PTC Malaysia Terbaru Bertingkat - Ads4live

New Boy

freshman
Joined
Apr 24, 2009
Messages
159
Likes
0
Points
0
Offline
#1
Salam dan Selamat Berpuasa,

Ingin saya berkongsi peluang mendapat pendapatan dengan buat kerja di NET bukan Niaga yang baru saya sertai....

Bukan MLM
Bukan Skim Cepat Kaya
Bukan Jual Beli E-book
Buka e-kutu

Tapi kerja, satu jaringan kerja sama dan berkumpulan.

Syarikat Sdn Bhd
Beroperasi di Medan Istana Ipoh Perak
Menaja atau tidak tetap ada income ( ikut package )

Ahli Free
30 Klik sebulan
1 klik M 0.01
4 level bonus klik ( infiniti setiap level )

Ahli Classic RM10 seumur hidup ( free 80 imp iklan link )
150 klik sebulan
1 klik RM 0.05
4 level bonus klik ( infiniti setiap level )

Ahli GOLD RM99 seumur hidup ( FREE 250 imp iklan LINK )
Unlimited klik sebulan
1 klik RM 0.05
4 level bonus klik ( infiity setiap level )

10% Bonus tajaan.

Apa pendapat warga WC berkenaan Ads4live ini.... ?
 

Krussh

freshman
Joined
Aug 25, 2010
Messages
221
Likes
0
Points
0
Offline
#2
cambest. tp thn lama x? jgn jd cm dapatwang. dah ramai org join x byr pla. tpu org sndiri.
 

New Boy

freshman
Joined
Apr 24, 2009
Messages
159
Likes
0
Points
0
Offline
#3
cambest. tp thn lama x? jgn jd cm dapatwang. dah ramai org join x byr pla. tpu org sndiri.
Harap2lah tahan lama.... bro ada join ke dapatwang tu...? Harap yg ini tidak sebegitu dan kita bersangka baiklah sesama orang kita... klu bukan kita yg support siapa lagi..... kan...?
 

Krussh

freshman
Joined
Aug 25, 2010
Messages
221
Likes
0
Points
0
Offline
#4
dah join. tp cm xble la bro. 1 klik 1 ari jd seblan baru dpt 0.30? murah sgt. ni cm nak paksa org invest dlu baru la dpt byk klik. kita ptc player kena test at least smpi 1st cashout baru la upgrade. klo terus upgrade rugi la. len la klo ptc tu dah bertahun2. tp ni pla site baru.
 
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,359
Likes
7
Points
38
Age
33
Offline
#5
dah join. tp cm xble la bro. 1 klik 1 ari jd seblan baru dpt 0.30? murah sgt. ni cm nak paksa org invest dlu baru la dpt byk klik. kita ptc player kena test at least smpi 1st cashout baru la upgrade. klo terus upgrade rugi la. len la klo ptc tu dah bertahun2. tp ni pla site baru.
yesss, saya sgt bersetuju ngan bro Krussh...kena la bg 1st payment, baru la leh caya, ni nak tros upgrade, then site tu tutup, camner???
 

New Boy

freshman
Joined
Apr 24, 2009
Messages
159
Likes
0
Points
0
Offline
#6
dah join. tp cm xble la bro. 1 klik 1 ari jd seblan baru dpt 0.30? murah sgt. ni cm nak paksa org invest dlu baru la dpt byk klik. kita ptc player kena test at least smpi 1st cashout baru la upgrade. klo terus upgrade rugi la. len la klo ptc tu dah bertahun2. tp ni pla site baru.
Salam,

Seperti yg saya katakan kita bersangka baik je.... nak upgred pun bukannya mahal hanya RM10 je (pakej classsic) seumur hidup selagi web berkenaan masih wujud... dengan pakej classic kita akan dapat RM0.05 setiap klik.... dan akan bertambah jika kita ada downline sehingga 4 level yang tanpa had tu.... nak dapatkan sesuatu kita kena berkorban sikit.... :)
 

Krussh

freshman
Joined
Aug 25, 2010
Messages
221
Likes
0
Points
0
Offline
#7
Salam,

Seperti yg saya katakan kita bersangka baik je.... nak upgred pun bukannya mahal hanya RM10 je (pakej classsic) seumur hidup selagi web berkenaan masih wujud... dengan pakej classic kita akan dapat RM0.05 setiap klik.... dan akan bertambah jika kita ada downline sehingga 4 level yang tanpa had tu.... nak dapatkan sesuatu kita kena berkorban sikit.... :)
mmg betul klo niat kita baik nak support org sndiri. tp ni alam siber. mcm2 ble jd. bro ble bg jaminan site ni x jd scam? kat malaysia ni byk sgt scam site.

lg 1 cm aku ckp kita ni ptc player menjadi kewajipan pas cashout baru upgrade. kena test dlu baru upgrade. mana2 otai pn mesti ckp benda sama. aku xnak amik risk walaupun ckit sbb aku xnak kena tipu. next year klo benda ni ader lg aku join blk.

smpi masa tu gud luck jer bro.
 

New Boy

freshman
Joined
Apr 24, 2009
Messages
159
Likes
0
Points
0
Offline
#8
Nak bagi jaminan tu dapatlah coz bukan kita admin atau programmernye.... jika begitu bagai di kata, apa kata bro menghantar usul kepada admin berkenaan hal tersebut.... membuat saranan atau berkongsi ilmu untuk kebaikkan semua... semoga saranan bro akan dipertimbangkan oleh pihak admin..... :)
 
Top