Program get paid yg bayar agak tinggi tgk ads

melos

freshman
Joined
Jan 25, 2014
Messages
18
Points
1
Setakat yg pernah jumpa, rasanya PTC Bank ni la yg bayar paling tinggi utk tgk iklan sahaja.

max iklan sehari=15 iklan.

Nilai iklan ada yg 0.30$, ada yg 0.20$ atau 0.10$.

kalau program2 yg lain, alahai sikit je dpt, lembik tgn nk klik iklan..haha.

Boleh try tgk ni klau x caye http://goo.gl/ttvlGL
 

bendahara

freshman
Joined
Nov 15, 2014
Messages
25
Points
1
ushar ap ad..ptcbank rupanya, 0-0 klik cam biasa x ref 2 bulan da boleh cash out.sehari ley cecah usd2..
 

rezieyna

freshman
Joined
Nov 23, 2011
Messages
15
Points
1
Tpi bace review kat Google nie diorg kate ptcbank nie scammer..bile dah dpt usd100 tu diorg kate nnt ptcbank block acc kite..diorg yg kat google tu la Kate..saya cume bgthu je..
 

Ombak

freshman
Joined
Nov 28, 2008
Messages
96
Points
8
Age
35
susahlah...untuk dapat income...menerusi jumlah click iklan ni.....sape jer yang nak action...time2 zaman ekonomi merudum....yang otai tu, bagaimana erk..korang buat.....+Bersorak+
kena ada referral byk la.. hehe
 
Top