PRU 13 - Tarikh PRU 13? Ramalan PRU 13??

Tengku Faris

Newbie
Joined
Oct 8, 2009
Messages
2,796
Points
36
Salam semua! Bila korang rasa ramalan tarikh PRU 13 yea? :-O


Saya excited sangat nak mengundi sebab ni first time saya
boleh memangkah secara rasmi ni. (baru masuk 21 tahun)


Haha.. :) So, alang-alang sy dah buka thread ni, sy nak gtaw,
mak ayah sy turut jadi salah seorang pembantu masa PRU 13
nanti. Hari ni dyeorang dah mula pergi taklimat utk PRU 13 tuu..


Dia ada cakap, insyaallah akhir Januari 2012 ni atau Februari 2012.
Ramalan anda pula, bila PRU 13? Jom updates bila PRU 13 di sini..


Kena pangkah betul2.. Masa depan negara di tangan kita!
Good luck all WCian.. :) Pilihanraya Umum... Gegarkan!! :D
 
Last edited:

Cikgu Loh

Senior
Joined
Nov 22, 2010
Messages
1,732
Points
0
Age
29
Ye jugak.. Aku ada terima maklumat dalam area tarikh ini jugak. Yang penting yang mana boleh jaga Islam kita dgn terbaik, aku sokong!
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
pakatan rakyat dapat kembali negeri tambah 1 negeri lagi...hahahahha
 

abutalib

Senior
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,058
Points
0
Dengar khabar angin PRU 13 diadakan pada bulan MARCH 2012... :)
 

maizul.com

Newbie
Joined
Oct 3, 2009
Messages
716
Points
0
Salam semua! Bila korang rasa ramalan tarikh PRU 13 yea? :-O


Saya excited sangat nak mengundi sebab ni first time saya
boleh memangkah secara rasmi ni. (baru masuk 21 tahun)


Haha.. :) So, alang-alang sy dah buka thread ni, sy nak gtaw,
mak ayah sy turut jadi salah seorang pembantu masa PRU 13
nanti. Hari ni dyeorang dah mula pergi taklimat utk PRU 13 tuu..


Dia ada cakap, insyaallah akhir Januari 2012 ni atau Februari 2012.
Ramalan anda pula, bila PRU 13? Jom updates bila PRU 13 di sini..


Kena pangkah betul2.. Masa depan negara di tangan kita!
Good luck all WCian.. :) Pilihanraya Umum... Gegarkan!! :D
nak dekat lah tu.
 

Noraini

freshman
Joined
Dec 27, 2011
Messages
144
Points
0
Tp mmg rmi ckp bulan mac, apa pula akan jd pd PRU 13 ni kan.. apapun tunggu je...
 

Cikgu Loh

Senior
Joined
Nov 22, 2010
Messages
1,732
Points
0
Age
29
boomm..hehe
 

Cikgu Yas

Newbie
Joined
Feb 9, 2010
Messages
261
Points
0
mungkin masa cuti sekolah bulan mac...
Yup setuju antara 9-17 MAC nie ...... kalau tak jadi Hujung Mei atau Awal Jun ..... yg pasti time cuti sekolah.

Ramai yg kata lepas selesai bagi BR1M ..... time semua org seronok dapat duit hehehe

Lagi satu petanda ialah lepas selesai Skim SBPA ..... lepas semua cikgu2 dpt naik gaji ......
 

abutalib

Senior
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,058
Points
0
Bila-bila pun boleh :D
 
Top