PRU 13 - Tarikh PRU 13? Ramalan PRU 13??

Joined
Oct 8, 2009
Messages
2,768
Likes
0
Points
36
Offline
#1
Salam semua! Bila korang rasa ramalan tarikh PRU 13 yea? :-O


Saya excited sangat nak mengundi sebab ni first time saya
boleh memangkah secara rasmi ni. (baru masuk 21 tahun)


Haha.. :) So, alang-alang sy dah buka thread ni, sy nak gtaw,
mak ayah sy turut jadi salah seorang pembantu masa PRU 13
nanti. Hari ni dyeorang dah mula pergi taklimat utk PRU 13 tuu..


Dia ada cakap, insyaallah akhir Januari 2012 ni atau Februari 2012.
Ramalan anda pula, bila PRU 13? Jom updates bila PRU 13 di sini..


Kena pangkah betul2.. Masa depan negara di tangan kita!
Good luck all WCian.. :) Pilihanraya Umum... Gegarkan!! :D
 
Last edited:
Joined
Nov 22, 2010
Messages
1,724
Likes
2
Points
0
Age
29
Offline
#2
Ye jugak.. Aku ada terima maklumat dalam area tarikh ini jugak. Yang penting yang mana boleh jaga Islam kita dgn terbaik, aku sokong!
 
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,811
Likes
0
Points
38
Offline
#3
pakatan rakyat dapat kembali negeri tambah 1 negeri lagi...hahahahha
 
Joined
Oct 3, 2009
Messages
704
Likes
0
Points
0
Offline
#9
Salam semua! Bila korang rasa ramalan tarikh PRU 13 yea? :-O


Saya excited sangat nak mengundi sebab ni first time saya
boleh memangkah secara rasmi ni. (baru masuk 21 tahun)


Haha.. :) So, alang-alang sy dah buka thread ni, sy nak gtaw,
mak ayah sy turut jadi salah seorang pembantu masa PRU 13
nanti. Hari ni dyeorang dah mula pergi taklimat utk PRU 13 tuu..


Dia ada cakap, insyaallah akhir Januari 2012 ni atau Februari 2012.
Ramalan anda pula, bila PRU 13? Jom updates bila PRU 13 di sini..


Kena pangkah betul2.. Masa depan negara di tangan kita!
Good luck all WCian.. :) Pilihanraya Umum... Gegarkan!! :D
nak dekat lah tu.
 
Joined
Dec 27, 2011
Messages
142
Likes
0
Points
0
Offline
#10
Tp mmg rmi ckp bulan mac, apa pula akan jd pd PRU 13 ni kan.. apapun tunggu je...
 
Joined
Feb 9, 2010
Messages
258
Likes
0
Points
0
Offline
#16
mungkin masa cuti sekolah bulan mac...
Yup setuju antara 9-17 MAC nie ...... kalau tak jadi Hujung Mei atau Awal Jun ..... yg pasti time cuti sekolah.

Ramai yg kata lepas selesai bagi BR1M ..... time semua org seronok dapat duit hehehe

Lagi satu petanda ialah lepas selesai Skim SBPA ..... lepas semua cikgu2 dpt naik gaji ......
 
Top