PTC Malaysia Terbaru Bertingkat - Ads4live

New Boy

freshman
Joined
Apr 24, 2009
Messages
160
Points
0
Salam dan Selamat Berpuasa,

Ingin saya berkongsi peluang mendapat pendapatan dengan buat kerja di NET bukan Niaga yang baru saya sertai....

Bukan MLM
Bukan Skim Cepat Kaya
Bukan Jual Beli E-book
Buka e-kutu

Tapi kerja, satu jaringan kerja sama dan berkumpulan.

Syarikat Sdn Bhd
Beroperasi di Medan Istana Ipoh Perak
Menaja atau tidak tetap ada income ( ikut package )

Ahli Free
30 Klik sebulan
1 klik M 0.01
4 level bonus klik ( infiniti setiap level )

Ahli Classic RM10 seumur hidup ( free 80 imp iklan link )
150 klik sebulan
1 klik RM 0.05
4 level bonus klik ( infiniti setiap level )

Ahli GOLD RM99 seumur hidup ( FREE 250 imp iklan LINK )
Unlimited klik sebulan
1 klik RM 0.05
4 level bonus klik ( infiity setiap level )

10% Bonus tajaan.

Apa pendapat warga WC berkenaan Ads4live ini.... ?
 

New Boy

freshman
Joined
Apr 24, 2009
Messages
160
Points
0
cambest. tp thn lama x? jgn jd cm dapatwang. dah ramai org join x byr pla. tpu org sndiri.
Harap2lah tahan lama.... bro ada join ke dapatwang tu...? Harap yg ini tidak sebegitu dan kita bersangka baiklah sesama orang kita... klu bukan kita yg support siapa lagi..... kan...?
 

Syedz

Senior
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,444
Points
38
Age
34
dah join. tp cm xble la bro. 1 klik 1 ari jd seblan baru dpt 0.30? murah sgt. ni cm nak paksa org invest dlu baru la dpt byk klik. kita ptc player kena test at least smpi 1st cashout baru la upgrade. klo terus upgrade rugi la. len la klo ptc tu dah bertahun2. tp ni pla site baru.
yesss, saya sgt bersetuju ngan bro Krussh...kena la bg 1st payment, baru la leh caya, ni nak tros upgrade, then site tu tutup, camner???
 

New Boy

freshman
Joined
Apr 24, 2009
Messages
160
Points
0
dah join. tp cm xble la bro. 1 klik 1 ari jd seblan baru dpt 0.30? murah sgt. ni cm nak paksa org invest dlu baru la dpt byk klik. kita ptc player kena test at least smpi 1st cashout baru la upgrade. klo terus upgrade rugi la. len la klo ptc tu dah bertahun2. tp ni pla site baru.
Salam,

Seperti yg saya katakan kita bersangka baik je.... nak upgred pun bukannya mahal hanya RM10 je (pakej classsic) seumur hidup selagi web berkenaan masih wujud... dengan pakej classic kita akan dapat RM0.05 setiap klik.... dan akan bertambah jika kita ada downline sehingga 4 level yang tanpa had tu.... nak dapatkan sesuatu kita kena berkorban sikit.... :)
 

Krussh

freshman
Joined
Aug 25, 2010
Messages
224
Points
0
Salam,

Seperti yg saya katakan kita bersangka baik je.... nak upgred pun bukannya mahal hanya RM10 je (pakej classsic) seumur hidup selagi web berkenaan masih wujud... dengan pakej classic kita akan dapat RM0.05 setiap klik.... dan akan bertambah jika kita ada downline sehingga 4 level yang tanpa had tu.... nak dapatkan sesuatu kita kena berkorban sikit.... :)
mmg betul klo niat kita baik nak support org sndiri. tp ni alam siber. mcm2 ble jd. bro ble bg jaminan site ni x jd scam? kat malaysia ni byk sgt scam site.

lg 1 cm aku ckp kita ni ptc player menjadi kewajipan pas cashout baru upgrade. kena test dlu baru upgrade. mana2 otai pn mesti ckp benda sama. aku xnak amik risk walaupun ckit sbb aku xnak kena tipu. next year klo benda ni ader lg aku join blk.

smpi masa tu gud luck jer bro.
 

laser

Newbie
Joined
Apr 2, 2010
Messages
2,031
Points
38
bukan MLM
siap ada downline 4 level, MLM la tu..MLM bukan jual barang je..
 
Top