Program Affiliate IM-IM Di sini

Sesuai tak, kalau thread ini di 'sticky' kan ?

  • Sesuai sangat

    Votes: 97 86.6%
  • Kurang sesuai lah bro

    Votes: 15 13.4%

  • Total voters
    112

AsYraF

freshman
Joined
Nov 26, 2009
Messages
463
Likes
0
Points
16
Offline
#21
Joined
Aug 19, 2006
Messages
2,533
Likes
6
Points
38
Age
34
Offline
#22
Ok. Nak letak gak satu..

Nama penuh admin : Ahmad Faizal bin Abi Setama
Email Admin : admin@panduantnx.com
URL Website : http://panduantnx.com
URL Daftar Affiliate : http://panduantnx.com/affiliates
Jumlah Komisen : RM20
Tarikh pembayaran komisen: Antara 14hb dengan 28hb setiap bulan.

Nota: Dicadangkan untuk anda memiliki panduan ini dulu sebelum mempromosikan Panduan TNX 2.0 ni. Ianya akan lebih membantu anda mendapat lebih jualan.

Pss: Sesiapa yang memiliki Panduan TNX 2.0 ini akan dapat panduan TNX 3.0 dengan percuma. Dijangka, panduan seterusnya akan dinaikkan harga.
 
Joined
Apr 10, 2010
Messages
1,249
Likes
0
Points
0
Offline
#23
Saya pon nak letak.. :)

Nama penuh admin : Khairul Fadhli Abdul Rahim
Email Admin : khairul@pulsemediabox.com
URL Website : http://www.pulsemediahosting.net
URL Daftar Affiliate : http://www.pulsemediahosting.net/affiliates/
Jumlah Komisen : 30% of total sales, dibahagi pada 5 level. :)
(pakej kami dari USD25 - USD72 setahun)
jadik pembahagian seperti ini:
- 1st Level - 15%
- 2nd Level - 6%
- 3rd Level - 3%
- 4th Level - 1%
- 5th Level - 5%
Tarikh pembayaran komisen: Minggu pertama tiap bulan (untuk sales bulan sebelumnya), ke bank akaun atau cheque.
Nota : jgn spam, jgn guna black hat techniques.
 
R

Rayson Ng

Offline
#25
Nama penuh admin : Rayson Ng
Email Admin : raysonng91online@gmail.com
URL Website : http://bisnes-online-sebenar.com/
URL Daftar Affiliate : http://bisnes-online-sebenar.com/member/
Jumlah Komisen : RM30
Tarikh pembayaran komisen : hujung bulan
Nota :Bonus Tambahan HANYA untuk Affiliate sahaja:

Bonus Pertama - 10 Jualan :
Rm300 + Rm100 = Rm400 Jumlah affiliate dan bonus diberikan kepada anda

Bonus Kedua - 50 Jualan:
Rm1500 + RM500 = Rm2000 Jumlah affiliate dan bonus diberikan kepada anda

Bonus Ketiga - 100 Jualan :
RM3000 + Rm1000 = Rm4000 Jumlah affiliate dan bonus diberikan kepada anda

Bonus Keempat - 500 Jualan:
Rm15,000 + Rm3000 + Hadiah Misteri yang LUMAYAN akan diberikan - Hadiah Misteri tidak boleh ditukar kepada wang tunai


Perhatian !!
Anda hanya boleh menebus bonus ini sekali sahaja pada tahap yang dipilih.Selepas bonus yang dipilih diberikan,hasil jualan anda akan berbalik kepada 0 - dan anda boleh teruskan jualan dan prosesnya sama seperti di atas.
 
Joined
May 11, 2008
Messages
439
Likes
2
Points
18
Offline
#30
Nama penuh admin : Anwar Yassin

Email Admin : support[at]kitbiasiswa.com

URL Website : http://www.kitbiasiswa.com

URL Daftar Affiliate : http://www.kitbiasiswa.com/affcp/

Jenis produk : Kit Biasiswa Diploma Asasi (RM20) & Kit Biasiswa Sarjana Muda (RM30)

Jumlah Komisen : 50% bersamaan RM15/RM10. Bergantung kepada jenis produk.

Tarikh pembayaran komisen : setiap akhir bulan

Nota :

[01/10/2014] Kit Biasiswa masih bernafas sehingga hari ini. Alhamdulillah. Dan jualan telah mencecah RM40,200. Terima kasih atas sokongan semua Doakan kami dapat hasilkan varian terbaru Kit Biasiswa untuk tahun 2015 ini. Chaiyok! Jom daftar affiliate Kit Biasiswa.

[7/03/2011] Setakat ini, jualan telah mencecah RM4,000 walaupun Kit Biasiswa dilancarkan di luar waktu puncak (waktu orang ramai berpusu-pusu mencari biasiswa). Jadi indikator ini menunjukkan Kit Biasiswa benar-benar mendapat permintaan ramai.
 
Last edited:
Joined
Oct 27, 2008
Messages
519
Likes
0
Points
18
Offline
#32
Selamat Datang ke Affiliate Ebook Indahnya Malam Pertama Pengantin

-Ebook Niche Seksual High Conversion Rate-

Assalamualaikum dan Salam Hormat,

Dengan rasa rendah diri, saya ingin menjemput tuan-tuan dan puan-puan rakan-rakan affiliate untuk menyertai affiliate Ebook Indahnya Malam Pertama Pengantin.



Nama penuh admin : Khairul Hazwan
No. Fon: 019-3302588 / 012-8240078
Email Admin : malampertamapengantin[@]gmail.com
URL Website : http://malampertamapengantin.com/
URL Daftar Affiliate :http://malampertamapengantin.com/affiliates/
Thread WC: Klik Sini
Jumlah Komisen : RM20 (54% daripada harga ebook)
Tarikh pembayaran komisen: 1 hb dan 15 hb setiap bulan


Ebook sy ini telah terbukti mampu menghasilkan jualan serta mempunyai salesletter yang boleh saya katakan mempunyai high conversion rate. Proven yg it SELLS:




Berikut adalah tool-tool promosi yg telah sy sediakan dalam laman affiliate:

- banner 468x60px
- banner 180x60px
- banner 125x125px
- 3 ecover main produk pelbagai size
- 3 ecover bonus#1 pelbagai size
- 3 ecover bonus#2 pelbagai size
- 3 ecover bonus#3 pelbagai size
- 2 size berbeza ecover produk bundle
- 4 artikel berinformasi unik
- 1 artikel review produk
- 6 email follow-up berbeza
- 3 status wall Facebook berbeza

Anda hanya copy N paste saje, gunakan segala tool-tool promosi ini sesuka hati anda.

Asal JANGAN SPAM sudah.

-Selamat Mempromosi-
 
Last edited:
Joined
Mar 16, 2011
Messages
16
Likes
0
Points
1
Offline
#33
Melalui projek Goverment dengan kerjasama MSC, MDec dan JPN.

Kami memerlukan ramai orang yang berkelayakan untuk dilantik sebagai Affiliate Mykad bagi memenuhi kuota yang telah diperuntukan, Antara tugas Affiliate Mykad adalah mengaktifkan mykad pengguna. Sebagai Affiliate banyak kelebihan dan keistimewaan diperolehi. Namun kuota Affiliate yang diperlukan adalah TERHAD.

Anda dipelawa untuk menjadi salah seorang Affiliate Mykad kami atau ingin mengetahui lanjut mengenai program ini sila sertakan butiran untuk jemujanji

Nama:
Lokasi:
No. Tel:
Email:
Pekerjaan:

PM or SMS ke 0193978281. TQ

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mohamad Fairus Pisol
Affiliate Agency Mykad
Tel: 019-3978281

View attachment 3249 View attachment 3250 View attachment 3251
 
Joined
Mar 10, 2008
Messages
12
Likes
0
Points
1
Offline
#34
Instant Paycheck System by Ewen Chia ( No.1 International Best Seeling author) Want Instant Cash In To Your Paypal Account? Fed up of waiting weeks or even months to see the money you make as an affiliate? Discover the secrets of instant cash today and start seeing results from your affiliate marketing today, not in three months time!

Stop Waiting Months For Your Commissions! Brand new program reveals step by step guide to earning instant cash in to your Paypal account. Learn how a top affiliate marketer bypasses the weeks or even months of waiting for commissions with these instant pay check secrets.

Ready for An Instant Paycheck? Step by step program shows you how to bypass the weeks of waiting for your affiliate commissions and get instant cash in to your Paypal account. Stop waiting and start earning today with this complete video training program.
 
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,053
Likes
3
Points
0
Offline
#35
Nama penuh admin :Abu Talib Bin Adam

Email Admin :abutalibnet@gmail.com

URL Website :http://www.panduanparabots.com/

URL Daftar Affiliate :http://www.panduanparabots.com/affiliates

Jumlah Komisen :RM10

Tarikh pembayaran komisen:Komisen ahli akan dibayar setiap 15hb dan 28hb setiap bulan.

Nota :Sila baca dan fahami syarat-syarat yang telah ditetapkan dilaman agen.Bahan promosi disediakan
 
Joined
Jun 30, 2011
Messages
41
Likes
0
Points
0
Offline
#38
Selamat Datang ke Affiliate Ebook Indahnya Malam Pertama Pengantin

-Ebook Niche Seksual High Conversion Rate-

Assalamualaikum dan Salam Hormat,

Dengan rasa rendah diri, saya ingin menjemput tuan-tuan dan puan-puan rakan-rakan affiliate untuk menyertai affiliate Ebook Indahnya Malam Pertama Pengantin.



Nama penuh admin : Khairul Hazwan
No. Fon: 019-3302588 / 012-8240078
Email Admin : malampertamapengantin[@]gmail.com
URL Website : http://malampertamapengantin.com/
URL Daftar Affiliate :http://malampertamapengantin.com/affiliates/
Thread WC: Klik Sini
Jumlah Komisen : RM20 (54% daripada harga ebook)
Tarikh pembayaran komisen: 1 hb dan 15 hb setiap bulan


Ebook sy ini telah terbukti mampu menghasilkan jualan serta mempunyai salesletter yang boleh saya katakan mempunyai high conversion rate. Proven yg it SELLS:




Berikut adalah tool-tool promosi yg telah sy sediakan dalam laman affiliate:

- banner 468x60px
- banner 180x60px
- banner 125x125px
- 3 ecover main produk pelbagai size
- 3 ecover bonus#1 pelbagai size
- 3 ecover bonus#2 pelbagai size
- 3 ecover bonus#3 pelbagai size
- 2 size berbeza ecover produk bundle
- 4 artikel berinformasi unik
- 1 artikel review produk
- 6 email follow-up berbeza
- 3 status wall Facebook berbeza

Anda hanya copy N paste saje, gunakan segala tool-tool promosi ini sesuka hati anda.

Asal JANGAN SPAM sudah.

-Selamat Mempromosi-
Tawaran yg mnarik:)
 
Joined
Sep 10, 2009
Messages
288
Likes
0
Points
0
Offline
#39
Nama penuh admin : Muhammad Muhaimin bin Mohd Isa
Email Admin : muhaimin@wanghantaran.com
URL Website : http://www.wanghantaran.com
URL Daftar Affiliate : http://www.wanghantaran.com/ejen/signup.php
Jumlah Komisen : RM5 (25%)
Tarikh pembayaran komisen: Segera apabila mencecah RM20 (atau bila-bila masa apabila diminta affiliate walaupun belum mencecah RM20)
Nota : Tiada spam, lebih 5 banner pelbagai siaz disediakan

Jemputan JV (dengan 10 sebab kukuh hehe): http://www.wangcyber.com/forum/jv-centre-and-prelaunch/42237-10-sebab-saya-perlukan-bantuan-jv-dari-otai-otai-im-dan-anda.html
 
Top