PTC kini lebih mudah dengan ROBOT software saya, AUTO CLICK AD

Joined
Aug 28, 2012
Messages
13
Likes
0
Points
0
Offline
#1
Salam dan terima kasih dengan

Vyner dengan thread dia "awas-ptc-kini-lebih-mudah.html"

kamu tahu ka, sekarang banyak banyak "bux" punya website yang cakap kasih 0.005 USD per click kan? itu PTC. Kalau saya cakap saya ada software atau "robot" yang boleh tolong click itu "Ad". Sekarang saya sudah kumpul kira kira 200 website yang boleh guna "bot" itu. Kamu mahu tahu detail, boleh PM saya. Atau email saya.

Ro-Bot software saya senang tambah sites , juma type "http" "ID" dan Password" , click "start" sudah jalan, tak perlu kamu click ad tunggu 25 sec lagi!!!, satu hari , 10 min, open robot > start > pergi surf net, check email, semua sites kamu sudah siap! Langsung tak perlu kamu jaga.

Lagi, saya sudah collect 200+ sites PTC yang boleh guna robot saya, tunggu saya siap blog saya, ku kasih kamu tahu ya.

Kenapa saya mahu collect banyak banyak PTC? satu sebab!

Saya mahu kurang risk saya! kerana kamu tak tahu bila bila sahaja PTC itu tutup/ atau hilang?


Kalau ada autobot, saya langsung boleh biar dia jalan setiap hari 10 min, kalau sudah boleh withdraw, saya ambil duit tu la, tidak rugi juga! saya setiap hari pun buka PC dan surf email.


Kalau minat, boleh PM saya.
 
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,623
Likes
0
Points
38
Offline
#4
tt , guna software mc2 tu jugak kew ? :D

sy mmg penah dapat cashout guna software tu . :D

edit :

tt dah hilang .. :-/


Join Date : 08-28-2012
Last Activity: 11-05-2012 12:58

kat grup ni sy ada kongsikan ..
http://www.facebook.com/groups/xgold/
 
Last edited:
Joined
Aug 28, 2012
Messages
13
Likes
0
Points
0
Offline
#5
tt , guna software mc2 tu jugak kew ? :D

sy mmg penah dapat cashout guna software tu . :D
bukan MC2, lebih baik daripada itu :D , kerana tak perlu pergi cari sites file dan tambah kepada MC2.

Ini, sendiri tambah dengan typing http sahaja,
 
Top