product review

zaki77

freshman
Joined
Sep 4, 2007
Messages
224
Likes
0
Points
16
Offline
#1
salam kawan-kawan.

sekarang ni saya tgh buat sales letter untuk jual satu
produk MRR.
Ada tak sesiapa berminat nak JV?
beri testimonial review product?

sekiranya berminat PM saya ye
 
Joined
Jun 12, 2008
Messages
840
Likes
6
Points
18
Offline
#2
menarik juga ya... :)

hmmm... mungkin zaki77 perlu tambahkan
info-info ini lagi...:

1- apakah yang para reviewer akan dapat dengan
tawaran zaki77 ini? jika adalah.... tiada
pun... mungkin tidak mejadi halnya... :)

2- timeline yang diperlukan? bila zaki77 akan beri produk
ini untuk direviewkan... bila review perlu siap...
dan timeline-timeline lain yang difikirkan perlu...

3- di manakah review ini perlu dibuat? di forum inikah...
di blog masing-masingkah... sila nyatakan...

4- dan antara lain yang zaki77 fikirkan perlu
untuk dimaklumkan...

p/s: nak tanya apakah produk MRR tu tak kenalah
pula ya... huhuhu... :D
 
Joined
Sep 30, 2007
Messages
991
Likes
0
Points
16
Offline
#3
seperti yang copernicus katakan itu adalah benar..apakah anda perlu mailing list etc....dan lain2 lagi
 
Joined
Jan 14, 2008
Messages
2,129
Likes
4
Points
38
Age
33
Offline
#4
salam kawan-kawan.

sekarang ni saya tgh buat sales letter untuk jual satu
produk MRR.
Ada tak sesiapa berminat nak JV?
beri testimonial review product?

sekiranya berminat PM saya ye
product mrr sekarang kurang laku la bro..better buat product sendiri..saje bagi komen
 

zaki77

freshman
Joined
Sep 4, 2007
Messages
224
Likes
0
Points
16
Offline
#6
menarik juga ya... :)

hmmm... mungkin zaki77 perlu tambahkan
info-info ini lagi...:

1- apakah yang para reviewer akan dapat dengan
tawaran zaki77 ini? jika adalah.... tiada
pun... mungkin tidak mejadi halnya... :)

2- timeline yang diperlukan? bila zaki77 akan beri produk
ini untuk direviewkan... bila review perlu siap...
dan timeline-timeline lain yang difikirkan perlu...

3- di manakah review ini perlu dibuat? di forum inikah...
di blog masing-masingkah... sila nyatakan...

4- dan antara lain yang zaki77 fikirkan perlu
untuk dimaklumkan...

p/s: nak tanya apakah produk MRR tu tak kenalah
pula ya... huhuhu... :D
-sebenarnya saya nak jual koleksi software & ebook
+ video MRR tentang IM
-Tapi yg pastinya bukan kat forum ni la

-saya cuma perlukan testimonial produk utk diletakkan dalam
website saya sahaja.

- Apa yg reviewer dapat?
Semua koleksi 100 lebih product MRR tersebut
plus reviewer dapat meletak kupon discount untuk
produknya di halaman utama saya dan juga halaman
download

- Saya hanya memerlukan 5 orang sahaja. jadi
siapa berminat sila PM saya ye
 
Top