[Produk Hangat] Tip Mudah Untuk Dapatkan Traffic.

mohdazree

Newbie
Joined
Sep 18, 2008
Messages
166
Points
16
INGIN TINGKATKAN TRAFFIC KE BLOG ATAU WEBSITE ANDA?

TANYA KAMI!


Prakata.


Saya yakin ramai di antara kita bertungkus-lumus setiap hari memikirkan cara bagaimana untuk menambah-baikkan lagi visitor harian ke website @ blog kita. Betul tak?

Secara sedar atau tidak, telah banyak duit kita belanjakan untuk menarik traffic ke website kita. Tidak kiralah sama ada kita membeli traffic dari program Pay Per Click (Adword, YSM, MSN Adcenter) atau dari Pay to Click (PTC) atau menyewa ruangan banner di website/blog yang mempunyai traffic yang tinggi.

Anda pula di antara kita terpaksa membelanjakan wang yang banyak semata-mata untuk membeli beberapa software yang bekerja untuk mendatangkan traffic ke website kita. Tapi akhirnya, apa yang ditunggu tidak kunjung tiba (traffic)! Jadi di mana silapnya?

Makin sakit lagi kocek kita bila kita spend melebihi $10 usd sehari tetapi conversion rate yang kita terima adalah rendah. Bagi mereka yang baru berjinak-jinak dalam bidang perniagaan internet, tidak tertahan mereka menanggung kos sedemikian rupa setiap hari... Maka mereka mesti mencari jalan penyelesaian untuk masalah traffic ini!

Alaaa... belajar ajelah SEO, kan senang! Percuma lagi? Huhuhu... senang bagai dikata? Kalau senang sudah tentu ramai yang kini websitenya berada di TOP SERP di Search Engine kan? Ya, bukan mudah nak dapatkan kedudukan yang tinggi di dalam Search Engine untuk sesuatu keyword. Hanya yang pakar sahaja boleh berusaha untuk mendapatkan kedudukan tinggi di Search Engine. Sebab itu mereka menyediakan khidmat consultation SEO. Bijak kan?

Apa sebenarnya Tip Mudah?

Makin ramai yang bertanya pada kami apa sebenarnya tipmudah.com ni? Baiklah, biar kami terangkan secara lanjut mengenai produk tipmudah.com ini. Secara asasnya ia merupakan satu method khas yang digunakan oleh kami untuk mendatangkan traffic ke website atau blog kami.

Hasil dari kajian "reverse engineering" yang dijalankan, maka kami susun semula serta kemaskini agar ia boleh digunakan serta difahami oleh anda semua. Secara asasnya teknik yang kami gunakan ini adalah meninggalkan history lawatan kita di website-website orang lain. Hasil dari situ webmaster serta visitor website mereka akan rasa berminat untuk melakukan "return visit" ke blog kita balik. Maka dari situlah kita mendapat traffic.

Itu adalah konsep secara asasnya sahaja. Tetapi untuk melakukan teknik ini, ia perlu dilakukan dengan cara yang betul...barulah menjadi..

Ada yang berkata..."baik aku buat sendiri je! Buat apa beli teknik ni kalau dah tahu!"

Jawapan kami pula.."Silakan!"...

Mengapa kami berkata begitu? Sudah tentulah produk ini mempunyai kelebihannya yang tersendiri yang mana tidak mampu dimiliki oleh product seumpanya... Antaranya:


  • Kami menyediakan satu tool online yang berupaya untuk meng-harvest URL mengikut berapa kapasiti & keyword yang anda target dan inginkan.
  • Product ini dipersembahkan dalam bentuk bacaan online bukannya dalam bentuk ebook.
  • Akan sentiasa ada penambah-baikan samada dari segi tips, tools mahupun material sokongan.
  • Kami percayakan kualiti dan keberhasilan. Jadi apa yang kami jual ini bukan satu produk cuba-jaya.


Kenapa Perlu Memilikinya?

Kenapa saya katakan begitu, kerana traffic yang bakal berkunjung ke website anda adalah traffic yang:


  • Berkualiti
  • Targeted (anda boleh pilih traffic dari niche mana yang anda mahukan)
  • Ada keinginan untuk mengetahui produk serta perkhidmatan yang anda sediakan


ADAKAH ANDA RASA BERBALOI UNTUK MEMILIKI PRODUCT INI? FIKIRKANNYA SEBAIK MUNGKIN...

Jadi, mahukah anda mendapatkan RAHSIA method yang kami gunakan ini?

RM30 sahaja!





Masih tidak yakin akan produknya? Anda boleh lihat secara langsung produk ini di sini.

Psss... anda ingin beli produk ini dengan lesen Resell Right? Lihat sini.

APA KATA MEREKA YANG TELAH MENGGUNAKANNYA?





untuk menghangatkan lagi pembelian produk tipmudah.com melalui link diatas
akan disertakan ebook formula bina list yang bernilai RM25 secara PERCUMA...

YA!
PERCUMA....
bagi pembelian melalui link diatas

P/s : Sila Clear cookies sebelum membuat pembelian













 
Last edited:

mohdazree

Newbie
Joined
Sep 18, 2008
Messages
166
Points
16
kepada yang membeli melalui link diatas. bonus telah dihantar ke email anda. terima kasih:D
 

mohdazree

Newbie
Joined
Sep 18, 2008
Messages
166
Points
16
grab jangan x grab.. siapa yang beli melalui link diatas telah sy hantarkan bonus.. sila check email anda. terima kasih :)
 

mohdazree

Newbie
Joined
Sep 18, 2008
Messages
166
Points
16
traffic datang daripada mana?? Oversea ke malaysia?? Fungsi dia camne?? Cam refererx jgk ker?? Pm aku detail, aku berminat nak beli. Tapi nak kena tau serba sedikit sblm beli

u got pm :)
 

mohdazree

Newbie
Joined
Sep 18, 2008
Messages
166
Points
16
TAWARAN BERBALOI2! rebate rm5 kepada 5 pembeli mulai hari ini.. bonus dapat:) rebate rm5 pun dapat :). bertindak sebelum tawaran ini cukup kuota. terima kasih :)
 

hassaidi

Senior
Joined
Mar 21, 2009
Messages
1,328
Points
38
Ok,, saya dah beli dah..
Cara ni lebih kurang sama ngan RX, tapi just grab traffik dari feedjit je..
Kalau RX wat secara auto,, yg ni plak secara manual..

Dari segi traffik, Bergantung pada just website yg anda lawati.. Tools utk harvest URL disediakan.. So, anda just kena lawat je..
 

mohdazree

Newbie
Joined
Sep 18, 2008
Messages
166
Points
16
terima kasih hassaidi untuk testi..
masih terbuka!
TAWARAN BERBALOI2! :)rebate rm5 kepada 5 pembeli mulai hari ini.. bonus dapat rebate rm5 pun dapat . bertindak sebelum tawaran ini cukup kuota.:) terima kasih
 

mohdazree

Newbie
Joined
Sep 18, 2008
Messages
166
Points
16
ok satu kuota sudah diisi.. tinggal lagi empat kuota rebate rm5
masih terbuka!
TAWARAN BERBALOI2! rebate rm5 kepada 5 pembeli mulai hari ini.. bonus dapat rebate rm5 pun dapat . bertindak sebelum tawaran ini cukup kuota. terima kasih:)
 
Top