Program mana yg betul2 dpt jana income?

Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,623
Likes
0
Points
38
Offline
#41
prelaunchx ? ni forex .. dah ratus2 donline . tpi xtau nak wt apa ,
 
Joined
Aug 22, 2012
Messages
9
Likes
0
Points
0
Offline
#43
byk cara dan perlukan kemahiran , kalau tak boleh juga, cari kenalan yg boleh ajar secara bersemuka dan buatlah dihadpaannya hingga berjaya ... selepas dapat lesen L ... baru boleh balik rumah dan berlatih lagi sampai dpt lesen P and so on .
 
Joined
Aug 29, 2012
Messages
32
Likes
0
Points
0
Offline
#45
Salam semua, sy seorang surirumah, cuma ada masa dr 8am - 1pm. Tapi pada waktu tersebut mmg betul2 sy boleh fokus. Sy perlukan sistem yg mudah yg tidak perlukan modal yg tinggi, yg tidak perlu cari downline, tidak perlu jumpa org atau jual produk. Hanya duduk depan laptop dan buat kerja. Nak tolong taip kan surat pun boleh. Program klik iklan tu pun boleh tp sy x berapa faham sgt sbb kurang mahir dlm IT. Cuma yg sy bole pastikan insyaAllah sy boleh fokus 5 jam tanpa rehat.

Tq
cuba awak try nii www.ultimatepowerprofits.com
 
Joined
Nov 20, 2009
Messages
144
Likes
0
Points
0
Offline
#46
cuba ambil satu bisnes dahulu dan fokus. contohnya dropship. cuba buat dulu dalam sebulan dua. Kalau masih tak berjaya juga cuba bisnes affiliate pulak. yang penting kena minat dan berusaha bersungguh-sungguh. ini cuma pendapat saya yang tak seberapa la.
 
Joined
Sep 12, 2012
Messages
23
Likes
0
Points
0
Offline
#47
betol..
yang penting jangan putus asa.. mana bisnes model pon same.. lau buat separuh jalan, memang payahlah.. ambik satu model, buat sampai jadik.. kene minat.. n jangan takut untuk bertanya. ada ramai sifu dan otai kat dalam forum nie.. ruang yang paling beasr dalam dunia ialah ruang yang untuk belajar benda baru.
Gud luck Puan..
 
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,623
Likes
0
Points
38
Offline
#48
FOKUS + jangan putus asa . klau kita betul2 nak dapt . mesti boleh punya , :D

kena ada 100% komitmen
 
Joined
Aug 6, 2012
Messages
48
Likes
0
Points
0
Offline
#49
betol..
yang penting jangan putus asa.. mana bisnes model pon same.. lau buat separuh jalan, memang payahlah.. ambik satu model, buat sampai jadik.. kene minat.. n jangan takut untuk bertanya. ada ramai sifu dan otai kat dalam forum nie.. ruang yang paling beasr dalam dunia ialah ruang yang untuk belajar benda baru.
Gud luck Puan..
saya setuju, jika xbuat sampai abis. Kita xtahu potensi dan langkah yang betul untuk berjaya :)
disamping tu kenalan dan pengalaman juga bertambah :)
 

Nadine

freshman
Joined
Apr 20, 2009
Messages
49
Likes
0
Points
0
Offline
#52
Bak kata kawan2 lain - fokus. :)

Dari tahun lepas, saya fokus kat microjob je. Tak le lumayan, tapi sikit2 kumpul duit utk long term biz. ;)
 
Joined
Jul 19, 2012
Messages
45
Likes
0
Points
0
Offline
#54
Sebenarnya banyak yang boleh buat kat internet ni, yang penting, kenal pasti minat dulu. then baru decide..:)
Salam semua, sy seorang surirumah, cuma ada masa dr 8am - 1pm. Tapi pada waktu tersebut mmg betul2 sy boleh fokus. Sy perlukan sistem yg mudah yg tidak perlukan modal yg tinggi, yg tidak perlu cari downline, tidak perlu jumpa org atau jual produk. Hanya duduk depan laptop dan buat kerja. Nak tolong taip kan surat pun boleh. Program klik iklan tu pun boleh tp sy x berapa faham sgt sbb kurang mahir dlm IT. Cuma yg sy bole pastikan insyaAllah sy boleh fokus 5 jam tanpa rehat.

Tq
 
Joined
Aug 15, 2011
Messages
201
Likes
0
Points
16
Offline
#56
tak perlu jual produk?? duduk kat depan komputer saja? boleh cuba join fiverr, jual kepakaran/perkhimatan anda.
 
Joined
Sep 30, 2012
Messages
60
Likes
0
Points
0
Offline
#59
Join je affiliate yang dianjurkan, kena strateginya, insyaallah lumayan hasilnya
 
Top