Program mana yg betul2 dpt jana income?

Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,623
Likes
0
Points
38
Offline
#81
boleh tumpang tanya..program dropship apa yang agak mengancam sekarang ni..hrp ada yg sudi berkongsi..
awak pergi ke forum2 besar , contoh carigold , wangcyber , dan sbgainya
tengok produk apa yg org cari2 ..

masuk fb , tengok kat iklan2 di tepi , pastu wat survey , tengok satu2 fanpage yg guna ads tu , ramai ke tak sambutannya , kat sana kita boleh tau produk2 yg hot ..

semoga membantu .. :)
 

bahrun

freshman
Joined
Apr 21, 2013
Messages
24
Likes
0
Points
0
Offline
#83
Walaupun baru di persada online business stiforp mampu memberi pulangan yang baik bagi yang menjadi ahli nya ... cuba baca info nya
 
Joined
Jan 22, 2008
Messages
1,449
Likes
2
Points
38
Offline
#85
promote produk affiliate je senang.
:) nak promote produk Affiliate kena ada Ilmu kalau main promote hentam jer,
takkan dapat hasil yang pasif seperti RK,Azian,Jamal, Razif,Rahman Bahari dan ramai lagi.
Nak ilmu kena beli ebook mereka untuk dapatkan teknik2 cara buat duit dengan Affiliate.
 
Joined
Apr 29, 2013
Messages
48
Likes
0
Points
0
Offline
#88
Tahniah cik amimy06 dekat kejayaan menjalankan produk dropship.
dari try n error dapat kenalpasti pasaran bekersan utk produk dropship pilihan.
Disini sy br nk berjinak-jinak dengan perniagaan dropship ni.
Boleh sy tahu,syarikat dropship mana yg jadi pilihan cik amimy?
harap boleh share sekali ngan sy dan semua org.

sekian,terima kasih. :)
 
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,623
Likes
0
Points
38
Offline
#89
sy pun ada join microworkers ni, tapi selalunya cuma ada 2-3 jobs. kena guna VPN ke utk dapat job yg banyak ?
Payment ke-19 daripada microWorkers :)

Join group2 dropship jek bro ;)

Tahniah cik amimy06 dekat kejayaan menjalankan produk dropship.
dari try n error dapat kenalpasti pasaran bekersan utk produk dropship pilihan.
Disini sy br nk berjinak-jinak dengan perniagaan dropship ni.
Boleh sy tahu,syarikat dropship mana yg jadi pilihan cik amimy?
harap boleh share sekali ngan sy dan semua org.

sekian,terima kasih. :)
 
Top