Promosi Servis Design Grafik Minisite, eCover, Banner DLL

HamidSalim

Newbie
Joined
Jul 25, 2007
Messages
668
Points
16
Assalamualaikum.


Ingin mencari pereka grafik?
Kurang mahir dalam design atau ingin menumpukan
dalam penghasillan produk anda atau saja-saja nak
tempah design grafik :D

Serahkan pada saya, saya akan lakukannya untuk anda



Lihat Portfolio saya yang terkini




Kini, saya ingin membuat promosi servis saya, apa sahaja design grafik yang anda inginkan beritahu saya,
saya akan lakukan untuk anda..

Lihat tawaran saya :

Design eCover = RM35

Anda boleh memilih apa sahaja bentuk eCover
yang anda kehendaki. lihat contoh disini
http://puteradesign.com/contoh-ecover.html


Servis Minisite Basic = RM60
  • Header
  • Footer
  • Background
  • Order Button
  • HTLM Template

Servis Minisite Standard = 115
  • Header
  • Footer
  • eCover
  • Background
  • Order Button
  • Banner (3 saiz berbeza, pilihan anda)
  • HTML Template

Servis Minisite Premium = 150
  • Header
  • Footer
  • eCover
  • Ecover Flat Image
  • Background
  • Order Button
  • Order Button Animation
  • Testimoni Box
  • Banner (5 saiz berbeza, pilihan anda)
  • HTML Template

Banner Kecil = RM7 setiap satu
1. Banner - 100x100
2. Banner - 120x90
3. Banner - 120x120
4. Banner - 125x125
5. Banner - 150x60
6. Banner - 180x60
7. Banner - 234x60


Banner Sederhana = RM10 setiap satu
7. Banner - 120x240
8. Banner - 140x400
9. Banner - 160x240
10. Banner - 259x97
11. Banner - 468x60


Banner Besar= RM15 setiap satu
12. Banner - 120x600
13. Banner - 160x600
14. Banner - 250x250
15. Banner - 300x250
16. Banner - 728x90


Tidak ada saiz banner yang anda kehendaki?
jangan risau hubungi saya di YM atau PM atau
pon reply di thread ni.

Siapa cepat, servis akan dimulakan dulu

YM - [email protected]
 

ZaRul

Senior
Joined
Jan 22, 2009
Messages
1,780
Points
0
saya nak satu boleh pm saya nnt k
 

wgn_white

Senior
Joined
Jan 25, 2008
Messages
2,779
Points
38


New eCover portfolio

ni dari pengeran kat wc ni :D
Saya betul-betul tertawan hati dengan kerja bro la...

Dalam mood kurang baik pun saya masih :-O bila tengok hasil kerja bro...

Thanks, harga pun berpatutan...

Memang memuaskan hati...
 

yoji

Senior
Joined
Oct 30, 2008
Messages
2,004
Points
38
saya review skit untuk Bro Hamid nie... :)
mmg cun la bro hamid buat.. memang pro designer saya bleh bagi..
mmg mantop la... yang paling best support.. suh ubah cpt je dia bgi
support.. saya tahu yang paling designer lemah skit adalah bab2 ubah
design nie.. tapi dia xde mslah.. tapi ubah skit2 la.. banyak2 kena
oder baru la.. :D ...
 

wgn_white

Senior
Joined
Jan 25, 2008
Messages
2,779
Points
38
saya review skit untuk Bro Hamid nie... :)
mmg cun la bro hamid buat.. memang pro designer saya bleh bagi..
mmg mantop la... yang paling best support.. suh ubah cpt je dia bgi
support.. saya tahu yang paling designer lemah skit adalah bab2 ubah
design nie.. tapi dia xde mslah.. tapi ubah skit2 la.. banyak2 kena
oder baru la.. :D ...
Samalah...
Hahaha...
 
Top