Program Google Adsense

san236

freshman
Joined
Nov 10, 2009
Messages
19
Likes
0
Points
0
Offline
tak retila camna nak wat google adsense ni..awl2 haritu ade gak try..tp kena reject..tak kena teknik agaknye..hehe:D
 
Joined
Aug 10, 2010
Messages
1,201
Likes
7
Points
38
Offline
wahh share malaysia!! itu awak punye pendapatan dari google adsense ker?? waa banyaknye!!!
ya tuan dream3r itu pendapatan saya bulan lepas. Alhamdulilah klerana jumlah tu memang logik dihasilkan.

Sebenarnya ada lebih ramai masta2 yang lagi tinggi pendapatan mereka.. tapi mereka bukan forumer WC.. tuan boleh melihat mereka diforum sebelah. Mereka dah level otai dan ada juga tak salah saya yang boleh mampu push sehingga $10K usd... jemput ke kapal sebelah Insya Allah.
 
Joined
Aug 9, 2010
Messages
139
Likes
1
Points
18
Offline
Ada sesiapa yg ambil upah apply adsense? Jikalau ade, PM saye ok,
Kesian kat member dah 5 bulan sampai ke hari ni apply secara serius pun masih xlepas2...

Mmg ssh ke nak apply sekarang? Dah 5, 6 blog dia create, mmg penuh dgn informasi design pun cantik, tp xlepas jgk,
heran betul...aku sendiri pun heran camne akunye bleh lepas dulu, muehehee
 
Joined
Jan 5, 2011
Messages
274
Likes
0
Points
0
Offline
Saya dah ada akaun adsense dah 7 tahun tapi sampai skrg baru ada $10.00 lebih jer.. apa saya nak buat dengan akaun ni yer..?
 
Joined
Aug 31, 2006
Messages
74
Likes
0
Points
6
Offline
Saya dah ada akaun adsense dah 7 tahun tapi sampai skrg baru ada $10.00 lebih jer.. apa saya nak buat dengan akaun ni yer..?
promote dan promote.. dalam akaun saya baru cecah $2.20 tp kerana promosi, dah semakin bertambah. teruskan promosi anda tanpa henti...
 
Top