PTC kini lebih mudah dengan ROBOT software saya, AUTO CLICK AD

Joined
May 22, 2013
Messages
1
Likes
0
Points
0
Offline
#45
Salam dan terima kasih dengan

Vyner dengan thread dia "awas-ptc-kini-lebih-mudah.html"

kamu tahu ka, sekarang banyak banyak "bux" punya website yang cakap kasih 0.005 USD per click kan? itu PTC. Kalau saya cakap saya ada software atau "robot" yang boleh tolong click itu "Ad". Sekarang saya sudah kumpul kira kira 200 website yang boleh guna "bot" itu. Kamu mahu tahu detail, boleh PM saya. Atau email saya.

Ro-Bot software saya senang tambah sites , juma type "http" "ID" dan Password" , click "start" sudah jalan, tak perlu kamu click ad tunggu 25 sec lagi!!!, satu hari , 10 min, open robot > start > pergi surf net, check email, semua sites kamu sudah siap! Langsung tak perlu kamu jaga.

Lagi, saya sudah collect 200+ sites PTC yang boleh guna robot saya, tunggu saya siap blog saya, ku kasih kamu tahu ya.

Kenapa saya mahu collect banyak banyak PTC? satu sebab!

Saya mahu kurang risk saya! kerana kamu tak tahu bila bila sahaja PTC itu tutup/ atau hilang?


Kalau ada autobot, saya langsung boleh biar dia jalan setiap hari 10 min, kalau sudah boleh withdraw, saya ambil duit tu la, tidak rugi juga! saya setiap hari pun buka PC dan surf email.


Kalau minat, boleh PM saya.


PM sy pls..berminat..
 
Joined
Feb 26, 2014
Messages
52
Likes
0
Points
0
Offline
#47
Salam dan terima kasih dengan

Vyner dengan thread dia "awas-ptc-kini-lebih-mudah.html"

kamu tahu ka, sekarang banyak banyak "bux" punya website yang cakap kasih 0.005 USD per click kan? itu PTC. Kalau saya cakap saya ada software atau "robot" yang boleh tolong click itu "Ad". Sekarang saya sudah kumpul kira kira 200 website yang boleh guna "bot" itu. Kamu mahu tahu detail, boleh PM saya. Atau email saya.

Ro-Bot software saya senang tambah sites , juma type "http" "ID" dan Password" , click "start" sudah jalan, tak perlu kamu click ad tunggu 25 sec lagi!!!, satu hari , 10 min, open robot > start > pergi surf net, check email, semua sites kamu sudah siap! Langsung tak perlu kamu jaga.

Lagi, saya sudah collect 200+ sites PTC yang boleh guna robot saya, tunggu saya siap blog saya, ku kasih kamu tahu ya.

Kenapa saya mahu collect banyak banyak PTC? satu sebab!

Saya mahu kurang risk saya! kerana kamu tak tahu bila bila sahaja PTC itu tutup/ atau hilang?


Kalau ada autobot, saya langsung boleh biar dia jalan setiap hari 10 min, kalau sudah boleh withdraw, saya ambil duit tu la, tidak rugi juga! saya setiap hari pun buka PC dan surf email.


Kalau minat, boleh PM saya.
Bro, nanti akaun x kena suspended ker?? kalau admin dapat detect guna auto click mcm mana??
 
Joined
Feb 26, 2014
Messages
52
Likes
0
Points
0
Offline
#48
cheh baru aku perasaan last post thread tahun lepas...
confirm system tu x leh pakai... jgn guna auto clicks system... nanti kena suspended apa pun x dapat.
 
Top