Produk Buat Duit Clickbank

Joined
Feb 7, 2007
Messages
5,330
Likes
0
Points
38
Offline
#1
Salam.....

Saya nak tahu apa produk clickbank yang bagus untuk dipromote?

Produk tu biarlah yang berkaitan dengan buat duit
 
Joined
Aug 20, 2008
Messages
7,493
Likes
9
Points
38
Offline
#2
semua ni kena test satu persatu....jgn harap Garvity tinggi je..

maybe anda blh cuba niche FOREX ke,, sbb berkaitan dengan buat duit,.. :D

Salam.....

Saya nak tahu apa produk clickbank yang bagus untuk dipromote?

Produk tu biarlah yang berkaitan dengan buat duit
 
Joined
Mar 7, 2009
Messages
1,928
Likes
2
Points
0
Offline
#3
kalo target newbie...produk ewen chia ni bagus...

http://www.24hoursinternetbusiness.com

saya jadi reseller dia dan setiap hari ada 8 hingga 10 pembeli...

kalo jadi affiliate di clickbank ada beberapa one time offer menarik untuk di jadikan income tambahan

kalo yang terbaru, mungkin boleh cuba IMeye...
 
Joined
Feb 7, 2007
Messages
5,330
Likes
0
Points
38
Offline
#4
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
#5
br0 try jual tools2(software2) untuk marketing buat duit....

trust me... selling like hot cake babeh......


nak lagi besh kasi SPAM forum mat salleh(dengan cara berhemah)..

dr0p some testimonial melampau2 berkenaan software tu(produk br0 promote tu)....

lepas tu rilek dlm 2 ~ 3 hari ..


lepas tu BOOM!!! easy $USDXXX.XX

;)
 
Joined
Apr 13, 2010
Messages
9
Likes
0
Points
0
Offline
#8
Salam.....

Saya nak tahu apa produk clickbank yang bagus untuk dipromote?

Produk tu biarlah yang berkaitan dengan buat duit
produk buat duit mmg byk competition, tapi klau pandai cari market mmg loaded. hehe. sekarang ni produk buat duit yg tgh top, Auto Content Cash, Maverick Money Maker, Imeye, Traffic Ultimatum. kalau search produk ni kat Google, berjuta orang tgh promote. hoho. all the best bro :D
 
Joined
Nov 28, 2009
Messages
687
Likes
0
Points
16
Offline
#9
kalau nak promote guna PPC or SEO saya rasa utk produk money making ni agak tinggi competition dia di clickbank. kena compete dgn big player PPC dan pakar SEO pula.
 
Joined
Nov 18, 2008
Messages
3,332
Likes
9
Points
38
Offline
#10
produk buat duit CB....owh saya lari jauh2 dari niche nih......sy suka niche;
- sukan
- software
- DIY

sbb dah ada target.....secara greyhat haha
 
Top