Program mana yg betul2 dpt jana income?

bahrun

freshman
Joined
Apr 21, 2013
Messages
24
Points
0
Berniaga online bukanlah mudah ... puan perlu banyak belajar kalau ingin berjaya... Ada satu program baru yang dinamakan stiforp ... puan tidak perlu menaja atau perlu membuat pengiklanan ... tapi income masuk setiap bulan... cuma perlukan bayaran bulanan yang sedikit je dan maintain dalam beberapa minggu pendapatan mula masuk ... serta yuran pendaftaran hanya sekali je... tapi kalau ingin pendapatan lumayan kenalah buat keje sikit... klik kat bawah kalau puan ingin mengetahui lebih lanjut lagi ... sebaiknya join jer .... free ...
 

Mi67ke

freshman
Joined
May 3, 2013
Messages
18
Points
0
banyak kepada research and continuing learning.



 
Last edited:

binjaicity

freshman
Joined
Aug 26, 2011
Messages
78
Points
0
boleh tumpang tanya..program dropship apa yang agak mengancam sekarang ni..hrp ada yg sudi berkongsi..
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
boleh tumpang tanya..program dropship apa yang agak mengancam sekarang ni..hrp ada yg sudi berkongsi..
awak pergi ke forum2 besar , contoh carigold , wangcyber , dan sbgainya
tengok produk apa yg org cari2 ..

masuk fb , tengok kat iklan2 di tepi , pastu wat survey , tengok satu2 fanpage yg guna ads tu , ramai ke tak sambutannya , kat sana kita boleh tau produk2 yg hot ..

semoga membantu .. :)
 

indexs12

freshman
Joined
May 20, 2013
Messages
3
Points
0
stiforp memang mantap banyak tools yg sgt berguna utk kaki bisnes online.
 

Muhammad Fie

Senior
Joined
Jan 22, 2008
Messages
1,512
Points
38
promote produk affiliate je senang.
:) nak promote produk Affiliate kena ada Ilmu kalau main promote hentam jer,
takkan dapat hasil yang pasif seperti RK,Azian,Jamal, Razif,Rahman Bahari dan ramai lagi.
Nak ilmu kena beli ebook mereka untuk dapatkan teknik2 cara buat duit dengan Affiliate.
 

aizatabidin

freshman
Joined
Apr 29, 2013
Messages
48
Points
0
Tahniah cik amimy06 dekat kejayaan menjalankan produk dropship.
dari try n error dapat kenalpasti pasaran bekersan utk produk dropship pilihan.
Disini sy br nk berjinak-jinak dengan perniagaan dropship ni.
Boleh sy tahu,syarikat dropship mana yg jadi pilihan cik amimy?
harap boleh share sekali ngan sy dan semua org.

sekian,terima kasih. :)
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
sy pun ada join microworkers ni, tapi selalunya cuma ada 2-3 jobs. kena guna VPN ke utk dapat job yg banyak ?
Payment ke-19 daripada microWorkers :)

Join group2 dropship jek bro ;)

Tahniah cik amimy06 dekat kejayaan menjalankan produk dropship.
dari try n error dapat kenalpasti pasaran bekersan utk produk dropship pilihan.
Disini sy br nk berjinak-jinak dengan perniagaan dropship ni.
Boleh sy tahu,syarikat dropship mana yg jadi pilihan cik amimy?
harap boleh share sekali ngan sy dan semua org.

sekian,terima kasih. :)
 

taufiqil

freshman
Joined
Dec 26, 2011
Messages
20
Points
1
dropship atau affiliate
 
Top