PTC Member. Penting Nie :)

Joined
Mar 8, 2010
Messages
179
Likes
0
Points
0
Offline
#1
Kepada bro2 or sape yang bergiat dalam PTC nie, aku nak mintak komen dan cadangan korang tentang blog yang aku wat skang nie tentang program PTC nie :D

Komen la kat thread nie k ;)
Segala komen dan cadangan daripada korang amat dihargai n hope bagi la y membina ckit k :p

Ni Blog Aku
http://www.mudah2010.co.cc

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
PTC TERBAIK



++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 
Joined
Dec 5, 2009
Messages
673
Likes
0
Points
16
Offline
#3
Kepada bro2 or sape yang bergiat dalam PTC nie, aku nak mintak komen dan cadangan korang tentang blog yang aku wat skang nie tentang program PTC nie :D

Komen la kat thread nie k ;)
Segala komen dan cadangan daripada korang amat dihargai n hope bagi la y membina ckit k :p

Ni Blog Aku
http://www.mudah2010.co.cc

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
PTC TERBAIK



++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

off topic ni.. apa motif ko?
 
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,359
Likes
7
Points
38
Age
33
Offline
#4
owh, nama awak imran erk?
ok gak site awak, tapi template blog tu cam simple jea..
mula la letak iklan di WC ni utk promosi blog awak tu erk,
great job, keep it up
 

sicx

freshman
Joined
Apr 9, 2010
Messages
45
Likes
0
Points
0
Offline
#6
Dah G Tgk Site Tu. Ble La Ntuk Permulaan. Tp Byk Lg Cara Cari Duit Tnpa Modal Ni. Pa Pe Hal Teruskan Usaha Bro. Yg Penting Jgn Pla Boring. Hehe. [ Slalu Jadi Cmni Ntuk Newbie ]
 

aceaxe

freshman
Joined
Jul 31, 2010
Messages
27
Likes
0
Points
0
Offline
#7
yup...viewed your sites..kalau daily updated lg bgos bro..daily news about ptc world..sbb dlm ptc ni 1 hari pun main peranan besar...smlm legit harini boleh turn to scam...really...
 
Joined
Mar 8, 2010
Messages
179
Likes
0
Points
0
Offline
#8
yup...viewed your sites..kalau daily updated lg bgos bro..daily news about ptc world..sbb dlm ptc ni 1 hari pun main peranan besar...smlm legit harini boleh turn to scam...really...
ok.. tq bro.. papehal... aku akan updated lbih better lagi :)
 
Joined
Nov 3, 2008
Messages
663
Likes
1
Points
18
Offline
#9
Dah tgk dah blog tu....kira oklah daripada aku yg lum ada blog. Cadang nk buat blog dgn hosting berbayar :D
 
Top