Promosi percuma Unlimited Hosting untuk 10 org terpilih

scalperfx

freshman
Joined
Jan 7, 2012
Messages
90
Points
0
admin dh masuk tu..apa2 blh terus contact admin ye :)

Assalammualaikum...kalau ada sebarang pertanyaan...sila pm saya....dan promosi di up lagi sehingga 3 mac...
 

blankoguy85

Newbie
Joined
Jul 29, 2011
Messages
1,953
Points
36
admin dh masuk tu..apa2 blh terus contact admin ye :)

terbaekk larr..
baru larr syiokk..

admin sndiri dh muncull..

takper..scalperfx sudah byk membantu..
dari segi info dan teknikal..

kalau support okayy..
pasti tip top punyer larr host ni
 

ineedhost

freshman
Joined
Feb 27, 2012
Messages
7
Points
0
uptime.jpg

Host sentiasa berada dalam keadaan stable.....
 

ineedhost

freshman
Joined
Feb 27, 2012
Messages
7
Points
0
Ada sesiapa lagi yg nak hosting free unlimited? Selepas pukul 12tgh mlm esok...tawaran ni akan ditutup...sesiapa yg minta selepas itu...akan dikenakan bayaran...
 

blankoguy85

Newbie
Joined
Jul 29, 2011
Messages
1,953
Points
36
dah lama TT menghilangkan diri..
tanpa sebarang khabar berita kepada client nyer..

aper service macam ni ni???
web sendiri jerr UP..
tp server OUT..

mintak penjelasannn..
dh lebih sebulan dh ni..
 

scalperfx

freshman
Joined
Jan 7, 2012
Messages
90
Points
0
hosting lama mmg dh kena suspended..file2,email2 aku semua dh xle dpt blk.
apa2 mslh blh contact tuan pnya hosting [email protected] atau pm je ineedhost..aku cuma bg info dan support sikit2
 

blankoguy85

Newbie
Joined
Jul 29, 2011
Messages
1,953
Points
36
terasa risauu pulakk nk pkai TT ni punyer servis..
tiada guaranteed..
dan pihak TT ambil sambil lewa jerr kes ni..

harap semua dpt menilai servis TT ni..
bkn nk tutup periuk nasi TT..
tp servis yg telah saya dpt..
cukup mengHAMPEHkan..tp takper larr..dh nama pun barang FREE..

tp kalau brg FREE servis dh mcm nie..
takder tindakan..
kalau berbayar..mau TT terus cabut lari jerr agaknyer nie..
 

scalperfx

freshman
Joined
Jan 7, 2012
Messages
90
Points
0
contact owner terus..aku tlg promote pn sbb dpt free hositng jugak.thread ni pn admin hosting tu dh amik alih
 

blankoguy85

Newbie
Joined
Jul 29, 2011
Messages
1,953
Points
36
hosting lama mmg dh kena suspended..file2,email2 aku semua dh xle dpt blk.
apa2 mslh blh contact tuan pnya hosting [email protected] atau pm je ineedhost..aku cuma bg info dan support sikit2

takperr larr..
dh cukuplarr pengalaman deal ngan TT..

takder yg menyedapkann ati..
amik kes pun sambil lewa jer..
 
Top