Program: Text Link Ads

Joined
Dec 16, 2005
Messages
20
Likes
0
Points
1
Age
42
Offline
#1
Salam,

Ada satu lagi program lebih kurang seperti Google juga.

Text Link Ads - Targeted Traffic, Branding, & Link Popularity
Aku baru aje join program ni. Nak cuba dan lihat kehebatan dan kemampuan program ni pula. Kita boleh beli program, jadi publisher untuk iklan2 ataupun affiliates dengan mempromosikan program ini.

Klik banner bawah ni untuk "look and think":


Mari kita cuba bersama...
 

lcf

freshman
Joined
Apr 23, 2006
Messages
19
Likes
0
Points
1
Offline
#2
Text Link Ads(TLA) bukan sama dengan Adsense. TLA ialah jual text link di website anda. Saya sudah join bulan lepas, lebih-kurang $17 untuk satu link (sebulan). Tapi payment paypal sahaja. :(
 
Joined
Dec 13, 2005
Messages
1,253
Likes
4
Points
38
Offline
#3
lcf pun dah join forum ini. Makin ramailah otai2 internet business kat forum wang cyber nie. :)
 
Top