PTC Clixsense dan bukti bayaran!!

danzaimar

freshman
Joined
Dec 10, 2008
Messages
273
Points
16
Age
37
Salam sejahtera semua...

sekarang ni ramai yang dh join PTC..tape pernah join PTC Clixsense??

kalau belum, joinla link kt siggy saya bawah tu...

bayaran bukan dalam paypal..tapi dalam bentuk cek cam gambar kt bawah ni..:D

 

fly2high

Senior
Joined
Aug 19, 2009
Messages
528
Points
18
Dah join, tapi takleh upgrade, takder google checkout.. uhuhuu
 

danzaimar

freshman
Joined
Dec 10, 2008
Messages
273
Points
16
Age
37
update terkini: USD6 dh..target nk withdraw dalam usd10..huhuhu...
 

usahawanebay

Newbie
Joined
Sep 12, 2006
Messages
1,126
Points
38
Age
42
21 dolar erkk..- Pi cash kat Maybank tolak duit fee dapat lah dalam beberapa Ringgit saje...Ringgit tau bukan puluh ringgit..
 

Ijad

freshman
Joined
May 4, 2008
Messages
530
Points
18
Age
42
Yup betul. Caj dari maybank jer dah dekat RM50.00. So kalau dapat USD20.00, untung bersih sampai kat kita setelah menunggu dekat 40 hari ialah cuma RM10.00....
 
Top