PTC baru : Greybux dan Flashbux

uis

freshman
Joined
Oct 30, 2009
Messages
104
Likes
0
Points
0
Offline
#1
Saje cari PTC baru untuk cari duit lebih. Jadi aku carilah PTC yg dulu tu member Neobux tapi selepas dah kaya buat PTC baru.

Flashbux:-
- Free je...
- $0.01 dan setiap hari 4 klik...
- $0.003 setiap referral klik...
- Upgrade account $60 setahun
- Rented referral price $0.30
- Recycle price $0.10
- Renew referral price $0.30

Greybux:-
- Free je...
- $0.01 dan setiap hari 4 klik...
- $0.05 setiap referral klik
- Upgrade account $11 sebulan $80 setahun
- Rented referral price $0.30
- Recycle price $0.12
- Renew referral price $0.30

Cuba check dua website tu... kalau suka join je...
 

dgmax1

freshman
Joined
Oct 19, 2009
Messages
751
Likes
0
Points
0
Offline
#8
kalau ada forum kat malaysia nih pasal PTC ajer kan bagus.... sifu2~~~~!!! buat laa 1.....
 
Joined
May 3, 2008
Messages
1,134
Likes
1
Points
38
Offline
#9
hmm..

jom kita rancang sma2 dgmax1..

mana tau..kita leh buat ebook nanti plak..JV gi tue..

orait takk?? jika ko setuju leh PM aku..
 

dgmax1

freshman
Joined
Oct 19, 2009
Messages
751
Likes
0
Points
0
Offline
#10
uit.. cadangan yang bagus tuh... nanti aku add bro kat ym aku. senang sikit nak borak ;)
 
Joined
May 3, 2008
Messages
1,134
Likes
1
Points
38
Offline
#14
aku rasa ada sorang buat dulu, syedz kot.. try tanyer dia
hmm..aku ada tengok..aku cdgkan kita cube perkembangkan idea nie.. sebabnye aku rasa ada yang pasti berminat untuk menyertai nya setelah memahami sistem PTC nie..

lagipun, minda org malaysia inginkan keuntungan sesuatu dengan cepat..itu masalahnya..

kita kena ubah minda nie supaya orang Malaysia mampu mengolah suatu idea untuk dikembangkan menjadi sebuah perniagaan..

jd, masa nie lah utk kita terangkan kepada newbie atau pengguna internet..setuju tak??
 

dgmax1

freshman
Joined
Oct 19, 2009
Messages
751
Likes
0
Points
0
Offline
#15
betul tu apa yg bro himira kata.....
takde benda yg cepat nak kaya punya... kecuali rompak bank .. haha
 
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,360
Likes
7
Points
38
Age
33
Offline
#16
aku buat jenis free punya..layout pun kureeeennggg...
kalo leh sorang bwat la yg lagi advance...leh la aku membanting bahu sama2 majukan site tuh..
 

dgmax1

freshman
Joined
Oct 19, 2009
Messages
751
Likes
0
Points
0
Offline
#17
aku buat jenis free punya..layout pun kureeeennggg...
kalo leh sorang bwat la yg lagi advance...leh la aku membanting bahu sama2 majukan site tuh..
aku kalau buat meda nih memang tak pandai.. tapi nak promote forum dan bagi idea buleh tahan ler :D
 

dgmax1

freshman
Joined
Oct 19, 2009
Messages
751
Likes
0
Points
0
Offline
#19
bro sume, kita ni silap tempat nak bincang, besar pulak mata bro uis tegok thread dia kena buat tempat borak2 :p
 
Joined
May 3, 2008
Messages
1,134
Likes
1
Points
38
Offline
#20
bro sume, kita ni silap tempat nak bincang, besar pulak mata bro uis tegok thread dia kena buat tempat borak2 :p
hmm..aku pun terfikir gak td..

sori uis..:) back to your thread..

aku dah register bawah ko td..

so, aku nk kaji dlu kedua2 bux nie..:p
 
Top