better lagi :)
 

biznur

freshman
Joined
Aug 11, 2010
Messages
10
Points
0
untuk sesaper nk tips dari PTC dari saye, boleh PM saye.
 
Top