PTC baru : Greybux dan Flashbux

Joined
Apr 2, 2009
Messages
4,482
Likes
6
Points
38
Offline
#21
aku leh tolong wat kan forum guna phpbb,
tukar skin sekali,

tapi korang kena suggest apa yang perlu ada kat dalam tuh ar,

Domain dan hosting :p korang ar support dulu haha... gaji tak masuk haha


arr, sori lari topik skit...
 
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,360
Likes
7
Points
38
Age
33
Offline
#22
aku leh tolong wat kan forum guna phpbb,
tukar skin sekali,

tapi korang kena suggest apa yang perlu ada kat dalam tuh ar,

Domain dan hosting :p korang ar support dulu haha... gaji tak masuk haha


arr, sori lari topik skit...
yeah, aku stuju...kena cari sponsor dulu...haaa, dgmax leh jadi sponsor..dia kayerrr
 
Joined
May 3, 2008
Messages
1,134
Likes
1
Points
38
Offline
#25
hmm..apa kata kita semua melabur la..

automatic kita dilantik jadi moderator dan admin..

chibobski84 sebagai programmer kita setuju tak??

hehe..lari topik lagi..sori uis..
 
Joined
Apr 2, 2009
Messages
4,482
Likes
6
Points
38
Offline
#26
boleh jer, hehe, tapi tunggu gaji ku keluar ler hehe

sementara waktu korang leh wat draft apa yang nak masukkan dalam forum tuh, (thread-thread)

nanti aku tgkkan hosting dan domain.

kalo korang nak suggest hosting ngan nama domain pon boleh
 

uis

freshman
Joined
Oct 30, 2009
Messages
104
Likes
0
Points
0
Offline
#27
xpe lari topik... hmmm kita kena ada PTC komuniti untuk bincang PTC ni... ^^
 
Joined
May 3, 2008
Messages
1,134
Likes
1
Points
38
Offline
#30
hmm..

nti ajrla aku cmne nk dpt income cept..

ko dah register 50 clicktocashout??

jika blum register la bawah aku,,

tgk kat siggy aku tue..
 
Top