((Promosi Pelancaran)) Panduan Forum Wordpress

Imabiz

Newbie
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,844
Points
38


Kini Tempahan Dibuka... Harga Promosi Pelancaran RM 40 Sahaja (Sah Sehingga 27 Julai 2011 Sahaja)



Modul 1 : Panduan Melanggan Domain Dan Hosting
+
Modul 2 : Panduan Memasang Wordpress
+
Modul 3 : Panduan Membina Forum Wordpress
+
Bonus 1 : Teknik Sempoi Edit Theme Wordpress
+
Bonus 2 : Panduan Autoblog Amazon
+
Bonus 3 : Keahlian Premium Forum Support


KLIK DI SINI UNTUK TEMPAHAN

Terima kasih atas sokongan anda semua...

 

bertong

freshman
Joined
May 30, 2010
Messages
3,387
Points
36
Harga pelancaran kah itu tt..muroh wehh
 

Imabiz

Newbie
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,844
Points
38
harga tue termasuk support di forum support... so.. kalau ade update ke.. atau imabiz jumpa teknik baru... macam style, skin dan sebagainya... imabiz akan open tread panduan update di forum tersebut... memang best... so.. sesama pembeli panduan nie boleh berkongsi pengalaman bersama-sama... mungkin imabiz tak jumpe teknik nie tetapi anda yang lain jumpa.. so.. boleh berkongsi di forum private tersebut...
 

syedmaster

Newbie
Joined
Jun 3, 2011
Messages
210
Points
0
pe lagi grab jgn x grab huhuhu
 
Joined
May 2, 2011
Messages
745
Points
0
nilai tambah terbaik untuk bloggers ni...
memang terbaik banget nih..... :)

congratz, sis....
all the best, ya...
keep up the great works...... :)

ps - sis.... sama2 kita tengok...
camne2 hasil lepas sis wat servey hari tu... hehe :D

pps - takde cadangan nak buka affiliate ke.....? hehe :D
 

Imabiz

Newbie
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,844
Points
38
nilai tambah terbaik untuk bloggers ni...
memang terbaik banget nih..... :)

congratz, sis....
all the best, ya...
keep up the great works...... :)

ps - sis.... sama2 kita tengok...
camne2 hasil lepas sis wat servey hari tu... hehe :D

pps - takde cadangan nak buka affiliate ke.....? hehe :D
terima kasih mujahid.. buat masa nie memang takde affiliate.. sebab imabiz guna minisite wordpress... so.. tak tahu boleh intergrate ke tak wordpress dengan skrip affiliate... rasa boleh... tapi buat masa nie.. promotion secara solo la gamaknye... jom grab.. produk best nie...
 
Joined
May 2, 2011
Messages
745
Points
0
terima kasih mujahid.. buat masa nie memang takde affiliate.. sebab imabiz guna minisite wordpress... so.. tak tahu boleh intergrate ke tak wordpress dengan skrip affiliate... rasa boleh... tapi buat masa nie.. promotion secara solo la gamaknye... jom grab.. produk best nie...
sama2 sis.... :)

owh.. tak buat lagi..
tapi... nanti2.. wat la ek..... wat la... wat la... huhu :D

barang baik ni...
musti digrab ni.... hehe :D
 

Khairul Razmi

Newbie
Joined
Jul 14, 2010
Messages
107
Points
0
tahnian cik ima atas pelancaran produk terbaru..all the best..
 

Imabiz

Newbie
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,844
Points
38
sesuai untuk semua yg peniaga online yang mahu buat servis selepas jualan..
terbaik TT..
betul tue... salah satu kegunaan forum adalah untuk support pembeli... so.. tak perlu reply emel untuk support.. buat tread kat forum je.. atau jawab soalan kat tread forum.. so.. pembeli lain boleh baca die tread... thank redfar..
 
Top