((Promosi Pelancaran)) Panduan Forum Wordpress

bertong

freshman
Joined
May 30, 2010
Messages
3,387
Points
36
hehee..minat tapi tak dak masa nak adap benda ni plak dah
 

Imabiz

Newbie
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,844
Points
38
dalam ni ada panduan untuk install wordpress tanpa fastastigo tak?
tiada... sebab guna fantastico lebih mudah sebenarnya.. tetapi imabiz biasa install guna cara manual.. upload file wordpress ke dalam public_html dan extract... lepas tue kene create database.. so.. bagi yang advance ok je...

[video=youtube;YBYMzdWCGmQ]http://www.youtube.com/watch?v=YBYMzdWCGmQ&feature=related[/video]
 

bertong

freshman
Joined
May 30, 2010
Messages
3,387
Points
36
panduan untuk vbuletin tak dak ka imabiz..
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
semoga berjaya TT
 
Joined
May 2, 2011
Messages
745
Points
0
hehee..minat tapi tak dak masa nak adap benda ni plak dah
antara cara penyelesaiannya, bro....
lantik moderator... bagi offer menarik kat dorang...
and mungkin... bleh cari saper untuk sama2 jadi admin.. untung.. kongsi sama2.... :)
 

wawwi.com

Senior
Joined
Jun 12, 2009
Messages
2,120
Points
38
Tahniah Imabiz!
Wow Lagi produk berkualiti dari Imabiz! :)

terima kasih mujahid.. buat masa nie memang takde affiliate.. sebab imabiz guna minisite wordpress... so.. tak tahu boleh intergrate ke tak wordpress dengan skrip affiliate... rasa boleh... tapi buat masa nie.. promotion secara solo la gamaknye... jom grab.. produk best nie...
Boleh integrate Program Affiliate Imabiz.net dari sistem Wawwi Minisite
  1. Lebih mudah & tak perlu re-install,
  2. boleh merekrut agen lama kembali mempromosi.
  3. Dapat claim bonus bila entitle min bonus :D
PM AJ 4 details..

^_^

Keep work!

'More promote,More sales opportunity'
 

bertong

freshman
Joined
May 30, 2010
Messages
3,387
Points
36
ya lah..kena cari ni..pekerja sorang..untuk buat cantik lagi porum aku tu..
 

Imabiz

Newbie
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,844
Points
38
Tahniah Imabiz!
Wow Lagi produk berkualiti dari Imabiz! :)



Boleh integrate Program Affiliate Imabiz.net dari sistem Wawwi Minisite
  1. Lebih mudah & tak perlu re-install,
  2. boleh merekrut agen lama kembali mempromosi.
  3. Dapat claim bonus bila entitle min bonus :D
PM AJ 4 details..

^_^

Keep work!

'More promote,More sales opportunity'
boleh ke aj..??? kalau boleh cantik gak tue.. nanti imabiz ym aj...
 
Top