Produk FBAds Paling Best

reezluv

Senior
Joined
Jun 5, 2006
Messages
4,115
Points
38
Salam muhibbah warga WC sekalian :D

Dah lama aku tak buat thread baru kt WC ni sejak adanya Facebook..ramai gak tak berforum..ok gini..aku cuma nak mintak pendapat kat tuan-tuan semua yang ada pengalaman banyak dngan FBAds ni..

antara produk digital yang korang pernah beli, tak kisah la produk dalam negara atau luar negara, mana satu yang bagi korang amat best untuk dimiliki..boleh je kasi aku URL affiliate kalau nak aku beli dari link korang tu. Cuba berikan pendapat jujur dan dengan teknik yg korang belajar tu, mampu dapat sales dari promote affiliate,jual produk fizikal, dan lain lain lagi....

Berikan screenshot korang...bukan screenshot orang lain kalau ada bukti bergambar ke kan? Nak tau keberkesanan produk tu sebelum aku membeli...jangan risau..kalau produk tu bagus..memang kompem aku beli.

So ada suggestion ke? :D
 
Top