((Promosi Pelancaran)) Panduan Forum Wordpress

Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#1


Kini Tempahan Dibuka... Harga Promosi Pelancaran RM 40 Sahaja (Sah Sehingga 27 Julai 2011 Sahaja)



Modul 1 : Panduan Melanggan Domain Dan Hosting
+
Modul 2 : Panduan Memasang Wordpress
+
Modul 3 : Panduan Membina Forum Wordpress
+
Bonus 1 : Teknik Sempoi Edit Theme Wordpress
+
Bonus 2 : Panduan Autoblog Amazon
+
Bonus 3 : Keahlian Premium Forum Support


KLIK DI SINI UNTUK TEMPAHAN

Terima kasih atas sokongan anda semua...

 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#2
terima kasih admin / mod... yang berminat boleh grab hari ini juga...
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#4
dah lancar dah.. ingat nak grab harga pra peancaran.....
nie kire harga pra pelancaran jugak la nie.. hehe... lepas tarikh tue akan naik rm10... dan lepas tue harga tetap rm60... thank..
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#8
harga tue termasuk support di forum support... so.. kalau ade update ke.. atau imabiz jumpa teknik baru... macam style, skin dan sebagainya... imabiz akan open tread panduan update di forum tersebut... memang best... so.. sesama pembeli panduan nie boleh berkongsi pengalaman bersama-sama... mungkin imabiz tak jumpe teknik nie tetapi anda yang lain jumpa.. so.. boleh berkongsi di forum private tersebut...
 
Joined
May 2, 2011
Messages
740
Likes
0
Points
0
Offline
#11
nilai tambah terbaik untuk bloggers ni...
memang terbaik banget nih..... :)

congratz, sis....
all the best, ya...
keep up the great works...... :)

ps - sis.... sama2 kita tengok...
camne2 hasil lepas sis wat servey hari tu... hehe :D

pps - takde cadangan nak buka affiliate ke.....? hehe :D
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#12
nilai tambah terbaik untuk bloggers ni...
memang terbaik banget nih..... :)

congratz, sis....
all the best, ya...
keep up the great works...... :)

ps - sis.... sama2 kita tengok...
camne2 hasil lepas sis wat servey hari tu... hehe :D

pps - takde cadangan nak buka affiliate ke.....? hehe :D
terima kasih mujahid.. buat masa nie memang takde affiliate.. sebab imabiz guna minisite wordpress... so.. tak tahu boleh intergrate ke tak wordpress dengan skrip affiliate... rasa boleh... tapi buat masa nie.. promotion secara solo la gamaknye... jom grab.. produk best nie...
 
Joined
May 2, 2011
Messages
740
Likes
0
Points
0
Offline
#13
terima kasih mujahid.. buat masa nie memang takde affiliate.. sebab imabiz guna minisite wordpress... so.. tak tahu boleh intergrate ke tak wordpress dengan skrip affiliate... rasa boleh... tapi buat masa nie.. promotion secara solo la gamaknye... jom grab.. produk best nie...
sama2 sis.... :)

owh.. tak buat lagi..
tapi... nanti2.. wat la ek..... wat la... wat la... huhu :D

barang baik ni...
musti digrab ni.... hehe :D
 

redfar

freshman
Joined
Dec 4, 2009
Messages
1,481
Likes
0
Points
36
Offline
#15
sesuai untuk semua yg peniaga online yang mahu buat servis selepas jualan..
terbaik TT..
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#18
sesuai untuk semua yg peniaga online yang mahu buat servis selepas jualan..
terbaik TT..
betul tue... salah satu kegunaan forum adalah untuk support pembeli... so.. tak perlu reply emel untuk support.. buat tread kat forum je.. atau jawab soalan kat tread forum.. so.. pembeli lain boleh baca die tread... thank redfar..
 
Top