Program Google Adsense

reza

freshman
Joined
Jan 6, 2007
Messages
7
Points
1
Hari ni selepas dah lama tak login AdSense, bila login je dia kata akaun takde associate dengan GMail saya. Agaknya dah kena delete some sebab lama tak login. Nampak gaya krna apply baru lah macam ni. USD 10.00 hilang macam tu aje...

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
 

Vance539

freshman
Joined
Dec 20, 2012
Messages
3
Points
0
saya budak baru kat sini...baru nak belajar berjinak2 dgn online bussiness...baru last week beli buku irfan khairi pasal jutawan internet..tak habis baca lagi....
 

bantingpro

freshman
Joined
Jan 10, 2013
Messages
50
Points
0
Salam.. best ni google adsense.. kena buat blog lah.. nak belajar buat blog ler..
 

sudir man

Senior
Joined
Aug 29, 2012
Messages
1,641
Points
38
Hari ni selepas dah lama tak login AdSense, bila login je dia kata akaun takde associate dengan GMail saya. Agaknya dah kena delete some sebab lama tak login. Nampak gaya krna apply baru lah macam ni. USD 10.00 hilang macam tu aje...

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
rugi bro,xpe,boleh buat lg akaun tu..:)
 

labulabi1986

freshman
Joined
Dec 23, 2012
Messages
3
Points
0
Assalamualaikum....Saya nie Newbie....dah banyak kali saya cupa apply adsense nie,sampai sekarang x lepas2 lagi nie....kepada
otai-otai sekali boleh tunjuk ajar saya tak.....Terima kasih

Dan satu lagi saya dapat email dr google begini

Thank you for your interest in Google AdSense. Unfortunately, after reviewing your application, we're unable to accept you into AdSense at this time.

We did not approve your application for the reasons listed below.

Issues:
-
Insufficient content


Apa maksudnya Otai2...
 

zetchi

freshman
Joined
May 7, 2010
Messages
53
Points
0
Tambahkan lagi artikel.......klu blh hari2 update.......at least 15 artikel.....lg banyak lg cerah peluang approved....
Assalamualaikum....Saya nie Newbie....dah banyak kali saya cupa apply adsense nie,sampai sekarang x lepas2 lagi nie....kepada
otai-otai sekali boleh tunjuk ajar saya tak.....Terima kasih

Dan satu lagi saya dapat email dr google begini

Thank you for your interest in Google AdSense. Unfortunately, after reviewing your application, we're unable to accept you into AdSense at this time.

We did not approve your application for the reasons listed below.

Issues:
-
Insufficient content


Apa maksudnya Otai2...
 
Top