Produk Private Label Rights (PLR) Dalam Bahasa Malaysia

samsulrizal

freshman
Joined
Apr 23, 2008
Messages
22
Points
1
Age
42
Salam semua,

Saya tertanya-tanya ada tak orang Malaysia buat produk PLR dalam bahasa Malaysia, membership site pun lagi bagus, boleh dapat content tiap-tiap bulan macam artikel PLR ke...

Ada ke?
 

rendezvously

Senior
Joined
Oct 27, 2008
Messages
528
Points
18
Salam semua,

Saya tertanya-tanya ada tak orang Malaysia buat produk PLR dalam bahasa Malaysia, membership site pun lagi bagus, boleh dapat content tiap-tiap bulan macam artikel PLR ke...

Ada ke?

Ada..Bro Julius ada buat launching Pakej Mini PLR beliau baru2 ni
 

ShahrulFahmy

Newbie
Joined
Oct 9, 2009
Messages
753
Points
16
Betul tu spt yg bro hazwan kata.. dan bro hazwan sendiri ada memberi bonus PLR article hasil penulisan beliau... utk membership tu rasanya blom jumpa lagi, klu ada pon kat malaysia ni, produk2 still dlm BI lagi.. :)
 

samsulrizal

freshman
Joined
Apr 23, 2008
Messages
22
Points
1
Age
42
dah tengok dah Mini PLR tu..tapi macam tak menarik la tajuk2 nyer sampai dah lupa pun tajuk2 nyer.

Tak pe lah...perjalanan IM kat Malaysia ni masih panjang...nanti2 tu ada la ye tak org buat.

Apa pun thanks bro bagi info.
 

syah-A

Senior
Joined
Dec 3, 2009
Messages
286
Points
0
Aku pn ada gk tgok mini PLR bro julius pnya, tp xbeli lg la..hehe

bizi skg ni ngn website sndiri..

kalo ada web membership tmpatan nnt, info2 lah k bro2 sumer..=)
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
Abooin ada buat rasanya...panduan domain hosting rasanya
 

Abooain

Senior
Joined
Jan 30, 2007
Messages
776
Points
18
Age
47
Abooin ada buat rasanya...panduan domain hosting rasanya

Eh, patutlah batuk-batuk, ada orang sebut rupa-rupanya...hehe.

Yup, Insya-Allah, saya sekarang sedang siapkan projek RR Membership (dah dekat setahun sb asyik bertukar sistem je) yang percuma dan berbayar. Mengandungi produk-produk RR/MRR/PLR baru setiap bulan.

Saya telah pun melancarkan PLR Series yang menawarkan ebook PLR BM secara bulanan/dwi-bulanan. 2 ebook PLR telah berjaya saya keluarkan iaitu :

1- Asas Hosting >> plrseries.com/webhostingplr
2- Kamus IM >> plrseries.com/kamusim

Kedua-duanya saya keluarkan dengan kuantiti yang terhad agar persaingan tidak terlalu ramai...

Boleh dapatkan preview percuma untuk KAMUS IM di sini

Bagi sesiapa yang berminat untuk mencuba (test drive) MRR Membership percuma saya boleh PM maklumat anda seperti nama dan email - saya akan buka thread khas untuk ini nanti.

Semoga ia mampu membantu anda...
 
Top