[PRONMOSI CUTI SEKOLAH] - Pembinaan Laman Web Sponsoring MLM & Reseller Autodownline

Joined
Jan 17, 2006
Messages
259
Likes
0
Points
16
Offline
#1
Assalamualaikum semua warga WC

Cuti sekolah dah bermula semalam 26 Mei 2012 dan akan berakhir pada 10 Jun 2012. Oleh kerana saya seorag guru dan akan bercuti sepanjang tempoh tersebut, saya ingin menawarkan kepada anda Perkhidmatan Membina Web Sponsoring MLM & Reseller Autodownline dengan harga PROMOSI yang sangat MENGEJUTKAN!

Apa itu Web Sponsoring MLM?

Web sponsoring MLM merupakan satu website yang mempunyai fungsi replikasi yang bertujuan untuk membantu anda merekrut ahli baru secara online untuk bisnes anda. Ia sangat sesuai digunakan oleh usahawan MLM, internet, unit trust atau apa sahaja bisnes yang memerlukan anda merekrut ahli. Setiap ahli yang mendaftar di website anda akan menjadi downline anda secara automatik dan beliau akan mendapat satu replikasi website untuk membantunya merekrut ahli baru.

Web ini tiada fungsi pengiraan komisen

Apa itu Web Reseller Autodownline?

Web reseller autodownline merupakan satu website yang membolehkan anda memasarkan produk anda di internet dengan sistem agen. Ia merupakan satu sistem affiliate tertutup yang mempunyai fungsi komisen berbilang level. Ini bermakna setiap pembeli anda akan menjadi agen promosi anda dan setiap pembeli mereka akan menjadi agen promosi mereka. Sistem ini boleh di setup sehingga maksimum 15 level.

Web ini ada fungsi pengiraan komisen berbilang level

PERHATIAN : Untuk mengelakkan sistem ini digunakan untuk money game, saya hanya menerima tempahan web reseller untuk pemasaran produk fizikal sahaja. Untuk produk digital, saya perlu teliti dahulu untuk memastikan ianya bukan 'produk sampah' - produk yang hanya menjadi alat.


Contoh web sponsoring : http://www.jomtukarpad.com
Contoh web reseller : http://www.tampalsihat.com

Ciri-ciri web:

Admin :
1) Laporan kewangan
2) Aktifkan / delete member
3) Bayar komisen
4) Setting default sponsor @ random sponsor
5) Setting harga produk dan pembayaran paypal @ bank
6) Setting autoresponder - boleh integrate dengan autoresponder Emelmatik
7) Setting option untuk borang pendaftaran - ada 18 option
8) Setting komisen - komisen level dan komisen pay per lead (member percuma dan berbayar)
9) Setting banner promosi
10) Setting email auto (pendaftaran, pengaktifan, pembayaran komisen, pendaftaran baru)
11) Setting download produk
12) Tambah halaman baru dan isi kandungan (teks, gambar, video)
13) Tambah berita terkini (teks, gambar, video)
14) Tukar header, background, theme

Demo Admin : http://www.kursuswebsite.com/demo/wp-admin
Username Admin : admin Password : pass


Berapa tempoh untuk siap?
- InsyaAllah, sebelum buka sekolah (10 Jun 2012)

Apa yang perlu disediakan untuk tempahan
1) Domain & hosting untuk installation (Juga boleh install dalam subdomain & directory)
2) Warna tema
3) Teks (header & sub-header) yang nak ditulis pada gambar header
4) Content setiap page (terbaik dalam bentuk powerpoint untuk halaman produk, syarikat, pelan pemasaran)
5) Gambar-gambar yang berkaitan
Eamilkan semuanya ke webpintar.com[@]gmail.com

Promosi untuk Web Sponsoring MLM & Reseller Autodownline - 10 tempahan pertama

1) RM 150
2) RM 160
3) RM 170
4) RM 180
5) RM 190
6) RM 200
7) RM 210
8) RM 220
9) RM 230
10) RM 240

Cepat grab peluang ni kerana lagi lambat anda bertindak, lagi tinggi kos yang perlu anda bayar! Orang pertama hanya perlu bayar RM 150 shj, orang ke-10 perlu bayar RM240! Jangan sampai anda jadi orang ke-11!

Saya juga perlukan testimoni dari anda semua untuk diletakkan di web saya. Ini juga satu promosi untuk anda!

Boleh reply di thread ini untuk sebarang pertanyaan atau booking. Atau SMS ke 0133885371.

Terima kasih

************FAQ***************

salam tuan,
nak tanya..siap semua design dan information dalam tu ek untuk harga yang diberikan?
terima kasih
Salam tuan, fokus untuk service ini adalah sistem, so jaminan saya hanya untuk sistem. Design saya akan buatkan tapi saya tak jamin ianya akan memuaskan sebab saya tak mahir sangat bab design. Cuma tahap design taklah sampai 'asal boleh'. Untuk harga tu saya akan buat design header, background, banner 468x60, banner 250x250, banner 200x200, banner 125x125 dan masukkan content.

Content pihak tuan perlu sediakan, saya copy paste je. Design dan content nak edit sendiri pun boleh sebab dia pakai wordpress. Saya hanya akan guna template basic wordpress --> twentyeleven

nak tanya saya nak buat hingga lima level boleh kah ? dan sistem ini dalam bahasa english atau bm ?
Boleh, maksimum 15 level. tapi system dia basic matrix je, nx15. Sistem dalam BM.

boleh check demo kat sini --> http://www.kursuswebsite.com/demo
 
Last edited:
Joined
Jul 3, 2009
Messages
533
Likes
0
Points
16
Offline
#2
salam tuan,
nak tanya..siap semua design dan information dalam tu ek untuk harga yang diberikan?
terima kasih
 
Joined
Jun 25, 2008
Messages
1,179
Likes
13
Points
38
Age
44
Offline
#3
nak tanya saya nak buat hingga lima level boleh kah ? dan sistem ini dalam bahasa english atau bm ?
 
Joined
Jan 17, 2006
Messages
259
Likes
0
Points
16
Offline
#4
Thanks Mod,

salam tuan,
nak tanya..siap semua design dan information dalam tu ek untuk harga yang diberikan?
terima kasih
Salam tuan, fokus untuk service ini adalah sistem, so jaminan saya hanya untuk sistem. Design saya akan buatkan tapi saya tak jamin ianya akan memuaskan sebab saya tak mahir sangat bab design. Cuma tahap design taklah sampai 'asal boleh'. Untuk harga tu saya akan buat design header, background, banner 468x60, banner 250x250, banner 200x200, banner 125x125 dan masukkan content.

Content pihak tuan perlu sediakan, saya copy paste je. Design dan content nak edit sendiri pun boleh sebab dia pakai wordpress. Saya hanya akan guna template basic wordpress --> twentyeleven

nak tanya saya nak buat hingga lima level boleh kah ? dan sistem ini dalam bahasa english atau bm ?
Boleh, maksimum 15 level. tapi system dia basic matrix je, nx15. Sistem dalam BM.

boleh check demo kat sini --> http://www.kursuswebsite.com/demo
 
Last edited:
Joined
Jan 17, 2006
Messages
259
Likes
0
Points
16
Offline
#5
BUMB for today!

Saya akan berkursus dari hari ini hingga esok jam 5.00 petang. So, sebarang tempahan akan mula dibuat pada hari Rabu 30 Mei 2012.
 
Joined
Jan 17, 2006
Messages
259
Likes
0
Points
16
Offline
#7
Sila check halaman utama untuk ciri-ciri web dan demo. Serta syarat-syarat untuk tempahan...
 
Top