Produk Buat Duit Clickbank

Kasimo Aloi

Newbie
Joined
Feb 7, 2007
Messages
5,352
Points
38
Salam.....

Saya nak tahu apa produk clickbank yang bagus untuk dipromote?

Produk tu biarlah yang berkaitan dengan buat duit
 

alan

Senior
Joined
Aug 20, 2008
Messages
7,630
Points
38
semua ni kena test satu persatu....jgn harap Garvity tinggi je..

maybe anda blh cuba niche FOREX ke,, sbb berkaitan dengan buat duit,.. :D

Salam.....

Saya nak tahu apa produk clickbank yang bagus untuk dipromote?

Produk tu biarlah yang berkaitan dengan buat duit
 

budakpandai

Senior
Joined
Mar 7, 2009
Messages
1,950
Points
0
kalo target newbie...produk ewen chia ni bagus...

http://www.24hoursinternetbusiness.com

saya jadi reseller dia dan setiap hari ada 8 hingga 10 pembeli...

kalo jadi affiliate di clickbank ada beberapa one time offer menarik untuk di jadikan income tambahan

kalo yang terbaru, mungkin boleh cuba IMeye...
 

Kasimo Aloi

Newbie
Joined
Feb 7, 2007
Messages
5,352
Points
38

PinguSpy

Senior
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,432
Points
38
br0 try jual tools2(software2) untuk marketing buat duit....

trust me... selling like hot cake babeh......


nak lagi besh kasi SPAM forum mat salleh(dengan cara berhemah)..

dr0p some testimonial melampau2 berkenaan software tu(produk br0 promote tu)....

lepas tu rilek dlm 2 ~ 3 hari ..


lepas tu BOOM!!! easy $USDXXX.XX

;)
 
Joined
Apr 13, 2010
Messages
9
Points
0
Salam.....

Saya nak tahu apa produk clickbank yang bagus untuk dipromote?

Produk tu biarlah yang berkaitan dengan buat duit
produk buat duit mmg byk competition, tapi klau pandai cari market mmg loaded. hehe. sekarang ni produk buat duit yg tgh top, Auto Content Cash, Maverick Money Maker, Imeye, Traffic Ultimatum. kalau search produk ni kat Google, berjuta orang tgh promote. hoho. all the best bro :D
 
Top