((Promosi Pelancaran)) Panduan Forum Wordpress

Joined
Aug 12, 2007
Messages
275
Likes
0
Points
18
Offline
#23
menarik ni..tak tau plak wordpress blh jadi forum..selalu guna utk blog je. hehe
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#30
dalam ni ada panduan untuk install wordpress tanpa fastastigo tak?
tiada... sebab guna fantastico lebih mudah sebenarnya.. tetapi imabiz biasa install guna cara manual.. upload file wordpress ke dalam public_html dan extract... lepas tue kene create database.. so.. bagi yang advance ok je...

[video=youtube;YBYMzdWCGmQ]http://www.youtube.com/watch?v=YBYMzdWCGmQ&feature=related[/video]
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#34
panduan untuk vbuletin tak dak ka imabiz..
vbulletin memang takde... imabiz pun pening nak manage vbulletin nie.. tapi kalau ade licence tue senang je rasenye.. masuk je forum support vbulletin.. macam2 ada di sana...
 
Joined
Jun 12, 2009
Messages
2,104
Likes
5
Points
38
Offline
#37
Tahniah Imabiz!
Wow Lagi produk berkualiti dari Imabiz! :)

terima kasih mujahid.. buat masa nie memang takde affiliate.. sebab imabiz guna minisite wordpress... so.. tak tahu boleh intergrate ke tak wordpress dengan skrip affiliate... rasa boleh... tapi buat masa nie.. promotion secara solo la gamaknye... jom grab.. produk best nie...
Boleh integrate Program Affiliate Imabiz.net dari sistem Wawwi Minisite
  1. Lebih mudah & tak perlu re-install,
  2. boleh merekrut agen lama kembali mempromosi.
  3. Dapat claim bonus bila entitle min bonus :D
PM AJ 4 details..

^_^

Keep work!

'More promote,More sales opportunity'
 
Joined
May 30, 2010
Messages
3,367
Likes
0
Points
36
Offline
#38
ya lah..kena cari ni..pekerja sorang..untuk buat cantik lagi porum aku tu..
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#39
Tahniah Imabiz!
Wow Lagi produk berkualiti dari Imabiz! :)



Boleh integrate Program Affiliate Imabiz.net dari sistem Wawwi Minisite
  1. Lebih mudah & tak perlu re-install,
  2. boleh merekrut agen lama kembali mempromosi.
  3. Dapat claim bonus bila entitle min bonus :D
PM AJ 4 details..

^_^

Keep work!

'More promote,More sales opportunity'
boleh ke aj..??? kalau boleh cantik gak tue.. nanti imabiz ym aj...
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#40
ya lah..kena cari ni..pekerja sorang..untuk buat cantik lagi porum aku tu..
kalau nak jv pun boleh juga... lantik jadi admin forum.. so ada 2 orang admin... lepas tue lantik moderator... so.. kalau ramai bekerjasama.. baru mantop...
 
Top