Produk Saya - WSO of The Day

Guidefella

freshman
Joined
Mar 9, 2009
Messages
49
Points
0
Tengak WSO of The Day hr ni.

http://www.warriorplus.com/wso-of-the-day/1214

Itu produk saya.. kejayaan anak malaysia pertama dapat WSO of the Day rasanya.. hehe

ok cuma quick update.. tgh bz layan customer.. will be back for further comments... cewah ckp omputih lak sejak menjual kat warriorforum ni... hehe

see you soon
 

Guidefella

freshman
Joined
Mar 9, 2009
Messages
49
Points
0
yup.. sales mencanak smp server exceeded bandwidth limit. Income jgn ckp la.. Alhamdulillah syukur..
 

Guidefella

freshman
Joined
Mar 9, 2009
Messages
49
Points
0
WSOTD dan juga Top 10 WSO of the Week by WSO Scout.. 2 recognition tahap tertinggi dlm internet marketing yg tak pernah disangka.

Yang baik hanya dari Allah, yg buruk dari sy.. Muhasabah diri.. Ni smua ujian Allah (ujian yg baik) supaya kita beringat dan bersyukur.
 

Guidefella

freshman
Joined
Mar 9, 2009
Messages
49
Points
0
Mantop produk ni :D dan saya adalah salah sorang yang membeli kat sana huhu

Ingatkan orang mana la yang jual siap PM tanya hehehe :D

Alhamdulillah, terima kasih kerana membeli. Sbnrnya buat post tu suke2 je, nk cr side income. Xsangka pulak rmai yg suka.

Mmg kelam kabut jugak hr tu nk hndle byk bnda yg xdisangka. Btl2 pengalaman menarik.

Rs bangga la jugak jd rkyt m'sia pertama yg dpt WSO of the Day dgn Top10 WSO of the Week.

Jom kwn2, beranikan diri menjual di warrior forum. Potensi pendapatan mmg meletup, tmbah subscribers berpotensi untuk pndapatan berulang.

Mungkin satu hr sy akn buka peluang utk anda jv dgn sy. Sama2 naikkan ank m'sia ke mata dunia. Fikirkan2 idea utk menjual di sana dan blh hubungi sy utk sbrg pendapat atau kerjasama. Mn tau klau2 sy blh membantu.

Terima kasih

Khir Abdul Rahman
 
Last edited:

cyberzul

Newbie
Joined
Nov 8, 2008
Messages
537
Points
18
Age
36
Apa-apa pun tahniah tuan atas kejayaan ini hehe saya tumpang bangga
nnti boleh berJV :D (tapi sy ni tk layak nk jv dengan otai saya ni petai je)

Bila-bila tuan free nnti blh la ajr sy untuk jadi affilite warrior plus
saya biasa dengan JVZoo je.. kalau tuan dah letak kt JVZoo nnti jgn lupa
bgthu

Tuan nak tak ebook Panduan JVZoo PERCUMA :D
...Kalau berminat nnti saya pm link donlod
minisite ebook boleh tengok kat sini >> http://bisneszul.com/panduanjvzoo/
 
Top