Program mana yg betul2 dpt jana income?

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
prelaunchx ? ni forex .. dah ratus2 donline . tpi xtau nak wt apa ,
 
Joined
Aug 22, 2012
Messages
9
Points
0
byk cara dan perlukan kemahiran , kalau tak boleh juga, cari kenalan yg boleh ajar secara bersemuka dan buatlah dihadpaannya hingga berjaya ... selepas dapat lesen L ... baru boleh balik rumah dan berlatih lagi sampai dpt lesen P and so on .
 

gempakcyber

freshman
Joined
Aug 29, 2012
Messages
33
Points
0
Salam semua, sy seorang surirumah, cuma ada masa dr 8am - 1pm. Tapi pada waktu tersebut mmg betul2 sy boleh fokus. Sy perlukan sistem yg mudah yg tidak perlukan modal yg tinggi, yg tidak perlu cari downline, tidak perlu jumpa org atau jual produk. Hanya duduk depan laptop dan buat kerja. Nak tolong taip kan surat pun boleh. Program klik iklan tu pun boleh tp sy x berapa faham sgt sbb kurang mahir dlm IT. Cuma yg sy bole pastikan insyaAllah sy boleh fokus 5 jam tanpa rehat.

Tq
cuba awak try nii www.ultimatepowerprofits.com
 

AhmadHafiz

Guest
Joined
Sep 12, 2012
Messages
23
Points
0
betol..
yang penting jangan putus asa.. mana bisnes model pon same.. lau buat separuh jalan, memang payahlah.. ambik satu model, buat sampai jadik.. kene minat.. n jangan takut untuk bertanya. ada ramai sifu dan otai kat dalam forum nie.. ruang yang paling beasr dalam dunia ialah ruang yang untuk belajar benda baru.
Gud luck Puan..
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
FOKUS + jangan putus asa . klau kita betul2 nak dapt . mesti boleh punya , :D

kena ada 100% komitmen
 

Hanaffi Idris

freshman
Joined
Aug 6, 2012
Messages
48
Points
0
betol..
yang penting jangan putus asa.. mana bisnes model pon same.. lau buat separuh jalan, memang payahlah.. ambik satu model, buat sampai jadik.. kene minat.. n jangan takut untuk bertanya. ada ramai sifu dan otai kat dalam forum nie.. ruang yang paling beasr dalam dunia ialah ruang yang untuk belajar benda baru.
Gud luck Puan..
saya setuju, jika xbuat sampai abis. Kita xtahu potensi dan langkah yang betul untuk berjaya :)
disamping tu kenalan dan pengalaman juga bertambah :)
 

Nadine

freshman
Joined
Apr 20, 2009
Messages
50
Points
0
Bak kata kawan2 lain - fokus. :)

Dari tahun lepas, saya fokus kat microjob je. Tak le lumayan, tapi sikit2 kumpul duit utk long term biz. ;)
 

sebinja

freshman
Joined
Jul 19, 2012
Messages
46
Points
0
Sebenarnya banyak yang boleh buat kat internet ni, yang penting, kenal pasti minat dulu. then baru decide..:)
Salam semua, sy seorang surirumah, cuma ada masa dr 8am - 1pm. Tapi pada waktu tersebut mmg betul2 sy boleh fokus. Sy perlukan sistem yg mudah yg tidak perlukan modal yg tinggi, yg tidak perlu cari downline, tidak perlu jumpa org atau jual produk. Hanya duduk depan laptop dan buat kerja. Nak tolong taip kan surat pun boleh. Program klik iklan tu pun boleh tp sy x berapa faham sgt sbb kurang mahir dlm IT. Cuma yg sy bole pastikan insyaAllah sy boleh fokus 5 jam tanpa rehat.

Tq
 

JackyJacky7034

freshman
Joined
Aug 15, 2011
Messages
204
Points
16
tak perlu jual produk?? duduk kat depan komputer saja? boleh cuba join fiverr, jual kepakaran/perkhimatan anda.
 
Top